Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Как да разбера дали имам лоша карма?

Как да разбера дали имам лоша карма?

• 19.08.13 01:37#1Denisa IvanovaDenisa IvanovaРегистрация: 14.12.12Град: ВарнаОтговори: 32Как да разбера дали имам лоша карма?Ходих при една врачка и тя ми каза,че имам натрупана лоша карма от миналия си живот. :cry: Има ли някакъв начин да разбера дали това наистина е вярно, дали имам натрупана лоша карма от предишния ми живот. Моля ви, ако знаете моля кажете ми.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.08.13 05:40#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Как да разбера дали имам лоша карма?Бих искала да те попитам, врачката определи ли ти цена за прочистване на кармата? Не знам как би могла да разбереш дали наистина имаш лоша карма, но може би сама можеш да си отговориш. Например какви неща ти се случват, какво е твоето обкръжение. Живей живота си честно и без да вредиш на никой и смятам, че дори и да има нещо подобно, то ще те остави. ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.13 11:45#3Георги ТодоровГеорги ТодоровРегистрация: 19.08.13Град: ШуменОтговори: 8от: Как да разбера дали имам лоша карма?Зависи дали на тази врачка може да се вярва, всъщност лесно можеш да събереш информация за нея.Но наистина не бързай да даваш пари на врачка ОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.13 11:04#4GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Как да разбера дали имам лоша карма?deni_love_ss :Ходих при една врачка и тя ми каза,че имам натрупана лоша карма от миналия си живот. :cry: Има ли някакъв начин да разбера дали това наистина е вярно, дали имам натрупана лоша карма от предишния ми живот. Моля ви, ако знаете моля кажете ми.

Знаеш ли мога да ти говоря до утре за кармата, но по -скоро бих те посъветвала да си набавиш четиво на Долорес Кенън - Съдбата на душите. Там ще разбереш за кармата.

Всеки от нас има карма, и не е лоша нито добра. Тя е това което е възприемеш.Защото кармата като определение се смята за нещо негативно. Не знам какво има пред вид лоша карма, като всеки от нас има "Карма" и ти не можеш да избягаш от нея, а трябва да я приемеш такава каквато е, защото чрез нея душата ти успява да си научи уроците, за които е дошла на Земята и да премине към друго ниво. Колкото повече карма чистиш толкова по-добре за теб. За карма също се смята и отношенията ти с обкръжението ти, стари и нови познансвта, за да се изичстиш от тях, трябва да прекъснеш връзка, но не физически, а духовно...
    Може да е натрупана от твои предци, които не са успяли да изчистят своята и тя се прехвърля на бъдещите поколения. И така докато това което трябва да се свърши не се свърши изцяло. Няма как да изчистиш кармата си, а и да има ще се прехвърли на твоите деца.Затова запрятай ръкави и започни да се спряваш с трудностите. Мога да ти го кажа от личен опит.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.13 07:11#5MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Как да разбера дали имам лоша карма?Gravitations :

Може да е натрупана от твои предци, които не са успяли да изчистят своята и тя се прехвърля на бъдещите поколения. И така докато това което трябва да се свърши не се свърши изцяло. Няма как да изчистиш кармата си, а и да има ще се прехвърли на твоите деца.Затова запрятай ръкави и започни да се спряваш с трудностите. Мога да ти го кажа от личен опит.
    Това не е честно, защо трябва да отговарям в този живот за греховете на предците ми преди 394958686969 години. Дори нямам грам спомени от минали животи. Btw, това ме подсети, че в този живот няколко мои роднини от страната на баща ми и от тази на майка ми ме мразят. Толкова омраза не съм срещала дори в непознати. Нищо не съм им сторила, а те все ми търсят да се карат с мен, за мен лично са глупости не си ги слагам на сърцето, но те явно имат някакъв ''проблем'' с мен. :n:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.10.13 11:24#6ToniToniРегистрация: 09.09.13Град: ПловдивОтговори: 12от: Как да разбера дали имам лоша карма?Karmi4na astrologiq dava mnogo ot otgovorite

KArmata moje da se gori naj ve4e ot lubovta.

Nau4i se da obi4ash dori i da si nedospala.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.10.13 06:27#7GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Как да разбера дали имам лоша карма?Морена :[quote=Gravitations]

Това не е честно, защо трябва да отговарям в този живот за греховете на предците ми преди 394958686969 години. Дори нямам грам спомени от минали животи. Btw, това ме подсети, че в този живот няколко мои роднини от страната на баща ми и от тази на майка ми ме мразят. Толкова омраза не съм срещала дори в непознати. Нищо не съм им сторила, а те все ми търсят да се карат с мен, за мен лично са глупости не си ги слагам на сърцето, но те явно имат някакъв ''проблем'' с мен. :n: [/quote]

Щом не им обръщаш внимание, е още по-добре. Защото не градиш никаква кармична връзка с тях. Те ще имат да учат много, в този живот

А за предците...Да не ти казвам аз какво имам да чистя ще те заболи глава. Но се примирих и даже се забавлявам. По този начин следващия ти живот ще бъде къде,къде по лек
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest