Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота
Здравейте, историята ми е невесела. Даже не знам от къде да започна. За това ще го кажа направо : животът ми се срина.

Никога не съм била съвършено щастлив човек - винаги в живота ми е имало и добро и лошо, но от месеци насам е само лошо, лошо. . . чувствам се все по-зле и по-зле, все едно съм болна. Не виждам светлина в тунела, а и силите ме напускат вече. Изморих се да се боря с толкова много проблеми. Тежко ми е вече да нося всички грижи на гърба си.

През живота ми мина човек, преди повече от година, който като че ли ограби всичко красиво и си замина. Не беше добър човек, не го и допуснах до себе си толкова близо, премина за кратко и отмина. Не съм и таяла някакви силни чувства към него.

Обаче този човек май ми открадна късмета.
Аз бях слънчев и позитивен човек. Но съм и много добродушна и си патя от това. Все гледам да помогна на хората, да съм спокойната, уравновесената и мъдрата. Никой до сега не ми е казал едно Благодаря за това.

Така и с този човек - беше тъмен, злобен, нещастен. Протегна ми ръка и аз се опитах да му помогна, да му дам надежда, че нещата ще тръгнат нагоре за него. И те наистина тръгнаха. . . Сега е добре, живее добре, щастлив е, има много приятели. Открадна ми живота.

А аз заех неговото място. Нещастна съм, като че ли всички се отдръпнаха от мен и съм много самотна. Дори близките ми са резервирани към мен. Днес мъжът до мен ми заяви, че не иска да ходим само двамата на почивка.

Не казах нищо, защото си спомних последната ни почивка. През цялото време демонстрираше скуката си и се радваше само когато един път случайно срещнахме негови познати. Дори него успях да отблъсна без да знам с какво. Днес разбрах, че имам нужда от помощ.

Преживявал ли е някой нещо такова? Открадвал ли ви е някой някога късмета? Как да си върна приятелите, усмивката и любовта? ? ? Моля ви, приемам всякакви мнения, критики, съвети, упреци, просто някой да поговори с мен за това!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Потребител#179828
да,случвало ми се е
0
0
Геле
Геле
28.08.2016 10:57
Ако имаш смелост да го направиш..вземи 3 яйца закопай ги в прясен гроб преди залез на слънцето да престоят цялата нощ до изгрева на слънцето,дай да ги и,яде без да разбере.Всичко ще си дойде на мястото до няколко дни,дори ще го превърнеш в твой роб!!!Успех!!!
1
1
Рени
Рени
23.12.2015 15:42
Здравей!
На мен ми бяха казали едни думи: "Дарявам те с любов и те освобождавам от живота си!" Повтаряй си го , докато усетиш, че наистина този човек вече не присъства, че тази връзка е прекъсната завинаги.
1
0
Изживяно и забравено
Изживяно и забравено
07.12.2015 19:54
Здравей,май доста хора сме минали през такъв етап.Моят ад беше 15г.Мъж,който взима всичко от теб,енергията най-вече.Всичко свързваш с него и вече 5г.не мога да го забравя.Времето е най-добрия лек.Едно време изпитвах ярост,нерви,лошо се държах с всички и ги отблъсквах.Днес все още мисля за него,но положително.Научи се и ти да мислиш към него така,иначе ще се унищожиш сама,уверявам те!Сега съм щастлива с добър бизнес,хора които държат на мен и с лек страх,ако го видя някъде,да не ме върне в предишното ми състояние.Затвори спокойно страницата.Ще срещнеш по добър,сигурна съм!
2
0
Stefani11
Stefani11
01.12.2015 21:32
Да, и на мен ми се е случвало нещо подобно! Моят отгово р е много кратък и може да ти се стори странен! Мисля че този въпросния човек който така казано ,,ти е откраднал живота" вероятно не е направил нищо особено. Аз мисля в това има пръст твоето подсъзнание! Пробвай да оправиш всичко или каквото можеш! Знам от опит!
0
0
Фанта
Фанта
16.05.2015 22:16
Скъпо момиче, случи ми се нещо подобно. Помогнах на един човек, издърпах го от калта, в която беше затънал, Помагах, без да очаквам нищо в замяна, абсолютно нищичко не исках- само неговата усмивка. От ден на ден той ставаше все по-нагъл и нагъл. От мухльото и идиота в компанията се превърна в центръ на вниманието. Когато взе вече всичко, което можеше да вземе от мен ме захвърли. Като че ли се разменихме- аз взех неговия "късмет", а той моя. Неприятно ми е и ми е много тежко, защото така и не видях искрена усмивка от него, никога не чух едно елементарно "благодаря". Сега се настроих адски негативно към него, непрекъснато се сещам за всичко, което направих за него и той как постъпи с мен. Нервирам се на наивността си. Не успях да видя истинското му лице. Сега отново изкарвам от калта друг човек, но е различно, този път поне получавам елементарното "благодаря", но пак не се чувствам щастлив, пак ми е тежко. Повярвай ми, добротата ти ще бъде възнаградена все някога, бъди сигурна. Просто почакай. Има една прекрасна поговорка: "Бог забавя, но не забравя.", която наистина е вярна. А що се отнася до приятеля ти, не мога да ти помогна, защото наистина не знам какво да те посъветвам. Успех! :)
9
4
ема
ема
14.01.2015 04:28
Случвало ми се е. Като четох си казвах "сякаш аз писах това" Но и аз търся отговор още :(
4
4
Ериней
Ериней
07.03.2014 23:54
Не искам да те стряска,но имаш пълно право да се съмняваш.Психолози няма да ти помогнат,Ходи на църква,моли се пали свещи,най-вече да ти четат Кипря новите молитви и Василевите,те са много силни.
Желая ти успех!
5
3