Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Вярвате ли в извънземни

Вярвате ли в извънземни

  • 25.08.11 01:58#1ВладимираВладимираНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: -Вярвате ли в извънземниАз мисля, че извънземните същестуват! По телевизията дават много и различни привидения на хората..И те твърдят, че е вярно! Аз мисля същото!.. Ако може..кажете Вашето мнение по поставеният въпрос! Моля !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.08.11 10:57#2IvoIvoНовакРегистрация: 28.08.11Град: -Отговори: 4от: Вярвате ли в извънземниНапълно възможно е!

    Единствено религиите отричат тази възможност.
    Това ми напомня преди няколко дни, четох 1 пост във форум. Майка се оплаква, че детето й много харесвало някаква играчка динозавър и тя пита дали да му я отнеме, защото тя била символ на отричането от бога. Та религията отрича много неща, но да се върна на темата, че като се отплеснааааа.

    Представяш ли си как точно се е зародил живота на земята ? На една планета разкъсвана от катаклизми, как сме се появили ние ? Може би е стечение на обстоятелствата. В един даден момент състоянието на Земята е благоволило появяването на първите форми на живот.

    В галактиката има толкова много планети, всеки ден откриват нови. Замисляйки се, щом веднъж се е случило с нас, защо да не се случи втори път ? Или може би трети ? Четвърти ? и т.н.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.08.11 08:05#3........НовакРегистрация: 29.05.11Град: -Отговори: 4от: Вярвате ли в извънземниЕстествено, че вярвам. Има следи - пирамидите, житните кръгове, снимки, свидетели и други.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.08.11 11:05#4I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: Вярвате ли в извънземниАми лично аз винаги вярвам, че не сме сами. Някак си е прекалено нереално да сме сами. Погледнато от факта, че дори не можем да сме сигурни колко е голяма самата Вселена, колко галактики има и т.н. Земята е само 1 от планетите, на които има условия за живот, а какво остава за тези многобройни галактики, които дори не сме видели. Който и да ми казва, просто не може да сме сами.
    А между другото, най-обичам някой, който вярва в Бог, Алах или както искате го наречете, да ми каже, че не вярва в извънземни, защото не е доказано, че съществуват и съответно не са ги виждали. Чиста форма на Лицемерие, с главно "Л". Бих попитала тези хора, кога по-точно са видели Бог ?

    Както и да е, дори и да не съществуват, мисля, че просто би било загуба на пространство.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.09.11 11:39#5ВераВераНовакРегистрация: 07.09.11Град: -Отговори: 3от: Вярвате ли в извънземниАми моят отговор дали вярвам или не го преценете сами, ще станат 3 месеца вече, а всяка вечер около 11.30ч. се показва НЛО над блока срещу нас и стои с часове като се движи бавно. Прилича на чиния и от всякъде има светлини, а по средата една голяма. Мислех, че е звезда отначало и взех бинокъл за нощно виждане. Живея в София не далече от летището, няколко пъти от там излират военни самолети, заобикалят това нещо и кацат пак. А докато си стои в въздуха, към него и от него непрекъснато влизат и излизат малки червени точки.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.10.13 02:01#6Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: Вярвате ли в извънземниДа, вече има и доказателства, филми правят хората, сред цялата вселена, милионите галактики и системи ние сме мъъничка частица.Кой знае какви други форми на живот има и о-умни от нас на други планети и т.н.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest