Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да си направите магия за желания
Най-обичам постове завършващи с публикувай/разпространи. Това на 10, 50, 100 свои приятели и ще ти се сбъдне.
АнонименЖивеем в една огромна лъжа
Понякога чета и се удивлявам. Хем донякъде има истина, хем са пълни глупости. Човек е толкова неук! Невороятна ирония е това, хем сме адски неуки в действително, хем в собствения си ум си мислим, че знаем много! В действителност знаем много малко! Понякога дори очевидните неща не са такива каквито са! Това е прекалено обширна тема. Може да се кажат хиляди неща и отчасти всички ще са прави и грешни!
АнонименЗа втори път сънувам, че падам от асансьор
Идея нямам защо се повтаря, да нямаш някакъв страх от асансьори ? В смисъл, да пътуваш с асансьор. Една моя колежка слезна от 13тия етаж пеш, защото не се качих с нея в асансьора. Ако нямаш страх, не знам.
АнонименДа знаете какво ще стане след точно 2 секунди
Мисля, че се е случвало на всеки. Имало е мигове, в които просто стоя и гледам хората около мен и знам точнко кой какво ще каже и просто то те кара това чувство да се учудиш и да гледаш с недоумение. И съответно в един момент хората те виждат и те питат защо гледаш така. Забавно е, но не трае дълго, поне при мен и не знам дали не ато дежа вю. Поне при мен, сякаш всичкото това ми е се случвало (или съм го сънувала), не знам.
АнонименАнгел пазител?
Според мен си е човек. Ако е имало пушек, което е много вероятно, може да е видял и просто да е дошъл да помогне.
АнонименГрадът на Бог
За това конкретно силно се съмнявам. Не знам колко са "секретни", ама някак 6 - тото ми чувство не говори, че е истина, поне така казва моето.
АнонименВярвате ли в извънземни
Ами лично аз винаги вярвам, че не сме сами. Някак си е прекалено нереално да сме сами. Погледнато от факта, че дори не можем да сме сигурни колко е голяма самата Вселена, колко галактики има и т.н. Земята е само 1 от планетите, на които има условия за живот, а какво остава за тези многобройни галактики, които дори не сме видели. Който и да ми казва, просто не може да сме сами. А между другото, най-обичам някой, който вярва в Бог, Алах или както искате го наречете, да ми каже, че не вярва в извънземни, защото не е доказано, че съществуват и съответно не са ги виждали. Чиста форма на Лицемерие, с главно "Л". Бих попитала тези хора, кога по-точно са видели Бог ? Както и да е, дори и да не съществуват, мисля, че просто би било загуба на пространство.
АнонименОбсебване от Демон
Специално за теб разбрах, че си бил в кома и явно след това е започнало всичко. От разказа ти ми се струва, че или си имам доста лични преживявания с подобни същества или си чел и много литература. Искам да те питам, след като тези същества не са видими по принцип, смисъл, не всеки човек ги вижда, означава ли това, че те може да са навсякъде около нас, но ние просто не ги виждаме ? Също така, интересно ми е да опишеш как изглежда 1 демон и как изгледа един ангел, така да се каже, в сравнение с това как изгледа 1 дух. Аз съм от хората, които се интересуват по тази тема, но познавам себе си и психиката си и да кажем просто, че не бих желала доказателства от личен характер за да повярвам.
АнонименДушата ми се пренася на друга планета
Човече, ако аз напиша всичките си странни сънища нема да получа и 1 отговор сигурно. Идея нямам какво значи твоя, но едва ли е нещо тревожно. Не забравяй, че това, което ни заобикаля, вълнува и тревожи се отразява и в сънищата ни
АнонименОт около 10 години си говоря с духове
Уоу! Много ще ми е интересно да разбера малко повече от теб, какво виждаш, къде ? Казваш, че си се научил да минаваш в техния свят, къде е това? Нещо като отвъдно ли е или ?! Интересно ми е, не виждам такива неща, но не съм и от ограничените хора, които щом не го виждат и не могат да го барнат, значи не съществува. Винаги съм мислила, че има много повече от това, което знаем ние, че живота не свършва с това, което ние знаем и виждаме. Би ми било интересно да споделиш малко повече, ако е удобно разбира се
АнонименОт около 10 години си говоря с духове
Не е нищо интересно ? Ами като за хора, които нямат способности така да се каже, тези неща са интересни. Някои те мислят за луд, други казват, че лъжеш, но все пак на мен лично би ми било интересно да чуя малко повече, като например: Кога е започнало всичко. Разбрах, че си бил в кома, но кога след това, как започна да ги виждаш и как си реагирал като си ги видял (не всички на всеки би му издържала психиката, някои просто биха луднали наистина...), кое се беше променило ? Говорил ли си с някой от тях и можеш ли да ни ги опишеш някак, какво е там, какви са те ? 1 към 1 ли е като тук ? За който не му вярва и го упреква, че лъже или е луд, не му отговаряйте просто. На мен и на още 1 човек му е любопитно какво ще ни каже, истина или не, всеки сам за себе си преценя. Оставете го да каже нещо просто. И той има право на мнение и глас както всеки нас. :y:
АнонименОт около 10 години си говоря с духове
Не знам защо се учудваш, че хората не ти вярват. Знаеш много добре, че ако не те сполети нещо такова, което няма логично или научно обяснение е много трудно да повярваш на приказките на някой, особено непознат. Напълно нормално е, дори Ти самият каза, че до преди да ти се случи всичко това не си вярвал. Разбери и госпожата с негативното мнение и всички останали. Това е в характера на хората, не вярват в това, което не ги е сполетяло, но сполети ли ги веднъж биха дали мило и драго, за да повярват без доказателства. Аз съм над тези неща. Всеки има право на избор, това е моя избор. Вярвам, че има много неща, за които човек няма (или поне все още няма) някакво логично обяснение. Тези неща са едни от тях! Винаги съм смятала, че съществуват. Попаднах на теб съвсем случайно, сънувах 1 сън и просто реших да проверя какво значи, оказа се нещо положително, но в дясната част на сайта, видях тази статия (ъпдейт от форума) и ето как случайно или не попаднах тук. В интерес на истината търпя понякога подигравки за вярванията и за фобиите ми. Честно, не ми пука толкова много. Всеки избира в какво да вярва, а е най-лесно да съдиш хората. Радвам се, че въпреки всичко споделяш някакви неща с нас, доколко са истина нека всеки прецени сам, но стига сме се съдили дали сме тъпи, че варваме или че хората, които го казват са психично болни.
АнонименОт около 10 години си говоря с духове
Какво съвпадение, днес и аз се наложи да си преинсталирам windows-а и после реших да ида на църква. Смятам, че винаги има хора, които имат сходни проблеми. В зависимост от проблема те са по-потайни или споделят с познати и приятели. В твоя случай, наясно си, че не си сам, че има много като теб. Но пък си и наясно, че за тези неща не се говори толкова, особено лице в лице. Виж за във форумите можеш да срещнеш такива истории, но въпросът е, че не всички са честни, някой просто се е*ават,ей така, от няма и какво да правят друго. Жалко е. Но е така. А мисля, че ние българите сме известни с компетентността си по почти всеки възможен проблем, въпрос, случка или каквото и да е. Не ме учудва ни най-малко. Най-лесно е да изкажеш мнението си, особено ако то е негативно.По-лесно е да не приемаш неща, които не виждаш! По-лесно е да не приемаш чувства, които не си изпитвал. По-лесно е да съдиш, отколкото да си съпричастен иили поне да се опиташ да разбереш. Затова нищо от това, което казват другите не трябва да те учудва. Със сигурност те дразни и мен ме дразнят много неща и изказвания на хората, но не всеки има право на мнение. Всеки избира да повярва ли или не. Лошото е просто, че не уважаваме правото си на лично мнение, не се уважаваме, а само се нападаме. Това не е хубаво и не води до нищо добро. kdon4ev :Дразни ме факта, че случаи като моя има стотици/пиша на латиница щото си преинсталирах windows и нямам още кирилица/. Човек ако се поразтърси из нета ще намери десетки подобни случаи понеже е масово явление - което е нормално за мен. А разни злобни и прочие същности чакат възмождност къде да си излеят нагона и да и олекне. Днес ходих на църква и се заговорих с жената, която я поддържа. Запитах я за обсебване от демони, поговорих ме си, тя каза, че това е често явление. Попитах я има ли увеличение на случайте от скоро време спрямо друг период и тя ми каза, че е ужас в момента и са все млади момичета, около 20, което беше и моето менение, но аз си правя проучвания по форумите. Та кой какво вярва или не, ми е все едно на мен. Въпросът е да се провери колко подобни случки има по форумите, в които или чуват гласове, или виждат демони, или присъствие и за целта сам направил група във Фейсбук за подобни случаи. Който иска, може да се свърже с мен, но да е поне компетентен по въпроса.
АнонименИсус е Пътя, Истината и Живота
izbranata ot isus :Нямах време, спокойно, започвам. Хайде, че и на мен ми стана интересно. Искам да чуя историята ти. Отдели 5 минути, за да я разкажеш.
