Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименХейтърите по форумите!
МНОГО Е ВЯРНО ТОВА!
АнонименАко видиш бял гълъб какво означава?
ами ако го сънуваш. сънувах един бял гълъб, бях седнала на една пейка,а гълъба беше кацнал пред мен и ме гледаше. и в съня ли означава sy6toto?
АнонименСън с вампир
ако в съня ви вампир убива някого — вашият труд не е оценен правилно
АнонименСънувах Господ
Ако сънувате Бог — вашето желание ще се изпълни
АнонименИстина или не са?
вампири и върколаци не съществуват, но има болест вампиризъм, при която няма никакви остри зъби и такива простотии. Тогава хората просто се нуждаят от кръв т.е. хранят се с нея, защото заради болеста стават психично болни така да го кажа. А иначе духовете, ангелите и Господ съществуват! Имам случки, с които мога да докажа същестуването на духове и ангели. От 7 клас ме преследва някакъв дух много са странните неща, които го доказват, но ще ти разкажа някои от тях. Преди около месец бях сама вкъщи всички врати бяха затворени и бях малко на компа си, обърнах се към вратата и тя пред мен се отвори сама без да става течение нито имаше някого. И освен това много често когато съм сама вкъщи се чуват стъпки и скърцания, но няма никой все пак нито има някви животинчета, плъхове или буболечки у нас. И за друга странна случка ще ти разкажа бях сама вкъщи и тъкмо правих една бяла магия за сбъдване на желания и една малка кесиика оставих в съседната стая, в нея имаше чаени свещи. И точно докато правих тази магийка се чу от стаята ,че някой бърникаше в кесииката. Влязох в стаята то нямаше никого. Но да знаиш няма нищо страшно в тези странни неща, които се случват. Нормално е защото всеки си има дух, душа то е все едно и също и като умрем душата напуска тялото завинаги и отива в отвъдното, а след като отиваме в отвъдното минават около 1000 години и се прераждаме в друг образ, в друг човек и не си спомняме нищо щтот все пак това са 1000 год. И още нещо докато спим духът напуска тялото временно това го четох от учебника ми по психология. И да ти кажа духовете не са толкова опасни колкото си мислят другите. Те могат само да праят бели, като например да чупят прозорци и т.н. Но и за ангелите имам доказателство. Тук в съновника видях нещо за ангели мисля ,че беше "Как да говорим със своят ангел-хранител" нещо такоз беше и там пишеше, че може да общуваш със своя ангел хранител като например напишеш писмо до него и да го изгориш за да го получи. Попитах моят ангел-пазител дали ще се сбъдне желанието ми и ако ще се сбъдне да ми даде знак. И изгорих писмото и той ми даде знак-точно като го изгорих т.е. 2 или 3 мин. след като го изгорих падна една торбичка от горе беше на шкафа и без да има течение и бяха затворени прозорците и вратите и ей така просто падна и се осетих че това е знака за който го помолих. Съществуват и вещици и магьосници.Магьосниците се занимават с бели магии, а вещиците с черни магии. Много отдавна вещиците са ги горяли на клада, защото правили сатанински заклинания и всякакви други черни магии. Пък магьосниците помагали и помагат на хората с бели магии. Говоря сериозно, не се шегувам! Това е истина!
АнонименМагия за изпълняване на желания
абе има много такива бели магии които са за добро ,не случайно са бели.Тази е също бяла и истинска тъй че кат не разбираш си затваряй устата :x: щтот иначе аз ще ти я затворя
АнонименМагия за изпълняване на желания
дрън дрън Това че ти не можеш да правиш бели или каквито и да било магии това не значи че не съществуват затваряй си устата :s:
АнонименЗаклинание за разваляне на магия и снемане на проклятие
:s: абе я си затваряй мръсната лъжлива уста. Това е нещо истинско не е като теб!
АнонименЗаклинание за разваляне на магия и снемане на проклятие
много лъжиш ей ама да знаеш не злите се смеят последни а добрите то ще ти се върне някой ден тъй че аз ко са разправам с една зла нахална лъжкиня и да знаиш имам правописни грешки щтот бързам да напиша истината и ме ядоса щтот много лъжиш праиш са че много разбираш пък нищо няма в празната ти главица и си затвори лъжливата си уста не съм го написала за зли хора като теб написах го за тези на които им трябва помощ и са добри хора не такивиз кат теб дет критикуват, много плюят другите и лъжат и освен това не са виждат щто за зли хора. Бог със сигурност ще те изпрати в мъчителния ад щтот злите като теб там отиват!
АнонименРитуал за изпълнение на желание
глупости това не е вярно
АнонименКакво означава числото 15?
благодаря ти много
АнонименСън за икона
не, единствено ти са заяждаш и лъжиш при това! вместо да критикуваш другите я виж себе си щто са зъл и лъжлив човек си ти!
АнонименОще един странен сън за ангели. Какво означава?
аз винаги съм била на страната на доброто и един път не съм се осъмнила. Обичам доброто и справедливоста и даже правя всичко така, че да ги има и двете. И винаги съм била добра! Ама сте прави, че има много зли хора, ама наистина са мн. на брой. Мен постоянно ме тъпчат зли хора и правят всякакви злини, с които да ми навредят. и за още едно сте прави-за войната м/у доброто и злото- гледах документирано предаване, в което казаха че двама синове на светлината ще се сблъскат с двама синове на мрака и естествено светлината-доброто ще победи! само за едно не съм съгласна с вас- това че не съм праила добрини, не само че не е вярно, но и е обидно! Аз съм добър човек! Това не е гордост, а е чист факт и истина и мога да го докажа, защото това не са просто празни приказки, а ИСТИНА!
АнонименТова магия ли е?
отиди на врачка да ти развали черната магия. една моя приятелка също е ходила да и махнат черната магия и действа! Или виж в нет.
АнонименТази книга с истински магии ли е?
За да ми се сбъдне мечтата, която е да имам 1 милион лв., за да се махна от нашите , защото са много зли :cry: