Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИзненадите на живота - глава 1 /дайте мнението си, моля Ви!/
трябваше да оставите книгата да се развие пред очите на читателя, тази малка част не е достатъчна, за да оценя творчеството ви! и дали цялата книга си заслужава!
АнонименСродни души
За жалост, в историята има истории за истинска любов проявила се сред нас, смъртните, не във филм, но те се броят на пръстите на едната ми ръка, назад във времето , хората са нямали достъп до социални мрежи, телефони, използвали са краката си, конете за превоз и това е, сега има прекалено много изкушения за мъжете дори понякога и за жените, но ние сме по-склонни да се доверим и отдадем на него изцяло, докато той има наум друго, ще мине някоя жена с разтворено деколте и за миг, но този миг го има.. копнежът ще го завладее и това е неконтролируемо, не вярвам да има останали момчета за нас, които биха могли да не се загледат, защото следят нас, всяко наше движение,всеки жест.. Красотата увяхва, това е факт, който не може да се оспори, нито победи и мъжа виждайки това, намирайки кусур във всяко нещо, което правим, ще намери сто причини да ти изневери- вече не е същото, преди се обичахме, но вече искрата я няма, както и да е! Може никога през живота си да съм нямала гадже, но тези неща се виждат и съм се сблъсквала с тях, просто сродните души са останали в книгите, даже няма вече и сносни романтични филми, в които да се види-- само фентъзи глупости! Та, за мен сродните души са вече една много хубава приказка за лека нощ, но утрото е по-мъдро от вечерта и тогава осъзнаваш грозната истина, чене съществуват такива мъже! Твърде крайно, но не виждам, момче, което да ми докаже обратното!
АнонименСродни души
вярата да намеря такава беше като звезда, блестеше и искреше ярко, но мина време и разбрах някои неща, светлината избледняваше, но измина още време, превърна се в мъждукаща светлинка, огънчето на малката кибритопродавачка, часовника тиктака и скоро ще угасне. Но вярвам и се надявам ти да я откриеш-истинската любов, както и всеки прочел статията с всичките й коментари, ще ви е трудно, но ако вашата вяра е неотменна и постоянна, съдбата ще ви се отблагодари, а още по-хубаво ако не я търсите изобщо, защото тя ще ви намери където и да сте, щом това е, което вашето сърце иска...
АнонименВашата музика
Paramore, One Republic, Trading Yesterday, понякога--> Taylor Swift , The Fray, The Cab, Katy B и много други. Харесвам няколко песни от някоя група или изпълнител, никога един изпълнител и всичките му песни Trading Yesterday- лигави рок песни, но ми харесват текстовете, всяко момиче обича да бъде обичано!
АнонименВинаги съм го харесвала
да така е, но същото гадно положение е и с хетеро и хомосексуалните. Вече не можем да знаем дали има още нормални момчета. Навсякъде хомо, как ще си намерим момчета като можем да ударим на камък, без да знаем да харесаме някой, а после той баам ти казва, аа ами аз.. съм хомо.! :s:
АнонименВинаги съм го харесвала
извинявай но как ще разберат, че са "парцали" , като не правят нищо, за да опознаят момичето?
АнонименНякои хора мислят едно, аз друго...
душата е истинското ти аз, всеки има мнение, но твоето много се отдалечава от истинския смисъл, както ти казаха много си малка и честно е много дразнещо, когато човек сложи име и години отдолу, това са твои размисли, няма нужда да повтаряш, получава се тавтология.
АнонименАз съм на 16, а той на 23
ужас, тийнейджърите трябва да мислят за училище, има си време за полов живот, много зле, много зле! :n:
АнонименДевизите на зодиите
девизът на лъва е прекалено осъвременен и е напълно неверен, Верният е: "Аз искам" и съм чела и на друго място, че може да бъде и "Аз мога"
АнонименВидях истински вампир
много дневниците на вампира гледате!!! :yawn:
АнонименМного странен сън
всичко е прекалено субективно, не може да има точен отговор за всеки един сън, трябва да осъзнаеш сам каква е връзката със самия човек, трябва да огледаш ежедневието си и ако можеш да си спомниш за някой случай,който ти напомня за съня и ето отговора, просто това ти е направило внимание и си го сънувала, а може дори и да си гледала някой филм само да не е "Здрач", защото там вампирът има навика да влиза в стаята на главната героиня и да я наблюдава как спи, а по- нататък си говорят, не се притеснявай няма нищо по-специално с този сън, не е различен, всичко просто е игра на твоето подсъзнание, което се опитва да ти подскаже нещо!
АнонименНека се опознаем
здравейте казвам се Сабрина и повече от година чета сайта! Както често споменавам в коментарите си на мен не ми хлопа дъската още или поне се надявам да ми захлопа , защото явно подсъзнателно искам всичко да обясня с паранормалното и поради тази причина съм си малко куку
АнонименВампир? Нима е възможно?!
Такааа, първо обяснение ОЧИТЕ: обяснението е просто- поради различният ъгъл светлина, който попада в очите на гаджето ти се оцветяват в различни цветове-нюанси, защото очевидно очите му са пъстри! второ обяснение: ти казваш, че той е говорил за кръвта ти като за нещо сладко като шоколад или карамел, ами щом ти е гадже няма да ти каже: - Ох, коте кръвта ти мирише на желязо, гадно е, не ми давай повече--> само ще ти кажа,че очевидно доста си пада по теб, щом те сравнява със шоколад! [b] трето обяснение:[/b] това с очите, момичето ми си го видяла от "Здрач" признай си! таа, лично аз имам изключително бяла кожа, почти прозрачна,но това не ме прави ходещ мъртвец дето си търси някое невинно девойче/момченце да си пийне малко!! и за това,че ву се зачервява кожата, ми да близко до мозъка е-- ами поради твърде нежната му бяла кожа е по-лесно да се зачервява или да получава петна и тем подобни четвърто обяснение: не си ни казала за някакви суперсили: скорост, висок интелект, старомодни навици, освен това ти постоянно говориш за външния му вид, разбираме готин е, добре остави това на страна, но нищо не разбираме за истинския той!! Кажи за навици, маниери... избери си нещо, но ако смяташ, че като си гледала наскоро "Здрач", дневниците, "истинска кръв" моля те запази си готиното гадже ако пък наистина се окаже вампир просто не се притеснявай взимаш дървен кол с сребро в сърцевината на дървото и го забиваш в гадното му сърчице, но да се надяваме да не е освен това направо го питай, що ни занимаваш, а не говориш с него това ще ти спести излагането в публичното пространство! като имам предвид излагане не говоря за излагация, за да станеш на посмешище, а за показване като на изложба - и з л а г а н е
АнонименВампир? Нима е възможно?!
ей ,ти, предишния потребител! щом като момичето, което ни е писало смята,че приятелчето и е вампир значи си е шашната и ако се реши да говори с него по тая тема тъкмо той ще разбере каква е! не, че имам нещо против нея, но така, нали ме разбирате- той ще разбере,че тя е с него само,защото го смята за вампир и понеже е "мистичен" не заради истинската му същност!
АнонименВампир? Нима е възможно?!
имам добра интуиция и я следвам
АнонименВампир? Нима е възможно?!
важното е,че си му казала и си говорила с него за това, но щом казваш,че не знаеш абсолютно нищичко за филмите може да се каже,че ти вярвам, ама само мъничко