- 18.12.12 11:53#1Тази книга с истински магии ли е? Тази книга да ли е с истински магии, защото мисля да си я поръчам?! ----> http://www.book.store.bg/p62580/dobri-magii-siuzyn-dolnik.html . Ако някой знае или я има моля кажете ми дали са истински! :blush: ОтговорОтговор с цитат
- 18.12.12 04:07#2от: Тази книга с истински магии ли е? за какво ви е да правите магий?ОтговорОтговор с цитат
- 18.12.12 04:12#3от: Тази книга с истински магии ли е? За да ми се сбъдне мечтата, която е да имам 1 милион лв., за да се махна от нашите , защото са много зли :cry: ОтговорОтговор с цитат
- 18.12.12 07:50#4от: Тази книга с истински магии ли е? не смятам че магията ще помогне.опитайте с разговор.ОтговорОтговор с цитат
- 19.12.12 09:07#5от: Тази книга с истински магии ли е? Разговор с кого? пък и то разговорите въобще не помагат! Помага само вярата, волята и упоритоста!ОтговорОтговор с цитат
- 19.12.12 01:49#6от: Тази книга с истински магии ли е? Съвсем не мисля, че книгата ви трябва за това което описвате а напротив за съвсем други по различни неща, но както и да е това си е ваш проблем. Само да ви напиша една българска поговорка КОЙТО КОПАЕ ГРОБ САМ ВЛИЗА В НЕГО
не се занимавайте с тази материя не е толкоз проста колкото си мислете не е нуждо да се убедите вече при свършен трагичен факт във семейството ви. И запомнете,КОГАТО ЗАГУБИТЕ ЧОВЕК ТОГАВА ОСЪЗНАВАТЕ КОЛКО ВИ Е БИЛ НЕОБХОДИМ И ЦЕНЕН ЗА ВАС така че експерименти не си правете ще си навредите единствено на вас. Ако сте по разумна отколкото предполагам съветите няма да са ми напразни, макар, че ....ОтговорОтговор с цитат - 19.12.12 08:24#7от: Тази книга с истински магии ли е? По-добре си пожелай да се сдобрите с родителите ти. ОтговорОтговор с цитат
- 20.12.12 02:48#8от: Тази книга с истински магии ли е? То да не е просто караница. всъщност те са зли и мислят единствено за себе си и ми съсипаха живота, направиха живота ми АД. И никой не ме разбира. :cry: Не всеки е добър то повечето хора са зли, аз съм една от тези редкии добри хораОтговорОтговор с цитат
- 20.12.12 02:51#9от: Тази книга с истински магии ли е? Ама поне искам да знам истинска ли е и някой има ли я книгата с магии- таз дет я написах по-горе?ОтговорОтговор с цитат
- 22.12.12 02:49#10от: Тази книга с истински магии ли е? Значи не е истинска тази книга с магии!? ОтговорОтговор с цитат
- 23.12.12 07:43#11от: Тази книга с истински магии ли е? Аз я имам но досега не съм пробвала заклинанията но мисля че ще имат макар и малък положителен ефект ОтговорОтговор с цитат
- 04.01.13 03:27#12от: Тази книга с истински магии ли е? aз я поръчах вече и след няколоко дни ще напрая магии супер!ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.13 12:57#13от: Тази книга с истински магии ли е? чесно казано преди няколко дни ходих на ясновидка и тя ми каза че магията съществува ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.13 04:54#14от: Тази книга с истински магии ли е? Аз мисля да си я поръчамОтговорОтговор с цитат
- 29.05.13 04:22#15от: Тази книга с истински магии ли е? никога не съм искала смъртта на когото и да е било! пълни глупости! това,че ти искаш някой да умре не значи, че и аз съм, като теб! И освен това ги има и е доказано, че има бели магии! ОтговорОтговор с цитат
- 16.01.15 10:54#16от: Тази книга с истински магии ли е? Глупаци !Магията не съществува! Единствената магия е създавана от вашето подсъзнание и е плод на фантазията.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest