Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво бихте направили за любимия/любимата
Има една поговорка, която звучи така - "ако обичаш някого, пусни го на свобода, ако и той те обича, ще се върне при теб, ако не - значи никога не те е обичал". И както повечето неща е лесно да се каже, но е трудно да се направи.
АнонименВремето, най-справедливото наказание
Както някога казал един философ -"Само времето ще ми даде справедливост"
АнонименСродни души
В днешно време е много трудно да се намерят свестни хора защото ,като че ли в старанието си да помагат и да бъдат отзивчиви стават прекалено доверчиви и в крайна сметка остават излъгани и наранени.
АнонименСродни души
Тези хора са материалисти,които живеят в един фалшив свят,изграден от също толкова фалшиви мечти и идеали.Но от където и да го погледнем, наистина светът се е превърнал в бойно поле на алчността и материализма,а в тази война най-много го отнасят малкото останали добри хора.
АнонименНе спирам да мисля за него
Не слушай сърцето си ,а слушай разума си така ще постъпиш най-правилно.
АнонименДа се боря ли за него или да се откажа?
Ако мислиш че го обичаш бори се за него, ако ли не просто го остави да си отиде защото иначе и двамата ще се нараните много лошо.
АнонименТова да си по-различен от другите
Не трябва да ти пука от мнението на другите важно е да се харесваш ,а пък другите какво говорили и какво казали не не от значение.Бъди такава каквато искаш да бъдеш и не се засягай от мнението на неосъзнатите материялисти.
АнонименЕдин от смисълите на човешкия живот
Такова нещо като напълно добро и напълно лошо не съществува, това са относителни понятия.
АнонименМагия за раздяла
Човече магията не е шега работа.Разбирам че не ти пука как може да ти навреди,но се замисли ако оплескаш работата може да навреди много сериозно и на теб и на жената която обичаш та даже и на детето ви.Ако я обичаш истински радвай се на щастието което тя има независимо от това каква душевна болка изпитваш.
АнонименАко окултизмът ви привлича
Учител не ти трябва за да научиш за окултното,а учител ще ти трябва ако решиш да прилагаш нещо от наученото.Иначе за да научиш повече за окултното сайтове и форуми на такава тема колкото искаш.
АнонименЛъжовна любов
Много е трудно такава любов...осакатява човек емоционално,оставя в него една огромна празнина която не може да бъде запълнена почти със нищо и в същото време поне според мен няма рецепта за преодоляването на такова нещо.
АнонименСродни Души
Сродната душа е ...даже и не знам как да опиша какво представлява.За мен лично е човек, който най-точно ме разбира и ми подхожда, с който може да споделям и да разговарям на всякакви теми.Да споделям с нея преживяванията и желанията си и да знам,че винаги ще ме подкрепя в решения ми.
АнонименЗащо любовта заобикаля хората ,които вярват в нея
Не че не си за този свят,просто светът стана гадно място. Насади се един материализъм заради който много хора забравиха какво представляват истински ценните неща в живота.Днес повечето от жените/момичетата не гледат какво представляваш като човек,а гледат колко ти е дебел портфейла и за тях любовта се измерва по големината на банковата ти сметка.
АнонименБаба Марта
Честита и на теб бъди, и ти жива,здрава и винаги щастлива.
АнонименНещо, докато спя се опитва да ми ''изсмуква'' силите
Да,вземи си домашен любимец за предпочитане е котка.И аз така преди години санувах кошмари и се събуждах без сили,поразпитах хора запознати със тия неща и ми казаха да си взема котка и наистина има ефект.
АнонименЗа и против запознанствата в интернет
По принцип съм против защото по мои наблюдения повечето такива запознанства не целят някаква дълготрайна връзка,а просто авантюра за една вечер.Разбира се има и такива запознанства от които наистина излиза нещо,но от тия социални мрежи някак си се губи самата тръпка от запознанството.
АнонименКъде да намеря моята половина?
За да си намериш такова момче трябва да започнеш да излизаш по често,да се запознаваш и опознаваш различни хора така ще разбереш кой най-много ще ти допадне.Иначе в интернет пространството си е рисковано да търсиш такова момче,пълно е със всякакви загорели извратеняци готови да кажат всичко само и само да получат секс. П.П. Красиви, мили думи галят глухите уши, в капана попадат само най-наивните души.
АнонименСънувах Баба Ванга
Тия тролс как викаш като ги гледам на една и съща дата регистрирани в едни и същи теми плюят явно това е човек който пише от два акаунта.