Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКое е числото на изкуплението?
Моето щастливо число е 3. А четох някъде из нета, че числото 3 е числото на изкуплението. Другаде пък четох,че числото на изкуплението е 8. Някой знае ли кое е числото на изкуплението?
АнонименКак да разбера дали имам лоша карма?
Ходих при една врачка и тя ми каза,че имам натрупана лоша карма от миналия си живот. :cry: Има ли някакъв начин да разбера дали това наистина е вярно, дали имам натрупана лоша карма от предишния ми живот. Моля ви, ако знаете моля кажете ми.
АнонименВярно ли е, които се самоубиват отиват ли в ада???
Хората, които се самоубиват отиват ли в ада? Просто ми е любопитно. Някой знае ли
АнонименМоля, кажете ми какво означава този сън!!!
Сънувах,че една жена ми чете евангелието. Освен това сънувах, че намирам стотинки на един тротоар. И още нещо, което сънувах-сънувах, че момчето, което харесвам ме гледа влюбено. Какво ознават тези неща, които сънувах? Моля ви кажете ми, ако знаете. Благодаря ви предварително!
АнонименКакво означава този сън? Моля ви кажете ми.
Сънувах, че вървя по едно кръстовище, отивах до един магазин късно през нощта. Луната беше по-голяма от обикновенно т.е. беше много близо до земята, беше наистина много красиво. В сънят ми беше зима. След като излязох от магазина, тъй като беше много късно и много студено един непознат човек ми предложи да дойда с него до неговата къща за през нощта да остана. Но аз не приех и отидох у дядо. Като пристигнах погледнах часовника и беше точно полунощ. Какво означава? Моля ви, ако знаете кажете ми. Благодаря ви! :blush:
АнонименМного странен сън...
Сънувах, че някакво момче предлага да станат гаджета на едно момиче и тя му отказва. Моля ако знаете какво означава, кажете ми. Благодаря ви! :blush:
АнонименСън за гепард
Сънувах,че вървя и срещнах по пътя си гепард. Моля ако знаете какво означава, кажете ми. Благодаря ви предварително!
АнонименАко те полази паяк...?
Днес сутринта ме полази малко паяче. Какво означава? Благодаря ви предварително!
АнонименАко видиш бял кон?
Като отивах у баба по пътя видях чисто бял кон. Какво означава? Благодаря предварително!
АнонименКакво означава, ако до прозореца ти има бяла пеперуда?
Видях една бяла пеперуда до прозореца ни. Какво означава?
АнонименСън за бели лястовици
Сънувах гнездо, в което има лястовици. Ако знаете моля ви кажете ми какво означава! Благодаря ви предварително! :blush:
АнонименАко видиш бял гълъб какво означава?
Бях на училище и видях,като бях на прозореца видях на една сграда, която беше много близо до училището ми и там имаше кацнал бял гълъб. След 2 или 3 дена пак видях бял гълъб и пак беше до сградата, която беше беше точно до моето училище. Имаше някакво суеверие за белите гълъби, но не си го спомням. Моля ви кажете ми какво беше суеверието-"ако видиш бял гълъб какво означава?" , че не мога да си спомня! Благодаря предварително!
АнонименНай-странният сън, който съм сънувала досега!
Сънувах, че съм начинаеща екзорсистка. В този сън сестра ми беше обладана от зъл демон, а аз се опитвах да прогоня изчадието от нея. Докато беше обладана лицето й беше много странно приличаше на малък демон с голяма злобна усмивка. Опитвах много пъти да махна изчадието от нея, но не се получаваше. Носех Библията в ръка, защото все пак тя е нужна, ако сте гледали за истински eкзорсизъм ще видите - по national geographic даваха един път документирано за екзорсизма - http://vbox7.com/play:m677312ec0. След първият неуспешен опит да прогоня демона от сестра ми проверих дали се е получило, но пак се усмихна злобно със странното си лице, което изглеждаше, като на малък демон.Колкото и пъти да пробвам нищо не се получаваше, защото все пак в съня ми бях начинаеща екзорсистка иначе в реалноста не съм и начинаеща щтот не разбирам от тези неща. Какво означава този странен сън? Благодаря предварително!
АнонименМагия за изпълняване на желания
Тази магия е мощна и красива. Провежда се 7 дни без прекъсване. Трябва да запомните, че всеки започната магия не бива да се прекъсва. Затова се постарайте да прецените силите и времето си. Ако не може сега, отложете го. Защото в енергийно отношение прекъсването отслабва всяка магия. Вземете малка църковна свещ и с флумастер нанесете 6 еднакво големи деления. Получават се 7 части - това са седемте дни на ритуала. Поставете свещта в свещник и напишете желанието си на хартия. Сложете листа с желанието под свещника и запалете свещта. Докато тя гори до първата чертичка, изричайте над огъня своето желание. Щом свещта се стопи до чертичката, загасете я. Поставете свещта и листчето под нея на перваза на прозореца до следващия ден. Отново изпълнявайте ритуала всеки следващ ден. На седмия ден, когато свещта почти догори докрай, вземете листчето и го запалете с огъня от нея. Разпръснете пепелта през прозореца. Желанието ви много скоро ще се сбъдне. Успех!
АнонименМолитва срещу черна магия и други злини
Молитва против всякакви злини. Застанете на прага на дома си с лице навътре и изречете 3 пъти: "Отклони, Господи, девет стрели от мен, от огън, от води, от примка, съд, крадец и нож, от зла магия, поглед лош, и нека бъда с чиста кръв. В името на Отца и Сина и Светия Дух, Амин".
АнонименЗаклинание за разваляне на магия и снемане на проклятие
Макар,че това заклинание е много кратко,то съдържа според мнението на вещите хора голяма магическа сила.Тя е способна да развали и снеме проклятието от всеки човек,както и да го пази от нещастие. Сасгарот+Афонидос+Палация+Урат+Кондион+Ламакрон+Яндон+Аргагон+Аламар+Бургасис вениат Серебани. Кръстчето след всяка дума показва,че след произнасянето й човек трябва да се прекръсти и да се помоли.
АнонименРитуал за изпълнение на желание
Намисляте си желание,взимате в ръка носна кърпичка и казвате 3 пъти: "Нека желанието ми бъде изпълнено с помощта на великия дух Господен,защото Господ помага,на тези които молят за помощ.Помощта идва по неведоми пътища,и моето желание се превръща в реалност,чрез начина на изпълнението му, и Господния дух ще бъде в мен и ще ми даде това за което го моля.Завързвам кърпата и ще чакам.Амин". Завържете кърпата на възел и я носете със себе си,докато желанието ви се изпълни,а след това я изгорете без да развързвате възела.
АнонименТалисман за щастие и късмет
На един лист с черен молив или химикал се чертае равностранен триъгълник с върха нагоре. На него се пишат символите: НА ГОРНИЯ ВРЪХ - IHVD, НА ЛЕВИЯ ДОЛЕН ЪГЪЛ - ChVH, НА ДЕСНИЯ ДОЛЕН ЪГЪЛ - ADM. На обратната страна на триъгълника напишете желанието си - максимално ясно формулирано. След това талисманът се закопава на тайно място. Ритуалът се прави три поредни пъти след 19:00 часа, като всеки път се чертае нов триъгълник. /Ако не искате да го копаете, може да го носите в торбичка близо до тялото си 40 дена и на 41-я ден да го изгорите и да хвърлите пепелта в течаща вода. Успех!