Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Хейтърите по форумите!

Хейтърите по форумите!

  • 01.06.13 11:50#1888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74Хейтърите по форумите!И не ми излизайте с този номер, че пишете "градивна критика" към дадения човек - случаен пример:
    Жена се оплаква, че е бита от мъжа си. Реакция на във форум: "Много си проста, сама си си виновна. Такива като теб трябва да ги бият по-често. Смотана си, явно."
    След наша намеса в защита на нещастната жена, получихме отговор от потребителя, който твърди:
    "Ами това е градивна критика".
    В България е размито понятието между градивна критика и хейтърство!

    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.06.13 02:13#2Denisa IvanovaDenisa IvanovaНовакРегистрация: 14.12.12Град: ВарнаОтговори: 32от: Хейтърите по форумите!МНОГО Е ВЯРНО ТОВА!ОтговорОтговор с цитат
  • 01.06.13 02:49#3888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Хейтърите по форумите!Често това са платени групички, които влизат в новинарски сайтове и плюят на воля. Целта е дестабилизация и загуба на доверие сред хората, защото "Човек за човека е вълк".

    Друга група са т.нар. "енергийни вампири", които се абонират за даден форум и веднага щом жертвата влезе и остави своя изповед (търсейки съчувствие) я атакуват.

    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.13 03:41#4MorenaMorenaНовакРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Хейтърите по форумите!888Димитър888 : за даден форум и веднага щом жертвата влезе и остави своя изповед (търсейки съчувствие) я атакуват.

    FREEDOM FOREVER
    И какво печелят от това, не могат да видят реакцията на човек зад комп-а. Та той може да умира от смях като чете простотиите им и в същото време да пише сериозно.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.13 03:48#5cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Хейтърите по форумите!още по зле за него тогава.това означава че е човек с камък вместо сърце.никога не бих била с такъв мъж.ако ще и един да е останал на планетата.мога да бъда само с мъж който знае какво иска и държи на мен.всичко друго е илюзия.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.06.13 09:17#6888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Хейтърите по форумите!Мила des4y, спри да търсиш кирливите ризи на хората, ами си виж твоето положение, че е жалко за теб да се правиш на много вярваща и свята, а в същото време да се ровиш по коментари да търсиш кусури. Бог е казал: "Който е безгрешен - да хвърли камък по прегрешилия."

    Така, des4y, защо човек, който твърди, че е в едно с Бога ми издирил почти всички коментари из форума и си е казал уж "градивното" мнение. Даже в едно ми каза да се убия!???
    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - пътя към ада е осеян с добри дела!

    Цитирам какво си написала:

    "888Димитър888,
    пък после ми съди "хейтърите" Ами ти ? :Д И да се извиняваш има ли смисъл.Хвани се убий човек и после му кажи "извинявай"
    Всички сме Едно Цяло ,помнете! Мир на всички И светлина"

    des4y, толкова си злобна, че даже 2 мнения си написала. Абсолютна спамърка! Стига си писала по форумите, ами се хвани нещо полезно свърши. Много често съм ти засичал IP-то да драска под различни никове. Ако съм ти любопитен нека се запознаем на живо, а не да се криеш като мишка зад монитора!
    Не ме интересува, че си в пубертета и си ядосана на всички - спокойно, ще премине!

    Да, употребявам чуждици - както ти самата каза - ЖИВЕЕМ В СВОБОДНА СТРАНА и тази страна е в ерата на информационните технологии. ТАКА ЧЕ скрий се в пещерата, от която явно идваш и спри да спамиш под различни имена, защото ще последва бан на IP-то на твоя доставчик.

    Теб в случая те характеризирам като друга "модерна" (както ти каза) дума - ТРОЛ. Виж в Уикипедиа какво означава!

    В реалността на хора като теб им свивам перките, ама тук зад монитора - има си Организация на Анонимните за тази цел - аз съм силен в Матрицата, сиреч навън. Така че стой си зад монитора и си драскай - има кой да ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ! ps:

    ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА - забавлявам се със злобни хора като теб!
    Те ме правят по-силен! Чакам отговор... :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.06.13 10:56#7cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Хейтърите по форумите!не разбирам защо не си изяснявате отношенията някъде другаде.това да не ви е женският пазар.тук се пишат сериозни статий.ако не ви изнася изчезвайте от сайта.омръзна ми от простаци по сайтовете.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.06.13 11:05#8888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Хейтърите по форумите!cveteto70, изненадваш ме - защо говориш в множествено число!?
    Простак е малко силно казано, имайки предвид колко много ценя мненията Ви! Обикновено хората, които правят всичко в името на ДОБРОТО биват наричани простаци! Както казват: "Няма ненаказано добро!"

    Аз отговарям с доказателства на лъжата и така трябва да направи всеки човек, който е против системата. Иначе си оставате роби на тези платени хора, които се представят за носители на светлината! Дори в Библията Бог е предупредил за тези лъжепоклонници на светлината, които използват божественото само за маска!

    НИЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗОБЛИЧАВАМЕ ВСЕКИ ДЕН, ВСЯКА СЕКУНДА!
    ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПРОБУДЕНИЯ ЗА ИСТИНАТА ЧОВЕК Е 100 ПЪТО ПО-СИЛЕН ОТ ТЯХ И ЗАТОВА СЕ СТРАХУВАТ!

    Ние сме много - цели неправителствени организации, както и хора, които са избрали да водят борбата поединично!

    Дори и да ме сломите - ще сломите една прашинка в масата пробудени човешки същества!

    Дори и тялото ми да умре, душата ми ще е постигнала ПОБЕДАТА!

    Все пак - Отдавам Ви Респект, Cveteto70.
    Бъдете здрава!

    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.06.13 12:48#9888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Хейтърите по форумите!КАЗВАМ ГО ПРЕД ВСИЧКИ:
    НЕ МЕ ЗАПЛАШВАЙ С ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ, КОИТО МИ ГИ ПРАЩАШ ПО ПОЩАТА, ЗАЩОТО И АЗ ИМАМ ПРАГ НА ТЪРПИМОСТ!

    Нека хората те съдят, аз официално казвам, че
    == това е последното ми влизане в този сайт==,
    защото го превърна в цирк!
    ПОСТИГНА СИ ЦЕЛТА!

    Ще продължа делата си навън - хората имат нужда от мен там, отколкото тук! Този сайт ми беше ей така между другото - да видя на какво ниво са драскачите като теб!

    Хайде чао и намери друга жертва!

    Беше ми приятно на всички!

    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest