Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Видях нещо като малка

Видях нещо като малка

Видях нещо като малка
Когато бях малка обичах да разглеждам снимки на родители ми в спалнята им. И помня, че когато го правех вратата на гардероба се отваряше и на един от рафтовете лежеше възрастна жена с ужасно и зло лице, и винаги ме гледаше. Много ме беше страх от нея. Не знам дали е било наистина, но още помня изражение на онази жена и онзи пронизващ поглед.

После се преместихме в чужбина и преди години, когато се върнахме в същата къща родителите ми решиха да превърнат спалнята си в моя стая. С времето започнах да имам проблеми със заспиването, за това винаги когато си легна оставям вратата отворена и в коридора светнато.

Винаги имам усещането, че някой ме наблюдава от тъмните части на стаята и коридора, и че всеки момент ще се случи нещо. Дори понякога пода скърца сякаш някой стъпва. До колкото знам в къщата никой не е умирал.

Майка ми не ми обръща внимание когато й се оплаквам. . Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
д-р....
д-р....
30.08.2015 13:29
Иди на психиатър.
0
2
Suni Dani
Suni Dani
15.04.2014 09:23
Според мен всичко е на психическа основа или гледане, четене на страшни неща. И аз бях обсебена от страх за духове миналата година, но сега осъзнавам, че е нямало за какво, и живея до гробището от както се помня, буквално 10 метра уличка разделя къщата ни от гробището, и нищо няма.
Мисли за хубави неща, гледай хубави неща, смешни клипове във интернет, филми, документални, разсейвай се и ще видиш, че няма да мислиш за тези работи и даже от хубавия ден с тези гледания и прекаравания на хубави неща, ще сънуваш и хубави неща:)
1
0
Поля
Поля
10.04.2014 21:24
някои от мебелите да са купени от други хора? може да има енергия на дух, който е свързан с тях.
3
0
ANI
ANI
08.04.2014 08:41
Странно е някой път като малка имах чувството че са до мен !!
1
0
Иван
Иван
07.04.2014 23:34
Не се притеснявай. Всеизвествно е че децата виждат някой неща докато им се затвори третото око. Вече не ги виждаш, но усещаш.

Това, което трябва да знаеш е, че тези същества се подчиняват на други закони и не могат да ти навредят. Могат само да се опитват да действат на психиката ти. Винаги като се чустваш наблюдавана или застрашена си казвай: нищо не можете да ми направите и си заспивай спокойно, те сами ще те оставят като видят че не могат да ви влияят.
7
0