Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»За и против запознанствата в интернет

За и против запознанствата в интернет

  • 05.02.13 11:57#1cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241За и против запознанствата в интернетВиждам, че тази тема не е пускана. Бих искала да разбера какво мислите за запознанството в интернет. Смятате ли че може да излезе нещо от такова запознанство.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.13 10:50#2JackieJackieНовакРегистрация: 18.01.13Град: СофияОтговори: 18от: За и против запознанствата в интернетПо принцип съм против защото по мои наблюдения повечето такива запознанства не целят някаква дълготрайна връзка,а просто авантюра за една вечер.Разбира се има и такива запознанства от които наистина излиза нещо,но от тия социални мрежи някак си се губи самата тръпка от запознанството.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.13 06:52#3Ивелин СтояновИвелин СтояновНовакРегистрация: 11.10.11Град: СофияОтговори: 16от: За и против запознанствата в интернетНе съм против ,имал съм доста запознаства с някой хора продалжавам да подържам връзка и до днес :love: ,но въпреки това трябва да се подхожда внималтелно.  ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.13 09:59#4Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: За и против запознанствата в интернетАз нито съм ЗА нито ПРОТИВ.
    Вярно крият много рискове - не знаеш какъв човек стои отсреща, но пък е вълнуващо.

    Аз един път така - запознах се с един - той доиде, но се оказа несериозен - нищо не се получи.
    Вторият път се запознах с едно момче , и слава на Бог, че не си дадох точните координати - като го видях щях да падна от стола. Оказа се, че момчето е психично болно

    След около година се запознах случайно със сегашният си приятел.
    В един видимо несериозен чат, в който влизах само за забавление, за да си губя времето и бях написала, че съм по-тежка, по-ниска,нямах снимка т.н.
    Запознахме се с него, разменихме си номерата на мобилните телефони, а после и фейсбука и скайпа/само чатех от там нямах камера/, за да се видим и той ми звънкаше, понеже аз съм на ваучер.
    Поопознахме се по телефона и по нета, а след около 2 месеца се видяхме на живо.Беше още по- сладък на живо :love:
    Той се държеше добре с мен и не си просеше това-онова.
    Само се целунахме .
    Понеже аз живеех в доста далечен от неговият град, той ме покани да живеем при него.
    Той е с родителите си.
    До последно мислех, че ме лъже, и че не е истина.
    Родителите ми не искаха да ме пуснат, защото не го познаваха.
    Убедих го да постои седмица у нас, преди да ме вземе в домът си.
    Стоя.

    Живеем заедно вече 7-8 месеца, и открих някои неща които не ми харесват у него - най вече променливият му характер .
    Държи се обаче добре с мен и това е супер.
    Вярно кофти му е характера , и мисля че е и малко ревнив , но не си го признава.
    Ще видим какво ще се получи за нататък .

    Да кажем , че при мен имаше късмет, с моя, че не ме излъга за нищо - ей това качество най му харесвам- не лъже, както и това, че не пие алкохол

    Искам обаче да подчертая, че при писането в нета никога не се знае кой какъв е, и кой е от другата страна .
    Винаги трябва да се внимава.
    Аз имах късмет, но можеше да попадна къде ли не и да ми се случи какво ли не, недай се Боже!
    Внимавайте.
    Да весело е да си чатиш - още го правя/просто се забавлявам , за да ми минава време/ НО АНОНИМНО.
    Вече не казвам коя съм и откъде съм и така
    Пред моя обаче не споменавам , защото се сърди.
    Не знам защо го прави. Няма нищо лошо в това, да си пишеш за забавление като научаваш новини и неща от други страни и за живота на хората.

    Дано да не съм Ви доскучала
    ББ

    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.13 05:01#5inranxaninranxanНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 39от: За и против запознанствата в интернетима нещо лошо да си чатиш и твоя с право се сърди ако си мислиш ,че това не е белег за курвалък се бъркашОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.13 09:01#6cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: За и против запознанствата в интернетаз мисля че е добре хората да си чатят.в това не виждам нищо лошо.но все пак е за предпочитане виждането очи в очи.чак тогава може да се види кой какъв е.иначе всеки може да се представи за всичко.и аз мисля че трябва да се подхожда много внимателно.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.13 08:59#7Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: За и против запознанствата в интернетЕдно е да си чатиш за базик , а друго е да го правиш от курвалък, както каза господинът.
    Аз го правя за базик (с фалшиви данни, име и т.н.),и го правя за да минава време, Но в крайна сметка никой не знае коя съм , и няма да разбере, защото аз не искам и не се занимавам с изневери и т.н.
    Аз съм вярна само на един - на гаджето си и съм от онези 3% , които не биха изневерили на половинката си.
    Няма да навлизам в повече подробности.


    Да запознанството очи в очи е по-добрият вариант, но ако не бях си писала с моя по интернет - как щяхме да се срещнем?
    Той бе на 4 часа път с влак от мен, а може и повече , а аз ходех на работа без регламентирано време.
    Просто нямаше как иначе да се видим.

    Всяко нещо си има добри и лоши страни.
    Някои приятелки нямаха моя късмет и попадаха на ...Аиде сетете се сами . Не беше при тях добре. Всеки сам си решава какво да прави.
    "Всичко е относително", както е казал един велик човек. :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.13 05:13#8cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: За и против запознанствата в интернетнапълно съм съглрасна с теб.аз също така се запознах с един мъж и той се оказа такъв за какъвто се представяше.просто аз отидох на място и всичко проверих.винаги съм вярвала само на очите си.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 07:39#9Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: За и против запознанствата в интернетАз съм ЗА и ПРОТИВ.
    ЗА - със самото писане,контактуване, даже и без камера, снимки, те са по-маложажни, чак на първия, втория месец може да се видите на снимка, но се влюбваш в самия човек, душата му, характера, начина на писане, не си го виждал, но се привързваш към него.Тогава свиквате заедно, създава се сериозна връзка, не на първия ден среща и други работи после чао, минава ти мерака.Така се задържате повече, укрепвате, започва доверието ако си знаете/казвате си какво правите, не се лъжете, с две думи създава се здрава връзка на душа, сърце, не външност, а после като се видите и на снимка още повече се засилва, но вие сте си писали преди това и сте се харесали по душа така че външността не е от значение.И като се видите вече преди това си свикнал с този човек все едноо винаги сте билизаедно и така.Ноо зависи на какъв попадаш.НОО ТОВА СТАВА МНОГО РЯДКО.Рядко свестни има в интернет, трябва да си голям късметлия, шанса е 1 на 50 според мен ако не и повече.
    И ПРОТИВ: Повечето запознанства са за един път или си пишете, но той/тя в същото време си пише с други, но ти си я/го заобичал и почват нерви проблеми и т.н.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest