- 26.09.14 05:15#1СъгласиятаТук предлагам да проявяваме своето съгласие за различни неща, каквито са ви актуални и ви вълнуват. Неучастието ще се разбира като мълчаливо съгласие, както всеки път, когато мълчанието се е разбирало като съгласие - нищо необикновено, непознато, или пък неизвестно.
ОтговорОтговор с цитат - 28.09.14 09:23#2от: СъгласиятаМола Ви, не пропускайте златната възможност да се съгласите тук!
Така е лесно - само пишете - аз(трите имена и ЕГН) официално се съгласявам с .... :y: ОтговорОтговор с цитат - 30.09.14 08:48#3от: СъгласиятаВижте, не мога да разбера как не се съгласявате тук! Та българките са в тясна взаимовръзка със смъртта - те се гордеят, когато получат дял от убийство(горда стара планината)! Защо не искате да се съгласите със смъртта си, защо?!
За здравето на сиганките и мъжете им, които четат този форум, пребивайки сичко по пътя си към властта, ще река за смъртоносността на съгласията. Понеже нямат форум да им давам акъл, и понеже дори белите ме мразят в червата, аз ще спомагам за тяхното развитие, дори във властта, със моите познания.
Всяко съгласие е ена малка смърт. Човек умира, когато е съгласен - думи на лечителя Петър Димков. Дори при инсталиране на свободен софтуер ние се налага да се съгласим със условията. Това е печалбата на всеки - нашата малка смърт. Смъртта се нуждае от съгласие, за да нахлуе в тялото и свърши своите дела.
Се пак аз като съм отритнат от белите(бял съм), то защо да не помогна на черните, нищо че не са ми никак привлекателни?!
Черни, трябва да усложните! Не бъдете прости, трябва спечелите битката срещу курвенската страна!ОтговорОтговор с цитат - 03.10.14 01:12#4от: СъгласиятаСтраната си я носиш в мозъка и отиди в по-красива.Приятно пътуване. ОтговорОтговор с цитат
- 03.10.14 02:12#5от: Съгласиятаmihala :Страната си я носиш в мозъка и отиди в по-красива.Приятно пътуване.
Не мисля мозъка си за вагон с пияни цигани в ената страна и куртизанки-кафеджийки с бизнесменци в другата.
Но всъщност не веднъж победи са се получавали след подобни речeви форми, приложени с щипка насилие. Резултата можеш да го видиш дори в скъпарския елит. Виж взаимоотношенията в Биг брадър и ще разбереш за какво говоря.ОтговорОтговор с цитат - 04.10.14 06:23#6от: СъгласиятаЗдравейте,
няколко майки ни се оплакаха, че злоупотребявате с цинизмите в сайтовете ни езине.бг и съновник.бг. С този имейл ви предупреждавам, че при следващи злоупотреби профилът ви ще бъде блокиран и няма да можете да пишете отново.
--
Поздрави,
Иван Костов
Град.бг ООД
Да живее миризмата на българската майка юнашка! Нека не ги замеряме с цинизми като в angry birds , и оставим на свободно от нас - цинистите място! Човек без въздух може, но без майките - не!
Как ще ми е тешко без участие тук, ами в чие лице, на кого ще си изфърям цинизма?!
Обединете се тук и сега, с орехова клонка сключете съгласието си и напред през просото! Мъчете ме, майки юнашки, нека ме боли!
ОтговорОтговор с цитат - 06.10.14 09:48#7от: Съгласиятасъгласия така аз се съгласявам за много неща но за тези които си пишете с михала не знам за какво точно да се съглася ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.14 12:59#8от: Съгласиятасиньо мога да се съглася с теб за много несхта но за други не и се цхудя за какжо тоцхно си напражил тази тема ж повечето случаи само ще се спори отколкото да се съгласяваме но както и да еОтговорОтговор с цитат
- 11.10.14 07:42#9от: СъгласиятаОооо, ако ще ме сваляш, да знаеш, че отсега съм готов! ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.14 09:04#10от: Съгласиятасори брат но не те свалям не ми до връски по интернет не знам и на колко си но както и да е писах за да пождигна въпрос по наи-добрия начин ни ти си го приел погрешно което ме накара да си мисля че си се бил напил но не го приемай лично само на шегаОтговорОтговор с цитат
- 12.10.14 09:24#11от: Съгласиятасорката, сорката... :cry:
Не съм се сетил да създам и тема за несъгласията, но това е за да се хфаштате в тази :evil: ОтговорОтговор с цитат - 25.10.14 07:45#12от: Съгласиятадобре, ще го напиша от името на всички, защото е ясно и доказано чрез действията им досега. И защото се самоизяждам от злоба, както се иска от мен.
Ние българските поданици сме съгласни пред смъртта. Хора на живота, животни, турци, цигани, курви, курвари, луди и нормални сме съгласни пред смъртта и няма да оказваме кой знае каква съпротива пред лъжите ѝ.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest