Sanovnik.bg»Форум»Съновник»За втори път сънувам, че падам от асансьор

За втори път сънувам, че падам от асансьор

  • 04.09.11 03:33#1СлавеяСлавеяНовакРегистрация: 08.08.11Град: -Отговори: 14За втори път сънувам, че падам от асансьорЗа втори път сънувам, че падам от асансьор. Първия път асансьора се качи до последния етаж сякаш за да се засили, скъсаха се въжетата и тръгна да пада с все сила.

    Втория път се изкачи до горе пак се скъсаха въжетата но не падна, а просто слезе до шахтата откъдето излязох и тръгнах да разправям как вече съм го сънувала това. /мислех, че този път е наистина докато не се събудих/.

    Не че мисля,че да сънуваш асансьор трябва да значи нещо, но защо се повтяра не мога да си обясня.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.11 03:48#2I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: За втори път сънувам, че падам от асансьорИдея нямам защо се повтаря, да нямаш някакъв страх от асансьори ? В смисъл, да пътуваш с асансьор. Една моя колежка слезна от 13тия етаж пеш, защото не се качих с нея в асансьора. Ако нямаш страх, не знам.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.11 01:06#3malinkomalinkoНовакРегистрация: 13.10.10Град: -Отговори: 7от: За втори път сънувам, че падам от асансьорИмаше период, в който сънувах, че оставям с асансьори или асансьора не спира на етажа, на който трябва. Когато сънуваш асансьори, значи порастваш и помъдряваш.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.12 07:08#4АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: За втори път сънувам, че падам от асансьорАз преди винаги на една и съща дата всеки месец сънувах, че асансьорът не отива на етажа, на който аз искам, и се качват някакви непознати хора, блока става все по-висок и аз не мога да се измъкна от асансьора и когато изляза има икони по стените и се чуват разни призрачни звуци. Това беше кошмар и се повтаряше всеки път, само че с малко различен сюжет.Този сън много ме притесняваше, защото аз не се страхувам от асансьори или от затворени пространства.Причина за съня - неизвестна.
    Не се тревожи, няма да ти се случи нищо.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest