Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»От около 10 години си говоря с духове

От около 10 години си говоря с духове

  • 23.08.11 07:43#1kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64От около 10 години си говоря с духовеПреди време се разболях лошо,изпаднах в кома и излязох от тялото си. Бях си пак Аз но нямах тяло, бях енергия и ми беше супер, но за сyжаление някак се върнах. След това разбрах, че света не е само това което виждаме и започнах да търся отговори. Cлед време започнах да чувам, в последствие и да виждам духове, след коео се научих да влизам и в тяхния свят.

    В момента става преход от една Ера Към друга и стават мн.промени, като се появяват все повече и повече хора като мен. Но тъй като са в началото и са още млади/както и аз в началото/ не знаят какво им се случва и за какво.

    Тези хора по форумите които се оплакват че виждат сенки, чуват гласове в съзнанието си или шумове не са луди нито полудяват, това е нормално нещо Духове са. Има ги и винаги ги е имало но малко са тези които могат да ги забележат. И понеже четох за много такива случаи реших да напиша тази тема.

    Някой ако има въпроси или търси отговори какво му се случва може да ми поше на емейл aspekt1@abv.bg , skype kdon4ev
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.08.11 01:04#2I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: От около 10 години си говоря с духовеУоу! Много ще ми е интересно да разбера малко повече от теб, какво виждаш, къде ? Казваш, че си се научил да минаваш в техния свят, къде е това? Нещо като отвъдно ли е или ?!

    Интересно ми е, не виждам такива неща, но не съм и от ограничените хора, които щом не го виждат и не могат да го барнат, значи не съществува.

    Винаги съм мислила, че има много повече от това, което знаем ние, че живота не свършва с това, което ние знаем и виждаме.

    Би ми било интересно да споделиш малко повече, ако е удобно разбира се
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.08.11 06:23#3kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: От около 10 години си говоря с духовеЕми това е паралелно измерение на земята, където живеят нашите /Двойници/ според Кастанеда, или астрални тела. Може да се контактува със съществата там и както и да вижда как живеят. Не е нищо интересно и повечето там са недоброжелателни към хора.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.08.11 05:15#4AnankeAnankeНовакРегистрация: 27.08.11Град: -Отговори: 2от: От около 10 години си говоря с духовеКакво ти казват духовете, ако не е тайна м/у вас, де ?ОтговорОтговор с цитат
  • 29.08.11 11:25#5I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: От около 10 години си говоря с духовеНе е нищо интересно ? Ами като за хора, които нямат способности така да се каже, тези неща са интересни. Някои те мислят за луд, други казват, че лъжеш, но все пак на мен лично би ми било интересно да чуя малко повече, като например: Кога е започнало всичко. Разбрах, че си бил в кома, но кога след това, как започна да ги виждаш и как си реагирал като си ги видял (не всички на всеки би му издържала психиката, някои просто биха луднали наистина...), кое се беше променило ? Говорил ли си с някой от тях и можеш ли да ни ги опишеш някак, какво е там, какви са те ? 1 към 1 ли е като тук ?

    За който не му вярва и го упреква, че лъже или е луд, не му отговаряйте просто. На мен и на още 1 човек му е любопитно какво ще ни каже, истина или не, всеки сам за себе си преценя. Оставете го да каже нещо просто. И той има право на мнение и глас както всеки нас. :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.11 06:28#6kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: От около 10 години си говоря с духовеВ интернет е пълно с истории за астрала, особенно от Хора-Индиго. Пълно е с истории за видения, присъствия и чуване на духове и гласове. От стотици години се използват методи за призовавания в магията и от доста сериозни хора доказали себе си пред обществото, който не вярва-да вярва, и аз нямаше да повярвам ако не ми се беше случило лично. Отностно света и-нищо интересно, отностно измеренията дали ги има - еми то във всяка религия има обяснения за тях, но трябва да се почете малко. Дали ще се лудне - Да лудва се в началото докато разбереш кое какво е и все повече хора стават така и има много хора като мен между нас, но заради некомпетентноста и недоосмислени изказвания като на Госпожата по-горе, хората избягват да говорят за това. Има една книга на един учен Реймонд Муди "Живот след Смърта". Човекът си е направил труда да изследва подобни явления и е описал десетки разкази на очевидци.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.11 10:20#7I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: От около 10 години си говоря с духовеНе знам защо се учудваш, че хората не ти вярват. Знаеш много добре, че ако не те сполети нещо такова, което няма логично или научно обяснение е много трудно да повярваш на приказките на някой, особено непознат.

    Напълно нормално е, дори Ти самият каза, че до преди да ти се случи всичко това не си вярвал. Разбери и госпожата с негативното мнение и всички останали. Това е в характера на хората, не вярват в това, което не ги е сполетяло, но сполети ли ги веднъж биха дали мило и драго, за да повярват без доказателства.

    Аз съм над тези неща. Всеки има право на избор, това е моя избор. Вярвам, че има много неща, за които човек няма (или поне все още няма) някакво логично обяснение. Тези неща са едни от тях! Винаги съм смятала, че съществуват. Попаднах на теб съвсем случайно, сънувах 1 сън и просто реших да проверя какво значи, оказа се нещо положително, но в дясната част на сайта, видях тази статия (ъпдейт от форума) и ето как случайно или не попаднах тук.

    В интерес на истината търпя понякога подигравки за вярванията и за фобиите ми. Честно, не ми пука толкова много. Всеки избира в какво да вярва, а е най-лесно да съдиш хората.

    Радвам се, че въпреки всичко споделяш някакви неща с нас, доколко са истина нека всеки прецени сам, но стига сме се съдили дали сме тъпи, че варваме или че хората, които го казват са психично болни.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.11 04:59#8kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: От около 10 години си говоря с духовеДразни ме факта, че случаи като моя има стотици/пиша на латиница щото си преинсталирах windows и нямам още кирилица/.
    Човек ако се поразтърси из нета ще намери десетки подобни случаи понеже е масово явление - което е нормално за мен. А разни злобни и прочие същности чакат възмождност къде да си излеят нагона и да и олекне.
    Днес ходих на църква и се заговорих с жената, която я поддържа. Запитах я за обсебване от демони, поговорих ме си, тя каза, че това е често явление. Попитах я има ли увеличение на случайте от скоро време спрямо друг период и тя ми каза, че е ужас в момента и са все млади момичета, около 20, което беше и моето менение, но аз си правя проучвания по форумите. Та кой какво вярва или не, ми е все едно на мен. Въпросът е да се провери колко подобни случки има по форумите, в които или чуват гласове, или виждат демони, или присъствие и за целта сам направил група във Фейсбук за подобни случаи. Който иска, може да се свърже с мен, но да е поне компетентен по въпроса.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.11 01:00#9I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: От около 10 години си говоря с духовеКакво съвпадение, днес и аз се наложи да си преинсталирам windows-а и после реших да ида на църква.

    Смятам, че винаги има хора, които имат сходни проблеми. В зависимост от проблема те са по-потайни или споделят с познати и приятели. В твоя случай, наясно си, че не си сам, че има много като теб. Но пък си и наясно, че за тези неща не се говори толкова, особено лице в лице. Виж за във форумите можеш да срещнеш такива истории, но въпросът е, че не всички са честни, някой просто се е*ават,ей така, от няма и какво да правят друго. Жалко е. Но е така. А мисля, че ние българите сме известни с компетентността си по почти всеки възможен проблем, въпрос, случка или каквото и да е. Не ме учудва ни най-малко. Най-лесно е да изкажеш мнението си, особено ако то е негативно.По-лесно е да не приемаш неща, които не виждаш! По-лесно е да не приемаш чувства, които не си изпитвал. По-лесно е да съдиш, отколкото да си съпричастен иили поне да се опиташ да разбереш.

    Затова нищо от това, което казват другите не трябва да те учудва. Със сигурност те дразни и мен ме дразнят много неща и изказвания на хората, но не всеки има право на мнение. Всеки избира да повярва ли или не. Лошото е просто, че не уважаваме правото си на лично мнение, не се уважаваме, а само се нападаме. Това не е хубаво и не води до нищо добро.

    kdon4ev :Дразни ме факта, че случаи като моя има стотици/пиша на латиница щото си преинсталирах windows и нямам още кирилица/.
    Човек ако се поразтърси из нета ще намери десетки подобни случаи понеже е масово явление - което е нормално за мен. А разни злобни и прочие същности чакат възмождност къде да си излеят нагона и да и олекне.
    Днес ходих на църква и се заговорих с жената, която я поддържа. Запитах я за обсебване от демони, поговорих ме си, тя каза, че това е често явление. Попитах я има ли увеличение на случайте от скоро време спрямо друг период и тя ми каза, че е ужас в момента и са все млади момичета, около 20, което беше и моето менение, но аз си правя проучвания по форумите. Та кой какво вярва или не, ми е все едно на мен. Въпросът е да се провери колко подобни случки има по форумите, в които или чуват гласове, или виждат демони, или присъствие и за целта сам направил група във Фейсбук за подобни случаи. Който иска, може да се свърже с мен, но да е поне компетентен по въпроса.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.11 11:34#10zazazazazazaНовакРегистрация: 13.09.11Град: -Отговори: 2от: От около 10 години си говоря с духовеХора и аз имам подобен проблем, само че не съм се разболявала. От известно време насам непрестно като си легана през нощта на прозореца виждам бели сенки, понякога ме гледат, виждам им лицата, страхувам се. Преди седмица - две, някой почука на шкафче 3 пъти и то силно. Имам котка, тя се скри под леглото, изпаднах в ужас. Дайте съвет, не мога така, доста се страхувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.11 12:48#11kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: От около 10 години си говоря с духовеИма една група във Фейсбук за хора с подобни проблеми, там може да намериш отговори, ще дам линка, стига администраторите да нямат нищо против http://www.facebook.com/groups/149027771850226/.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.11 02:11#12zazazazazazaНовакРегистрация: 13.09.11Град: -Отговори: 2от: От около 10 години си говоря с духовеБлагодаря. ОтговорОтговор с цитат
  • 16.11.11 11:13#13ralitsaralitsaНовакРегистрация: 16.11.11Град: СофияОтговори: 1от: От около 10 години си говоря с духове :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
    Май не си преживявала все още нормални неща след загубата на близак човек, и за това говориш така. (за Хаджииванова)
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.11 06:09#14мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: От около 10 години си говоря с духовеЗа какви духове, дали вярваме, напиши подробно какво точно с кои си говореш, защо смяташ, че са духове. Обясни подробно за да се направи реална преценка, както и реален съвет.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.12.11 05:09#15kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: От около 10 години си говоря с духовеДухове има всякакви и винаги ги е имало,а с какви говоря-с всякакви:демони,ангели,души на мъртви и подобни.Релна оценка няма как да се направи понеже човешкия мозък е устроен така че да отхвърля това което не може да си обясни и чак когато се случи на вас тогава ще го приемете за истина,за сега може само да допускате че е възможно,че се шегувам или че съм луд,но не съм луд защото ходих на психолог и всичко си ми е наред.Отдавна има в Спиритизъм,Некромантия ,пък и индианските шамани почти всички контактуват с духове и на това и се базира учението,но лошото е че ако го кажеш на един психиатър и веднага те включва в графа шизофрения и ще почне да те ъпчи с хапчета които изобщо няма с какво да ти помогнат освен да се надрусаш.Така че ако и друг има подобни проблеми да ги чува ще го посъветвам да не търси психиатър понеже те си обясняват всичко от тяхната гледна точка ,като пренебрегват всичко друго което се случва в света и извън него, а в историята има много случаи на велики личности които са били така.А дали съществуват духовете? Еми абсолютно всяка религия или учение ги приема и признава. :cry: ОтговорОтговор с цитат
  • 10.07.12 09:50#16ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: От около 10 години си говоря с духовеЕм супер, к'во..!! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest