- 27.06.13 11:11#1SMS измамите във форумитеЗдравейте, приятели!
Забелязах в много форуми една тревожна тенденция - хора, които се подвизават под фалшиви никнейми и самоличност. Тези лица влизат във форуми и оставят мнения с единствената цел някой да види рекламния банер на поста им и да кликне върху него.
В последствие те принуждават да изпратиш SMS, за да разбереш дали имаш направена магия и прочие.
Моя съвет - когато видите такива съмнителни личности да бягате надалеч!
FREEDOM FOREVERОтговорОтговор с цитат - 27.06.13 11:49#2от: SMS измамите във форумитеСъгласна съм с Димитър!
Забелязала съм, че има потребител Деяник, който качва банери в този форум!ОтговорОтговор с цитат - 27.06.13 11:58#3от: SMS измамите във форумитеИ аз се излъгах да изпратя смс на въпросния сайт на Деяник.ОтговорОтговор с цитат
- 27.06.13 09:25#4от: SMS измамите във форумитеами явно господина си няма друга работа.ОтговорОтговор с цитат
- 28.06.13 10:09#5от: SMS измамите във форумитевидях профила на Деяник и се оказа, че е жена... и съм съгласна с теб, Митко, Ако мога да ти казвам така!!! ОтговорОтговор с цитат
- 30.06.13 06:11#6от: SMS измамите във форумитеrosica_angel :И аз се излъгах да изпратя смс на въпросния сайт на Деяник. и какво стана?
Веднъж пратих смс на онази Ивелина Христова , смс, който ми пратиха беше нещо от рода на опитайте пак, това ми беше за първи и последен път.ОтговорОтговор с цитат - 08.10.13 07:07#7от: SMS измамите във форумитеАз въобще не се хващам на такиваОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest