Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСтранно чувство за чуждо присъствие
как мога да потърся помощ? И защо мислиш така?
АнонименДа помогнеш на непознат' + защо обикнах книгите
Здравей! Трябва да ти призная, че за твоите години пишеш наистина красиво. Мога да усетя чувствата ти докато чета. Късчето е мъничко, но като че ли някой известен писател го е писал. А и си личи, че си начетена. Но когато прочетох историята ти, си припомних моята. Като малка винаги съм се опитвала да чета и съм си измисляла съчинения, които за жалост не можех да запечатам на лист хартия, защото все още не можех да пиша. Помня моята класна учителка в първи и втори клас. Именно тя видя нещо в мен и ме запозна с поезията, рецитала. Тогава рецитирах на почти всеки празник в продължение на 2 години. В трети клас бях вече в чужбина и милеех за българската реч, за рецитала, за поезията, но нямах избор. Факта, че в първи клас моите родители ме караха да чета книги, като "Алиса в страната на чудесата" и други приказки и на мен не ми харесваха, си е факт. Но в четвърти клас започнах да чета приказки, които едва ме грабваха ( нали знаеш чувството, когато си прочел една книга и тя толкова те е превзела, че искаш да си част от нея- не се случваше с онези приказки). След това заминах в друга държава и тогава ми остана още по-малко време за четене. Но когато бях стъпила на крака, научила горе-долу добре чуждия език, аз открих известната на всички еротична книга и буквално се заразих от нея. Мечтаех да намеря българска книжарница около нас и оттам да взимам книги и да чета. НО лятото бях взела от баба ми поне 25 книги, от които половината вече съм прочела. Разбирам и оценявам любовта ти към литературата- точно така се чувствам и аз. Съветвам те да пишеш. Пробвай се. Напиши нещо малко и кратко. Нещо за около 150 страници. Личи си, че си талантлива. А и имаш стимул. Аз също пиша, но ще те посъветвам едно- никога не почвай много разкази или книги наведнъж. Не е с един куршум-да заека. Една книга се различава от друга не само със самия разказ, но и с чувствата в нея. Тя е пълна с чувства и то различни от другите книги. Когато пишеш няколко наведнъж, се оплиташ и не стигаш до никъде. Пиши ми, ако имаш въпроси или нужда от съвет. Ще се радвам да помогна. Желая ти късмет
АнонименИмам ли направена магия?
Не можем да ти кажем дали ти е направена магия или не, ако не ни обясниш с подробности. Не може просто ей така да решиш, че ти е направена магия.
АнонименХорър филм
Поличбата,Криеница,паранормално явление, the ring,.. за други не се сещам Успех
АнонименИстинско или плод на въображението?
С радост ще го прочета. Макар,че за първи път чувам за това. Но ти благодаря за информацията. Вечв започнах да си мисля, че полудявам. Успех и на теб.
АнонименЧерни очи
Продължавай. Стана супер интересно
АнонименКаква е молитвата за прогонване на Сатаната?
Според мен ти трябва светена вода и икони. За молитва нищо не знам. Проверих в Интернет и там също няма нищо. Но защо ти е спешно? Какво се е случило?
АнонименКаква е молитвата за прогонване на Сатаната?
Не е задължително да е от сатаната. Може и да е друго... Може би просто имаш дарба. Ако има нещо ми пиши на емайла gabicyprus@abv.bg успех!
АнонименКнигата, която не трябва да четеш VII
Защо не продължиш с тази? Много ще е интересно, ако тя и той се влюбят и така нататък.
АнонименНейзвестен Х над горната устна
Пиши на този медиум. Четох коментара на неговият асистент.medium.marinov@abv.bg сигурно има някоя новина за теб. Късмет.
АнонименКнигата, която не трябва да четеш VI
Много е интересно. Продължавай. Бих се радвала да прочета и следващите части успех
АнонименКак да се отърва от стореното?
Това не е шега работа! Вие знаете ли, какво е демон? Те са зли. Не трябва да ги викате. Според мен сте имали късмет, но внимавайте. Просто не викайте демони или зли духове. Иначе ще си изпатите. Успех.
АнонименКнигата, която не трябва да четеш III
Първо се научи да пишеш-после критикувай. Толкова ли е трудно да го кажеш по-нежно и чувствително? Явно да. Тя и само на 13 и пише. А другите 13 годишни правят други работи. Затова нямаш право да я упрекваш и критикуваш. Аз също пиша. Е,и? Никой друг не се сеща да пише съществени книги в нашата страна. Деца са писателите в тази страна. Но в Германия или Америка, къде ще видиш такова нещо? След като го прочетеш, натисни бутона горе в ляво. Благодаря А доколкото писателката:пишеш интересно много ми харесва. И успех писателите трябива да се подкрепят
АнонименКнигата, която не трябва да четеш II
Е, браво. Аз нямам думи вече.
АнонименКнигата, която не трябва да четеш I
Супер е. Удивявам се на всяка глава. Браво!
АнонименКнигата, която не трябва да четеш
Супер е. Рядко намирам хоръри, които са интересни. Браво!