Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Още един странен сън за ангели. Какво означава?

Още един странен сън за ангели. Какво означава?

  • 04.05.13 08:35#1Denisa IvanovaDenisa IvanovaНовакРегистрация: 14.12.12Град: ВарнаОтговори: 32Още един странен сън за ангели. Какво означава?Сънувах, че съм ангел с бели крила и се боря с зли демони, които изглеждат като хора, но с черни крила и ги побеждавам. Моля ви кажете ми какво означава! Благодаря ви! :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.05.13 07:58#2888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Още един странен сън за ангели. Какво означава?Твоя сън значи - в момента доброто и злото се бият. Никога не избиряй тъмната страна. Знай също, че пътя към ада е осеян с добри дела - сиреч много хора ще ти се представят за приятели и ангели. Как да ги различиш - ами вслушай собствения си Аз. Звучи трудно, но с времето се свиква - аз все още греша в избора си.
    ПОМНИ - ние сме образ и подобие на Бог и сме ангели. Единствено свободния избор, който ни е даден като дар ни прави демони. Ние си го избираме от коя страна да бъдем - добро или зло.
    Ангелите са сред хората и се бият със злото. Само привидно е, че доброто е по-малко, защото битката все още не е изгубена!
    А кое е добро, и кое - зло, оставям те сама да прецениш!
    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.05.13 05:51#3Denisa IvanovaDenisa IvanovaНовакРегистрация: 14.12.12Град: ВарнаОтговори: 32от: Още един странен сън за ангели. Какво означава?аз винаги съм била на страната на доброто и един път не съм се осъмнила. Обичам доброто и справедливоста и даже правя всичко така, че да ги има и двете. И винаги съм била добра! Ама сте прави, че има много зли хора, ама наистина са мн. на брой. Мен постоянно ме тъпчат зли хора и правят всякакви злини, с които да ми навредят. и за още едно сте прави-за войната м/у доброто и злото- гледах документирано предаване, в което казаха че двама синове на светлината ще се сблъскат с двама синове на мрака и естествено светлината-доброто ще победи! само за едно не съм съгласна с вас- това че не съм праила добрини, не само че не е вярно, но и е обидно! Аз съм добър човек! Това не е гордост, а е чист факт и истина и мога да го докажа, защото това не са просто празни приказки, а ИСТИНА! ОтговорОтговор с цитат
  • 28.05.13 07:11#4888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Още един странен сън за ангели. Какво означава?Когато хората видят, че си прекалено добра - нахвърлят ти се като лъвове над беззащитна антилопа. Номера е да слагаме маска, каквато слагат повечето, т.е. да бъдем малко лоши - да се дистанцираме от повечето и да не им правим услуги, защото после ни се качват на главата.
    Аз като помогнах на толкова хора навън, накрая ми взеха и поста (успях по честния начин да стана мениджър в небанкова институция, докато бях студент) и здравето.
    Да не говорим, че по няколко пъти съм си рискувал БУКВАЛНО живота по нощите да спасявам хора, сгазили лука...
    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest