Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари

Моите коментари

Анонимен коментира:
А телците не стават за роднини. Гадна зодия, обърнеш ли гръб веднага са ти забили нож, използвачи и никога не биха ти предложили помощ, гадна подла зодия. Егоисти и доста тъпи по природа. Хора с по-слаба обща култура от тази със зодия телец не бях срещала от нито една друга зодия. Изградила съм си мнение за зодията на предатели, материалисти и ограничени хора. Това е.
Анонимен коментира:
Цвете, знаеш ли нещо повече за мъжа телец, виждам, че ти си телец. :) Какво мислиш за мъжете телци?
Анонимен коментира:
Бих казала, че е вярно .. както се пее ''Мисля, че пак го направих Накарах те да повярвяш, че сме нещо повече от приятели О, скъпи Може да изглежда като влюбване Но не означава, че съм сериозна, Упс, пак го направих Поиграх си със сърцето ти Отплеснах се в играта Упс, ти реши, че съм влюбена Че съм дар от Бога Не съм толкова невинна''
Анонимен коментира:
Не знам защо сте ми изтрили поста? Да, близнаци съм, и ако не съдя по себе си за зодията , то от кого? От съседа Петкан ли? Не претендирам че съм специалист по астрология, но много по-голямо влияние има асцендента, отколкото самата зодия. Едва ли знаете какво е асцендент. Моят асцендент е ОВЕН, така че повечето написано за зодията БЛИЗНАЦИ не отговаря за мен, вместо да ми отговаряте с ''ха-ха!'' Информирайте се малко повече от повърхностно четене в съновник.бг. Няма нужда да ми триете поста само защото съм оспорила нещо, което е ПРОВЕРЕНО!
Анонимен коментира:
Аз заспивам като слушам релакс мюзик, за 20-25 мин съм заспала, иначе без нея се въртя в леглото до 1-2 ч . след полунощ.
Анонимен коментира:
Т.е Нова епоха един голям миш-маш...
Анонимен коментира:
Анн е права. Добре ли сте да качвате такива опасни неща в сайта ви? Хайде за гадаенето както и да е, но това влияе на волята на човек, освен ако не са пълни глупости, надявам се да е второто.
Анонимен коментира:
На моята ръка има две малко по-бледи линии, успоредни и с еднаква дължина, след тях нагоре към малкия пръст имам дълбока и дълга линия, която се разклонява като вилица е, а под нея има друга малка линия свързана с линията на брака. Мн. ми е объркано, не мога да разбера колко брака ще имам. Като свия юмрук ми се очертават отстрани на ръката ми две линии. Тази близо до линията/първата/ на сърцето е най-малка.
Анонимен коментира:
Аз пък имам камък /тигрово око/, но не го нося постоянно. Една гривна няма да е зле. А за камъчето един ден го взех в ръка, погледнах го и му казах '' камъче, ти ще ме пазиш от беди, и т.н не помня какво др изредих. При мен като че ли имаше ефект, наложи ми се да пътувам на голямо разстояние няколко пъти сама и с камъка в джоба бях по-спокойна, не ми се случи нищо лошо, напротив всичко мина гладко дори.
Анонимен коментира:
Хороскопите във вестниците не са верни, дори астролозите го признават.
Анонимен коментира:
Напишете и за числото 11/господарското число/.
Анонимен коментира:
Аз имам бял белег на крака, но не вярвам на това, което пише.
Анонимен коментира:
А какво означава ако сънуваш, че буташ детска количка, в която има дете?
Анонимен коментира:
Снимката е невероятна. Винаги ми е било интересно да чета за Рим, древна Гърция и Египет.
Анонимен коментира:
Преди да излезете навън може да си представите, че сте обвити в пашкул от бяла и ярка светлина, в една книга четох, че бялата светлина осигурява безопасност и защита. Останалите... Розова светлина - тя е подходяща , когато си имате работа с негативно настроен човек, погълнат от личните си проблеми. Розовото облива всеки наш събеседник с енергията на любовта и същевременно я насочва навътре, към Вас. Нищо не може да проникне през този розов щит, освен мисли и енергии, изпълнени с любов. Изумрудено - зелена светлина - вижте или почувствайте как тази светлина Ви обгръща, когато искате да възстановите равновесието на физическото си тяло. То ще я поеме, ако има необходимост от лечебна енергия. Виолетова светлина - представете си, че сте обвити в кралско пурпурно, то ще повиши духовните Ви честоти, ще Ви помогне да се издигнете над проблемите си и да установите връзка с най-висшите нива на Божествените измерения. Освен това виолетовата светлина отблъсква всички нискочестотни енергии. Светлина в цветовете на дъгата - вижте или почувствайте, че сте загърнати в наметало на ивици в цветовете на дъгата. Така ще повишите способностите си да лекувате енергийно себе си или другите. Ако предпочитате, можете да се защитите с няколко слоя светлина в различни цветове, за да се възползвате от благоприятното въздействие на всеки от тях. Също така бихте могли да използвате светлинния щит за предпазване на Вашите близки, жилището, автомобила, за града, в който живеете, държавата и целия свят. Техниката е същата: представяйте си хората, предметите, местата или географските области, обвити в лечебна светлина.
Анонимен коментира:
Наскоро си купих тигрово око, много е красив.
Анонимен коментира:
Според мен Ад и Рай не съществуват..
Анонимен коментира:
Ще го пробвам и аз. Още утре ще си запиша час при фризьор.