АнонименСънувах как ми изпадат зъбите
Ааааа, сън в съня е много брутално нещо. Случвало ми се е доста пъти и на мен. И за зъбите също, доколкото знам, нищо хубаво не вещае, но да не изпадам в подробности, защото бие към смърт. Да ти кажа, че сънищата и начинът, по който много хора ги тълкуват за мен лично е доста неверен. Един сън може да означава много неща и същевременно нищо. Някои сънища са просто плод на нашето съзнание, особено, ако имаш проблем и мислиш много за него, вероятността да го сънуваш е голяма и се събуждаш още по-уморен. Нека ти кажа, веднъж, преди 2 години отивах за лекции, беше 8 сутринта, аз имам огромен проблем със ставането за сутришните лекции и малко закъснявах. Трябваше да хвана 1 автобус, за да ида до Университета. Та значи, живеех на Буливард, двупосочно движение и светофарите за печеходци се натискат с копче. Та вървя си аз към пешеходната и страшно ми се спи, едва се движа и виждам, че един човек е на може би няколко крачки пред мен и пресича улицата на зелено на пешеходната. И по принцип настигам хората и вървя заедно с тях, но и без това закъснявах, спеше ми се и реших да изчакам нов светофар. И както се спрях,а мъжът беше на около 3 метра от мен си минаваше улицата и един Голф буквално мина през човека. :x: Не искам да изпадам в подробности, но образът, картината, никога няма да я забравя, не е лесно да станеш свидетел на убийство. Беше брутално. Колата блъсна човека с над 80 км/ч, като за пешеходеца беше зелено, а за колата червено. Беше млад шофьор, може би 20-тина, заедно с още 1 човек. Съжаляваше много. Една жена до мен, която дори беше с груб и не видя нищо се разкрещя, че са го убили (дори не знам откъде разбра какво се е случило, развика се при самия сблъсък). Изключително брутално беше, кръв навсякаде. Човекът лежи на земята, счушени стъкла, хората крещят, направо не знаех къде съм и какво става. Никога не се бях сблъсквала с нещо такова. Бях наясно, че ако бях настигнала в този момент и аз щях да съм до него мъртва най-вероятно. Не знам как стигнах до университета, помня, че цял ден просто не знаех къде съм и какво става и явно много ми е личяло, защото всички ме питаха какво ми има (а аз съм разговорлив човек, а точно тогава просто гледах и не говорех..). Всичко това просто ми се отрази, няма как, не знам дали беше съдба или мързела ми да се раздвижа малко повече сутринта, но ме спаси. Същата вечер го сънувах пак. Майка ми като чу и ме караше да ида да ми леят куршум. В интерес на истината в момента, в който се случи всичко това, аз не виках или нещо, просто вдигнах ръце, това помня. А жената, която беше с груб към човека, който го блъснаха крещеше ужасно много. А жената, която ми ля куршум ми каза, че съм се уплашила на пътя и ми каза, че не съм викала, но съм вдигнала ръце. (рядко ми познават, но този път. :x: ) Мисълта ми е, не приемай всичките си сънища, че крият смисъл зад тях. Някои са плод на ежедневието ни, някои са плод на желанията ни, други просто на фантазията ни. (Охх и филмите на ужасите също действат на психиката ни.) kriiisi :Ох, хора тази нощ сънувах, че сънувам как ми изпадат зъбите и стоя пред огледалото в банята и ме е страх и опитвам да ги върна и започвам да си бия шамари и да си казвам, че е сън, обаче не се събуждамм ии после не съм сигурна точноо как се събудих (в съня) и отивам отново в банята, за да се уверя, че е било сън и се случва отново същото и вече се събудих много ужасена и имам лошо предчувствие и ме е страх, споделете, дали има смисъл да се притеснявам толкова. :X (
АнонименОтново сънувах починалата си баба
Вашите са поне положителни в известна степен. Аз откакто почина баба ми, това беше през април, съм я санувала най-много от цялото ми семейство и през цялото това време, всички сънища са били негативни. Помня единият път я видях как ходи по една улица, близо до роднините ми, беше леко изгърбена и нещо си говореше сама. Аз бях на около 150 м от нея и знаех, че е починала. И в един момент тя се обърна и ме видя, но не реагира особено, просто продължи по пътя си. Стори ми се изнервена или не знам, беше много зловещо. Друг път пък помня, че сънувам, че съм със семейството ми и някакви други хора в една тъмна кръчма и в единия ъгъл стои нейния ковчег и на никой не му правеше впечатление. Не знам какво значи. Дръг път пък я сънувах, този беше много отрицателен сън, сякаш мислеше злото на сестра ми, което е нелепо, защото тя ни обичаше и много се грижеше за нас. Но е много странно, защото знаем, че е починала и все я виждам някъде. Тя беше много добра жена, много се грижеше за семейството си, но получи инсулт или нещо такова и изпадна за няколко часа в диабетна кома (от прекалено ниска захар). После се събудила, дори се карала нещо с лекарите, но е починала по-късно, беше кошмарно, но това е живота. Не знам какво значат тези сънища, много хора казват, че мъртвите се връщат в сънищата ни и ни казват важни неща, не знам дали е така наистина.
АнонименОтново сънувах починалата си баба
@ArabianSoul, Надявам се осъзнаваш, че ние не сме преживели нищо такова. Съответно скърбим за близките си, знаеш как е, обичаме ги, няма ги, нормално е. Всичко за мен е както и да е. Надявам се просто да са на едно по-добро място и някой ден пак ще се съберем, ако е рекъл Господ.
АнонименОтново сънувах починалата си баба
За раздаването на храна и аз съм чувала, дори съм го и правила. Grozdanov :Скръбта за починал близък човек е едно от най-силните преживявания и подсъзнанието ни реагира по своеобразен начин на силните чувства. Смъртта, както и животът, не трае само миг и вероятно контактът с мъртвите не е само въображаем. Едно от нещата, които е добре да се правят, след като ги сънуваме, е да се раздаде храна.