Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименВ стремеж да възстановя равновесието си...
В стремеж да възстановя равновесието си (което не мога да постигна) се опитвам да съм полезен с някои идейки. Сега ще Ви предоставя календара от едно мое апаратче против моята загубица, което предвидливо имам. Дни за лов и риболов: неска 17-ти е среден ден, има още хубави, лоши и прекрасни дни. Понеже не знаа как да кача всичко, ще дам само прекрасните(като аватара ми) дни. 24 . 10 . 2014 - прекрасен 7 . 11 . 2014 - прекрасен 23 . 11 . 2014 - прекрасен 7 . 12 . 2014 - прекрасен 22 . 12 . 2014 - прекрасен 5 . 01 . 2015 - прекрасен 21 . 01 . 2015 - прекрасен 4 . 02 . 2015 - прекрасен 19 . 02 . 2015 - прекрасен 6 . 03 . 2015 - прекрасен 5 . 04 . 2015 - прекрасен 19 . 04 . 2015 - прекрасен 4 . 05 . 2015 - прекрасен 18 . 05 . 2015 - прекрасен 3 . 06 . 2015 - прекрасен 17 . 06 . 2015 - прекрасен 2 . 07 . 2015 - прекрасен 16 . 07 . 2015 - прекрасен 1 . 08 . 2015 - прекрасен 15 . 08 . 2015 - прекрасен 30 . 08 . 2015 - прекрасен 13 . 09 . 2015 - прекрасен 28 . 09 . 2015 - прекрасен 13 . 10 . 2015 - прекрасен 28 . 10 . 2015 - прекрасен 12 . 11 . 2015 - прекрасен 26 . 11 . 2015 - прекрасен 12 . 12 . 2015 - прекрасен 26 . 12 . 2015 - прекрасен Около тях има хубави дни, а по-далеч са средните и лошите. В деня има два идеални за лов часови пояса, всеки по 2 часа. Тях ми идва сложно и пипкаво да пиша, но добрите сигурно ги усещат. Весела и спулучлива година!
АнонименСъгласията
Тук предлагам да проявяваме своето съгласие за различни неща, каквито са ви актуални и ви вълнуват. Неучастието ще се разбира като мълчаливо съгласие, както всеки път, когато мълчанието се е разбирало като съгласие - нищо необикновено, непознато, или пък неизвестно.
АнонименТъжна вест
Напусна ни нашата многословна съфорумничка михала. Коментарите й винаги бяха уместни и критично-градивно насочени. Никога със зло, а с най-добри чувства тя съумяваше да постигне от прохождащите писатели по-висока творческа класа. Ще те запомним само с добро!
Анонименлюдоеди
Искам да насоча правилно изядените и наядените от така наречената богиня Любов - Amore. Ще ги насоча към едно старо и естествено нещо, отпреди огъня и отпреди жената в пещерата. Това е курвоядството, или просто несготвеното от хитрата онаа. Суровоедство! Когато го практикувате, то яко не успеете да я изядете, ще успеят вашите нови приятели. А те не си поплюват и не търпят. И да вкарам малко мистика - струва ми се, че такива създания, освен животните има отдавна и между хората. Не е нещо супер екстремно - дори щатите си имат ядящите сурови пържоли. ************************************************************************ Извинете, но така и не разбрах защо тази недоразвита Любов все иска да яде хората, съсипвайки ги до гроб! Та това може да се нарече любовен триъгълник, поради задължителния трети участник - храната. А триъгълника е символ на ЛГБТ, за бога!!! :love:
АнонименЗа търпението
Има ени не така хубави момичета, те никога не са гладували, те нямат плавност и елегантност в движенията, не са задоволени сексуално, те не се мъчат за красота, нито пък се хранят здравословно. Тези момичета търпят определени индивиди, с явното желание да ги опротивят и разкарат надалеч. Може би някои са свикнали да навират в страх и срам "досадните", може би наистина успяват да ги унижат дотолкова, че да ги отблъснат, а и да запомнят това и никога да не посягат. Така са болните грозни момичета, а която не е такава, но поддържа това поведение е избрала техният път. Така се случва, че ние поглъщаме много токсини, които ни правят малко или много такива. Така се случва, че имат застарели учителки с потискащи нагласи, които също са търпели. Много хора търпят в тази държава, и заради мизерията и бедността. Това е и тъпене - масово оглупяване и затъпяване. Търпенето е позиция на победения, като това може да е било, или пък да бъде. Всяко анализиране на комплексните причини е просветляване и опит за разбиране на тази така често срещана социалност. За да не се предава като зараза от човек на човек е необходимо да се осветяват всички малки причини за това токсично търпене. Нещата обикновено са съставени от мънички събрани детайли. Ето и контрата - защо търпим властта под формата на особено неприятни униформени или не хора? Те регулират взаимоотношенията и са застанали като посредници навсякъде! И нищо не правят по съставните части на този проблем, защото вече са търпяли и са тъпи та вдлъбнати?! Може би вълчият разврат е настроил нещата така, че под сатъра да попадат всякакви животни. Дори не си правят труда да имат някаква ценностна система, а това е простото свои/чужди. Нали знаете комунистите - Вълко Червенков и другите помиари, нароили се чак до сегашните поколения, а и установили своя овчарлък, чиято глупост не можем да преодолеем. Това го пиша заради наблюдението, че никой нищо не прави за преодоляване на малките причини, а и често обектите са хора, които не заслужават това.
АнонименЧерен лъч
Имаше одавна един период на мое стълкновение със старите българи - наследници на ханове и могъщество. Тогава ми се отдаде да наблюдавам с почуда ена атака на черни вълма и доста добре насочен и концентриран едвам видим черен лъч от нещо като антиматерия, или мъртвешка светлина. В края му имаше по-концентрирано петно, ок 5-10 см в диаметър. Премина много близо, добре, че не ме уцели. Движеше се бавно. Знам и района от където е това нещо, но няма да го кажа, за да не го споменавам - не ща още срещи с отминалите царства-господарства. * ще ме извините, че изядох няколко съгласни
АнонименКой кой е? (сляпа баба)
Виждате ли хората, които обръщат внимание на написаното от вас? Когато те го правят, то се транспортира информация за тях при вас - те се представят. Веднага може да се определи дали някой ви харесва, или не. Предполагам, че същото любопитство кой стои зад някой ник и аватар е и от отсрещната страна. За съжаление колкото повече се взираме в това да разберем кой кой е, толкова повече бихме могли да се объркаме по-нататъка. Не е приятна грешката, която би могла да се получи, когато четеш някого и възприемаш неговото представяне, а в същото време друг чете твоето написано и също възприемаш и неговото представяне. Защото винаги се опитваме да усетим човека, който стои зад написаното. И така тайните остават само за тези с добре развити и ненакърнени сетива. Или защото са егоисти, или за да могат да ни заблудят и изманипулират. Ами ако някой се е прикрил зад някакъв фалшив образ, за да лови определени? Така всички се оказваме сами - самци и самки, и само просветените знаат какъв е театъра.
АнонименМайсторската псувня
Понякога, когато не сме си взели поука от силните се налага да бъдем напсувани. Това е регулиране на нашата посока в жизнения ни път. По-късно се отразява здравословно и дори може да е някакъв житейски урок. Любознателните знаят за удоволствието с което майсторите ги псуват - как сякаш изливат болежките си и те се изпаряват във въздуха. Както и лая на кучетата - той не ни застига и поради това не ни въздейства, обаче не можем добре да разберем какво точно се иска от нас. Любовта е явно регулирана и от тях, и човек, който няма аура на любима пред себе си, защитна енергия, отрязан салам или просто това, за което се борят и самите кучета, то той бива облаян отвсякъде. А какви продължения следват във общуването ни с хората може да не обръщаме внимание и да не свързваме с това. Полезно е. Но нека да направим класация кой ни псува най-добре. Коя е професията с най-умелите, кой е №1 в занаята?
