Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Странно чувство за чуждо присъствиепреди 8 годиниблагодаря за съветите!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Странно чувство за чуждо присъствиепреди 8 годиникак мога да потърся помощ? И защо мислиш така?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Телекинезапреди 8 годиниТелекинеза е. Геокинезата е друго. Но не знам как да ти омогна, тъй като и аз не съм запозната с това.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да се отърва от стореното?преди 8 годиниТова не е шега работа! Вие знаете ли, какво е демон? Те са зли. Не трябва да ги викате. Според мен сте имали късмет, но внимавайте. Просто не викайте демони или зли духове. Иначе ще си изпатите. Успех.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Да помогнеш на непознат' + защо обикнах книгитепреди 8 годиниЗдравей! Трябва да ти призная, че за твоите години пишеш наистина красиво. Мога да усетя чувствата ти докато чета. Късчето е мъничко, но като че ли някой известен писател го е писал. А и си личи, че си начетена.
    Но когато прочетох историята ти, си припомних моята. Като малка винаги съм се опитвала да чета и съм си измисляла съчинения, които за жалост не можех да запечатам на лист хартия, защото все още не можех да пиша.
    Помня моята класна учителка в първи и втори клас. Именно тя видя нещо в мен и ме запозна с поезията, рецитала. Тогава рецитирах на почти всеки празник в продължение на 2 години. В трети клас бях вече в чужбина и милеех за българската реч, за рецитала, за поезията, но нямах избор. Факта, че в първи клас моите родители ме караха да чета книги, като "Алиса в страната на чудесата" и други приказки и на мен не ми харесваха, си е факт. Но в четвърти клас започнах да чета приказки, които едва ме грабваха ( нали знаеш чувството, когато си прочел една книга и тя толкова те е превзела, че искаш да си част от нея- не се случваше с онези приказки). След това заминах в друга държава и тогава ми остана още по-малко време за четене. Но когато бях стъпила на крака, научила горе-долу добре чуждия език, аз открих известната на всички еротична книга и буквално се заразих от нея. Мечтаех да намеря българска книжарница около нас и оттам да взимам книги и да чета. НО лятото бях взела от баба ми поне 25 книги, от които половината вече съм прочела.
    Разбирам и оценявам любовта ти към литературата- точно така се чувствам и аз. Съветвам те да пишеш. Пробвай се. Напиши нещо малко и кратко. Нещо за около 150 страници. Личи си, че си талантлива. А и имаш стимул. Аз също пиша, но ще те посъветвам едно- никога не почвай много разкази или книги наведнъж. Не е с един куршум-да заека. Една книга се различава от друга не само със самия разказ, но и с чувствата в нея. Тя е пълна с чувства и то различни от другите книги. Когато пишеш няколко наведнъж, се оплиташ и не стигаш до никъде.
    Пиши ми, ако имаш въпроси или нужда от съвет. Ще се радвам да помогна.
    Желая ти късмет
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Странно чувство за чуждо присъствиепреди 8 годиниЗдравейте. Отдавна спрях да следя за новости в този сайт. Но ето, че ми се случи отново нещо странно. Може би си въобразявам, но затова и пиша тази тема, за да потърся отговора на въпроса ми: истинско ли е?

    От около седмица чувствам присъствие около мен. Докато слушам музика или гледам филм. Това присъствие е всъщност нещо като лек полъх или вятър около мен. Сякаш нещо подухва над кожата ми. Усещам хладина, усещам нещо като доста слаб ветрец.
    Първия път бе, докато слушах музика.

    Лежах до леглото си,което е до прозореца на стаята ми. Усетих този полъх и първата ми реакция беше да погледна към завесите дали и те се движат- не се движеха. След това свалих слушалките, за да се заслушам, дали някой е отворил врата, за да предизвика течение- никой. Но ако беше така, пердето щеше да се развее.

    Усещам лек студ. Не мога да го обясня. Надявам се някой има понятие какво е. Благодаря предварително.