Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Ако окултизмът ви привлича

Ако окултизмът ви привлича

  • 05.04.13 08:35#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Ако окултизмът ви привличаАко ви привлича окултното, но не знаете на кое и на кого да се доверите, тази статия е за вас.
    Въздържайте се от занимания с магия. Бъдете предпазливи, защото много форми на "магия" са пагубни. Има невероятно много неща в окултизма, които могат да ви причинят много мъка, ако ги изучавате, без да бъдете ръководен и то правилно.
    Астрономът никога няма да се сети да гледа слънцето през силен телескоп, без да е взел необходимите марки, без да е сложил филтри на лещата. И най-некадърният астро­ном знае, че ако гледа слънцето направо, ще ослепее. Така че, ако се занимавате с окултизъм без необходимата тре­нировка, без водач, можете да стигнете до нервно разстрой­ство и със сума неприятни признаци.
    Учете окултизма, но с разум, позволете да ви водят само тези, на които усещате, че може да се доверите.
    Без причина не правете опити да разговаряте „насилствено” с мъртвите или да се занимавате с подобни непознати за вас неща. Това може да се прави и се прави разбира се всеки ден, но ако не го правите с един добре запознат човек, рискувате да причините зло на самия себе си и на изчезналия също.
    Колкото до хороскопът, той трябва да е изчислен в зависимост от датата на раждане, часа и мястото от един компетентен астролог, разбира се. В такъв случай той е много скъп, защото изисква дълги и нескончаеми изчисления. Не е достатъчно да кажем, че сме родени под знака на Лъва или Стрелеца, трябва да знаем разположението на планетите в часа и датата на раждане, след което да можем, разбира се, да направим необходимите изчисления.
    Изучавайте тези уроци, които са само едно обяснение на естествените закони, които се отнасят също до дишането и вървежа.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.04.13 04:35#2ДинкоДинкоНовакРегистрация: 16.03.13Град: ОбзорОтговори: 2от: Ако окултизмът ви привличаСъжалявам 4е ще те поправя за това 4е си написала 4е може да се контактува със добри призраци както ти си ги нарекла познати но това съвсем не е вярно дълги години изу4авал неофициално именно призраците и то4но тия дето могат да се призовават и ште ти кажа това което нау4их.виждам 4е си запозната пове4е от достатъ4но за разлика от 90 процента атеистите и де4ицата които наброяват този саит и съм сигурен 4е си 4увала за петър дънов та про4итаики много от книгите му попаднах именно на тази тема по въпроса тои казва 4е във астрала мястото с което се свързваме няма добри хора това е място населявано от свръх интелегентни но зли същества мястото е мра4но и ако ти си мислиш 4е примерно контактуваш със любимата си бабка това не е така не е тя просто му е необходимо време да се прехвърли на този свят и в пове4ето слу4аи именно в 4овека които го е призовавал.вси4ки тия знахарки които твърдят 4е могат да се свързват с мъртви хора са шарлатани казват ти това което искаш да 4уеш такива истински пророци като баба Ванга,преподобна Стоина ,дядо Влад4о,Мина са малцина и те имат дарбата да виждат духовете не да контактуват.самата мисъл 4е ако можехме посредством дъски конци с игли и тем подобни да се свързваме с близките си то вси4ки хора штяха да са пророци.та това което искам да ти кажа е 4е си права 4е е адски опастно и 4е според статистиката 99 процента от обладаните от демони хора са ги викали в пове4ето слу4аи от любопитство а останалият един процент са хора които са се застояли в населени от зли сили места къщи местности и други но не си права за ,,познатите духове,,на твое място бих поправил написаното зашото много глуповати деца ще ти го про4етат и могат доста да загазят.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.04.13 09:23#3SunnySunnyНовакРегистрация: 18.08.12Град: СофияОтговори: 15от: Ако окултизмът ви привличаИскам да науча още неща за окултното, но ме спира това,че нямам учител ОтговорОтговор с цитат
  • 06.04.13 07:36#4JackieJackieНовакРегистрация: 18.01.13Град: СофияОтговори: 18от: Ако окултизмът ви привличаУчител не ти трябва за да научиш за окултното,а учител ще ти трябва ако решиш да прилагаш нещо от наученото.Иначе за да научиш повече за окултното сайтове и форуми на такава тема колкото искаш.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.04.13 03:08#5ChaosChaosНовакРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Ако окултизмът ви привличаИнтересна и полезна тема, браво! Искрено се надявам да се развие в положителна насока тъй като на тая тема могат да се създадат много и интересни дебати! В тая връзка искам да изкажа несъгласието си спрямо предходното мнение. Винаги е нужно да имаш учител (в тези сфери се нарича ментор, но както и да е). Ментора не е само за практиката, той е този който трябва да ти предаде собствените си знания, по начин по който и ти би могъл да си научиш личните житеиски уроци. Така се е случвало в древността, така и трябва да продължи да се случва. Защо ли?! Ами защото по всички сайтове и форуми пишат(врели не-кипели) нереални неща и един начинаещ може много лесно да се обърка и да бъде подведен волно или неволно от някого. Щом става въпрос за самостоятелно обучение, за мен най-правилното е четенето на повечко книги, по-голяма наблюдателност на света наоколо и лични изводи. Да този път е по-труден и по-бавен, но това беше моя път и мога да кажа,че действа доста добре. А относно намирането на Ментор, не се тревожете, ще си намерите или той ще ви намери. Негова е задачата да ви намери, както вие имате нужда от него така и той има нужда от вас. Но преди всичко трябва да си изградите взаимно доверие, а това става с много доказване,себеотдаване и още повече работа. успех! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest