Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДо всички самотни хора
Здравейте,някой ползвал ли е техниките за свързане с висшия Аз на друг човек? не мен не ми се получава и не разбирам къде греша.
АнонименДо всички самотни хора
vikito135 :Морена, за да се свържеш с висшия дух на друг човек пробвала ли си да се свържеш със своя? Не съм пробвала, а трябва ли?
АнонименКак да разбера дали имам лоша карма?
Gravitations : Може да е натрупана от твои предци, които не са успяли да изчистят своята и тя се прехвърля на бъдещите поколения. И така докато това което трябва да се свърши не се свърши изцяло. Няма как да изчистиш кармата си, а и да има ще се прехвърли на твоите деца.Затова запрятай ръкави и започни да се спряваш с трудностите. Мога да ти го кажа от личен опит.Това не е честно, защо трябва да отговарям в този живот за греховете на предците ми преди 394958686969 години. Дори нямам грам спомени от минали животи. Btw, това ме подсети, че в този живот няколко мои роднини от страната на баща ми и от тази на майка ми ме мразят. Толкова омраза не съм срещала дори в непознати. Нищо не съм им сторила, а те все ми търсят да се карат с мен, за мен лично са глупости не си ги слагам на сърцето, но те явно имат някакъв ''проблем'' с мен. :n:
АнонименДяволът
vivianna :работата е че все повече му се оставям по своя воля.Защо? Предлага ли ти нещо? Пари, слава, власт?
АнонименSMS измамите във форумите
rosica_angel :И аз се излъгах да изпратя смс на въпросния сайт на Деяник. и какво стана? Веднъж пратих смс на онази Ивелина Христова , смс, който ми пратиха беше нещо от рода на опитайте пак, това ми беше за първи и последен път.
Анонимен
Аз знам по-добър и напълно безплатен.
АнонименМога да помогна - индиго съм!
Katryona :Здравей Казвам се Катя, на 54 години съм, преди 7 месеца ми откриха рак. Желая ви от сърце скоро да оздравеете.
АнонименМога да помогна - индиго съм!
По какъв начин помагате?
АнонименВинаги, когато погледна към тъмно, виждам духове
Говори с Поп. Друго не мога да те посъветвам, защото не съм компетентна по въпроса.
Анонимен
Хаджииванова :Здравей, добра идея, но тъй като нищо не разбирах и нищо не съм запомнила за съжаление Опитай се да намериш аудио молитви в нет-а. Може би щом я чуеш ще се сетиш коя е. [b]
АнонименСънувах човека, когото обичам
Сама си го написала- обичате се. Нормално е да го сънуваш. А защо не сте заедно? Не отговаряй ако не искаш.
АнонименПОЛЕЗНО - метод за проверяване дали някой ви е откраднал абв пощата!
Bgwhois не открива нито истинското местоположение на ip-to, нито името и адреса на собственика, а сега има free програми, с които може да ползваш ip от всяка точка на света. Изпробвано и работи, имах free програма с която гледах клипчета в youtube, които не бяха разрешени за Бг.
АнонименХейтърите по форумите!
888Димитър888 : за даден форум и веднага щом жертвата влезе и остави своя изповед (търсейки съчувствие) я атакуват. FREEDOM FOREVER И какво печелят от това, не могат да видят реакцията на човек зад комп-а. Та той може да умира от смях като чете простотиите им и в същото време да пише сериозно.
АнонименСънувах Господ
Питай Сатаната!!! :evil: :evil: :evil:
АнонименИстина или не са?
А ще кажеш ли своето мнение???
АнонименМагия за изпълняване на желания
Няма такова нещо като бели магии.