АнонименДиви животни
Наскоро наблюдавах едно семейство диви свине, бяха на пет метра от мен и ядяха нападалите останки от орехи, които пък катериците горе охотно унищожаваха. Светех им с фенера, те не ме виждаха, та трябваше малко да подвикна да се махат. И друг път съм ги гледал от една овошка малко по-далече. Минават съвсем близо и не те усещат изобщо. Хрупат та им пращят ушите. Катериците са извънредно живи животни, техните звуци за първи път чух тази година. Мек, и дори да ти се карат не е нито рязък, нито нападателен. Същински дървесни феи. Движат се и се премятат по всякакви крайни и малки клонки. Могат да са отдолу на клона и надолу с главата, все едно се движат по тавана, и това не е проблем за пъргавината им. Съсела също обитава дърветата, той е като дребна мишка и е ужасно шумно за размерите си животно. Когато се движи в шума това наподобява едро животно. Има свойството да прави огромен шум дори по листата на дърветата. Той се забива в листата със скорост и сила. Яде жълъди.
АнонименКакво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.
Да направим елементарен и честен анализ на нашите чувства при бедствия в чужди държави. Нека се запознаем в какви битки участваме, за да получим... ментално удовлетворение. Или ако сме по-способни дори нещо материално и плътско. Измежду всички молитви у нас за политици у затворите, удовлетворенията при природните бедствия като наказание, изпъква едно ярко чувство на дълго търсена победа срещу икономически развитите страни и по-точно земетресението в Япония, при което цунами разруши ядрена централа. Е такава вътрешна радост ние рядко получаваме, виждайки възможност да не сме безкрайно изостанали. А когато някой не желае да споделя тези победи, то той не би могъл да си намери място в нашето сплотено около такава софра общество. Става враг на държавата и народа. Ментално недоразвит. С придобитото убеждение, че го налага психопат, който тежи на главата му с идеята че е по-висш, а и уместен. Дори човек би си помислил че това прилича наистина на див циганин с висш чин в отдел човешки ресурси на тази страна. Подкрепата на Любов за тези неща е явна, и с нейна помощ те са реалност. Малко хора бихме могли да заявим, че не желаем да участваме в това гето, в този затвор от песове пазачи, който да насочва нашия потенциал към вечно обучение в престъпление и наказание. Можем само да го заявим, тъй като нямаме правото, нито силата да викаме на кравар, или пък да смеем да се караме на куче, каквото отнасяме всеки ден по улиците. Полицията със своите пипала, в която е втъкана мафия е наредила света ни такъв - непроменим. Щастливата курва България с най-големите мъже на света - първи престъпници на божите правила - тук гордостта е висше себеизразяване, а култа е повсеместна социална йерархия. "Нека им, така им се пада и тази беда е справедливо възмездие!" e най-честата мисъл, която народа получава като предан служител в огромната административно-военна фирма с бюджет. Защото всеки неин поданик е служител по един или друг начин. Hide сега, може да не признавате това. Идеята ми не е да ви злепоставям пред "началството".
АнонименПисмата от War007
Да знаеш, че ме радваш.Не се шегувам,нито подигравам.Просто са ми смешни коментарите Ви(това е комплимент). Въпреки всичко ако съм Ви обидил с нещо се извинявам. ------------------ Здравейте,не знам дали сте мъж или юноша,но ще пиша на Ви форма. Това съобщение не ми е откровено и лично.Аз знам,че човечеството е наистина под тайно робство,нещата не са такива каквито изглеждат.Никога не съм задавал този въпрос дали сме под робство,защото не знам отговора,а защото целях да отворя очите на хората поне малко,хич да не е поне да се поразгледат. Вярвам в тези неща,защото няма никаква логика да съществуват такива конспирации,освен ако те не са против нас и защо ще излизат наяве,чак през 21век,че и то от хора,които казват,че разобличаването им е:" в полза на човечеството". Аз съм на 17 и от малък,може би 2ри клас се интересувам от такива неща,дракони,извънземни,паранормални неща,но си имам и нормалните хобита,като:Спорт,енциклопедии,физика,математика имам си и социален живот. От доста време Ви следя коментарите,доста от тях са ми весели за четене,но и има скрити послания в тях,тоест,че и Вие сте информиран за тези неща,а относно нимфоманките.....не знам как Ви хрумна,но се смях на глас. ------------------ Прав сте,че съм фалшив отличник.Да,завърших с пълно 6.Но все още правя грешки и имам още да се уча,за щастие майка ми е сериозна и строга,тя ме е научила на доста,дори продължава. Всеки е различен и знам,че ученикът винаги трябва да мине учителя си,иначе е провал.Никога не съм се предавал и няма да го направя. Признавам си за запетаите,дори сега ако съм допуснал грешка или не съм сложил на правилното място се извинявам. Не Ви упреквам в нещо,нито Ви съдя за коментарите,но усещам,че сте много повече от това,което пишете.Има скрита и любознателна личност зад тези Ваши коментари.Предполагам и се надявам да сте такъв,разбира се. Знам и майка ми казва,че пиша доста дълги изречения и че ми се четат трудно.Просто когато пиша искам да не пропусна и детайл,да добавя всичко,но именно това ми е грешката. ----------------- Какво ще стане?Те ще си умрат спокойни и щастливи,че техните наследници,следващото поколение ще е по-духовно и интелектуално развито.Освен това,те преди да си заминат ще са дали основа на доста голям процент от младите. Но разбира се,учениците,които задминават учителите си днес са супер малко.Отделно,че учителите(не всички)не стават. Но все пак и образователната ни система е ненужна.Единственото,което ми харесва е че ни дава добро "общо"ниво,стига да сме ученолюбиви,но пък за какво ще са ми алфа и бета разпади,още повече синус и косинус в ежедневието,ако няма да ставам математик.Може аз да греша,но днес по новините даваха,как нямало учители,които да помагат на умствено изостаналите,а тези дето помагат не им плащали достатъчно. Аз се ядосах,че държавата не им помага,но пък им дава шанс и говорих в този момент на майка ми. Тя ме изгледа и каза:Викторе,те не могат да го научат,просто няма как,неспособни са,държавата нарочно ги кара да учат тези ненужни неща,при положение,че е невъзможно те да постигнат нещо,да разберат,та какви ще станат?По-добре да ги научат на занаят,да плетат кошници,да изработват неща,а не да учат меридиани,окръжности и царства.След време кой ще ги вземе на работа?Добре,родителите ще им помагат,но до известно време и после какво? Позамислих се...оказа се че има смисъл в това и че колкото сурово да ми изглежда е по-смислено от моето мислене,та както писах в предишно съобщение "имам да ям доста хляб". ----------------- Не спортувам четене на тънък хумор."спортувам" всичко,което ми харесва.Почвайки от истински спорт и свършвайки с физика и математика. Моля Ви да напишете тема,относно каквото и да е.Убеден съм,че ще я харесат,но и да си призная. Влизам в този сайт,не заради друго,а за да убия времето или най-малкото,което е да прочета интересни неща,а доколко ще са вярни не знам,от мен зависи дали ще повярвам. Все пак Ви привлякох вниманието и благодаря за отзива. ----------------- Така и не разбрах,какво имахте на предвид с тази тема и датата 4/5ти и Биг Джей.Сигурно се отнася за друг Джей,но този,който аз открих има хубава(поне за мене)песен,благодаря. Така де,откъде знаете за тези войни и неща,които ще се случат,още повече,че ще ги дадат по новините?Не е ли прекалено дръзко и смело да го споменете.Трябва да сте доста уверен и сигурен,че да го констатирате или да сте медиум.Хората биха Ви взели за(извинявам се,но луд). Бихте ли ми пояснили това с Грациас,не знам дали сте видели какво съм писал относно това,но все пак. Предварително мерси.
АнонименТри петици - най тежкото число
Днес е петък, пети, септември. Три петици - най тежкото число. Юпитер сигурно е в свои води, а ние не можем да му противоречим поради огромността му. Който някога е казвал голема работа, то е говорил за този ден - неска ще пребъде Големата Топла Работа. Сега отивам да отворя новините за да намеря южняшкия акцент. Кой какво сънувал... да отдадем заслужените мигове на спомен за житейския си опит, и възприемем смирени регулираните от Дъ Биг Джей взаимоотношения между хората.