Sanovnik.bg»Форум»Хумор»Писмата от War007

Писмата от War007

  • 06.09.14 10:04#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Писмата от War007Да знаеш, че ме радваш.Не се шегувам,нито подигравам.Просто са ми смешни коментарите Ви(това е комплимент).
    Въпреки всичко ако съм Ви обидил с нещо се извинявам.

    ------------------

    Здравейте,не знам дали сте мъж или юноша,но ще пиша на Ви форма.
    Това съобщение не ми е откровено и лично.Аз знам,че човечеството е наистина под тайно робство,нещата не са такива каквито изглеждат.Никога не съм задавал този въпрос дали сме под робство,защото не знам отговора,а защото целях да отворя очите на хората поне малко,хич да не е поне да се поразгледат.
    Вярвам в тези неща,защото няма никаква логика да съществуват такива конспирации,освен ако те не са против нас и защо ще излизат наяве,чак през 21век,че и то от хора,които казват,че разобличаването им е:" в полза на човечеството".
    Аз съм на 17 и от малък,може би 2ри клас се интересувам от такива неща,дракони,извънземни,паранормални неща,но си имам и нормалните хобита,като:Спорт,енциклопедии,физика,математика имам си и социален живот.

    От доста време Ви следя коментарите,доста от тях са ми весели за четене,но и има скрити послания в тях,тоест,че и Вие сте информиран за тези неща,а относно нимфоманките.....не знам как Ви хрумна,но се смях на глас.

    ------------------

    Прав сте,че съм фалшив отличник.Да,завърших с пълно 6.Но все още правя грешки и имам още да се уча,за щастие майка ми е сериозна и строга,тя ме е научила на доста,дори продължава.
    Всеки е различен и знам,че ученикът винаги трябва да мине учителя си,иначе е провал.Никога не съм се предавал и няма да го направя.
    Признавам си за запетаите,дори сега ако съм допуснал грешка или не съм сложил на правилното място се извинявам.
    Не Ви упреквам в нещо,нито Ви съдя за коментарите,но усещам,че сте много повече от това,което пишете.Има скрита и любознателна личност зад тези Ваши коментари.Предполагам и се надявам да сте такъв,разбира се.

    Знам и майка ми казва,че пиша доста дълги изречения и че ми се четат трудно.Просто когато пиша искам да не пропусна и детайл,да добавя всичко,но именно това ми е грешката.

    -----------------

    Какво ще стане?Те ще си умрат спокойни и щастливи,че техните наследници,следващото поколение ще е по-духовно и интелектуално развито.Освен това,те преди да си заминат ще са дали основа на доста голям процент от младите.
    Но разбира се,учениците,които задминават учителите си днес са супер малко.Отделно,че учителите(не всички)не стават.
    Но все пак и образователната ни система е ненужна.Единственото,което ми харесва е че ни дава добро "общо"ниво,стига да сме ученолюбиви,но пък за какво ще са ми алфа и бета разпади,още повече синус и косинус в ежедневието,ако няма да ставам математик.Може аз да греша,но днес по новините даваха,как нямало учители,които да помагат на умствено изостаналите,а тези дето помагат не им плащали достатъчно.
    Аз се ядосах,че държавата не им помага,но пък им дава шанс и говорих в този момент на майка ми.
    Тя ме изгледа и каза:Викторе,те не могат да го научат,просто няма как,неспособни са,държавата нарочно ги кара да учат тези ненужни неща,при положение,че е невъзможно те да постигнат нещо,да разберат,та какви ще станат?По-добре да ги научат на занаят,да плетат кошници,да изработват неща,а не да учат меридиани,окръжности и царства.След време кой ще ги вземе на работа?Добре,родителите ще им помагат,но до известно време и после какво?
    Позамислих се...оказа се че има смисъл в това и че колкото сурово да ми изглежда е по-смислено от моето мислене,та както писах в предишно съобщение "имам да ям доста хляб".

    -----------------

    Не спортувам четене на тънък хумор."спортувам" всичко,което ми харесва.Почвайки от истински спорт и свършвайки с физика и математика.

    Моля Ви да напишете тема,относно каквото и да е.Убеден съм,че ще я харесат,но и да си призная.
    Влизам в този сайт,не заради друго,а за да убия времето или най-малкото,което е да прочета интересни неща,а доколко ще са вярни не знам,от мен зависи дали ще повярвам.
    Все пак Ви привлякох вниманието и благодаря за отзива.

    -----------------

    Така и не разбрах,какво имахте на предвид с тази тема и датата 4/5ти и Биг Джей.Сигурно се отнася за друг Джей,но този,който аз открих има хубава(поне за мене)песен,благодаря.
    Така де,откъде знаете за тези войни и неща,които ще се случат,още повече,че ще ги дадат по новините?Не е ли прекалено дръзко и смело да го споменете.Трябва да сте доста уверен и сигурен,че да го констатирате или да сте медиум.Хората биха Ви взели за(извинявам се,но луд).
    Бихте ли ми пояснили това с Грациас,не знам дали сте видели какво съм писал относно това,но все пак.
    Предварително мерси.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.09.14 12:51#2Джак СпароуДжак СпароуНовакРегистрация: 06.09.14Град: ВарнаОтговори: 17от: Писмата от War007Тези от видеото имат,като моята коса.Братя! :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.14 05:17#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писмата от War007Ето и от ена приателка на вар007:


    "Ох божееееееееееее!!!

    Харесвал ме ,искал да ми пише.Е имам една новина за теб.Аз не те харесвам!!!!И каква е тая част от съобщението за лесбийки? Щом ти се дразниш с моите приятели и под приятели имам предвид war007 не си добре дошъл в моята тема недоразвил се човеко!Продължи си по пътя ,а ако искаш все още да се дракаме няма проблем .Накрая ще тичкаш при мама за успокоение!"


    Трябва да предупреждавате, за който не ви познава, че имате намерение да кълнете при несъгласен вам коментар.


    Когато кажеш здравей на извънземен, то се предпазваш от високото му кръвно налягане. Но приятелите на този вар007 със сигурност са от прости по прости и просто мракобесието е с него, колкото и слаб да е.

    Колкото повече тъмнина, толкова повече самоубийства. В БГР в сегашно време няма много светлина. В миналото също не е имало - те са искали някой да изгори като главня, за да им светне. Луди.


    Ако има и други моля, пишете ми!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.14 10:21#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писмата от War007"Сбогом синъо!

    Господин синъо искам да Ви се извиня за всички мои обиди,коментари против Вас и всичко останало.Независимо кой е започнал се извинявам.
    Днес бях жестоко наранен-излъган от човек от тук.Омръзна ми,само рани,мъки и тъга.
    Това не сте Вие,просто Ви пиша,за да се извиня.
    Напускам това място,не мисля,че ще го посетя скоро пак.
    Довиждане. "




    Баце, аз не ща какво да е куче, имам си предпочитания към хъскито, ако ще е куче. Защото е било в Сибир, за да се научи да мълчи.
    И от неска се преименувам на синьо.

    Дано поне производителите на клозети се научат на малко стил...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.14 11:50#5********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писмата от War007Мацката(иле-ели) не е за изпускане:

    "моята етническа принадлежност?!? а твоята какава е?"

    "и да ти кажа си ми доста противен , откакто си говорим- заяждаме"

    "боклук ще викаш на майкати, дрислив посерко вмирисан, ходи се гръмне някъде тъп малоумен изрод.... просто лайно внимавай да не ми пишеш още веднъж противен пръч тъп
    ай вазирай, плитък мозък без гънки, и ходи се гръмни някъде!!!"



    Още ена улична принцеса, така и не успях да разбера от каква помощ се нуждае, след като ми бе казано за това. И не ме интересува вече. Много бойни, което не бих променил на гъзове, защото предпочитам да са по-живи, можещи и свободни.
    Но има полтъргайсти, които не позволяват свободния достъп до необходимата ни информация, чрез която да се самопооправим, ако нещо ни има.

    Ели, аз ако съм дрислив посерко вмирисан, то това може да се поправи, колкото и да не ти се вярва. Аз дори не го искам от теб, но се пак имаш популярното решение: няма човек - няма проблем. За това те нарекох боклук, но ти не си сама, вие сте цяла могъща канализация!



    Призовавам те да се съгласиш с другите в моята специално за такива случаи тема! Например: ние мразим синьо, което ни обединява с топли приятелски чувства, както когато се храним на една маса с храната, за която заедно сме работили! :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 05:56#6meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17от: Писмата от War007Поздравления!Ти досега изтъква нещата, които сме казвали за, което ти благодаря Нека и аз да изтъкна една от мъдрите ти мисли.Приятно четене Яж уя, бабишкеро! Преуморил съм се, ама от физическа работа, която само можеш да се умиляваш, за да не вършиш! А и никога не би отговорила на така по-вдлъбнато мислене, просто защото си повърхностна. Което е здраве, но некои можем да ходим нагоре-надолу. ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 07:18#7********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писмата от War007:blush: ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.14 09:31#8meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17от: Писмата от War007ХЕХ!! ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 04:28#9********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писмата от War007"синьо, не сам очаквал, че си способен сам да си напишеш саобштение! :x: "ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 07:07#10********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Писмата от War007Педантичният Виктор отново е във вълнената си стихия:

    "Ейййй синъо,ти дойде.
    То и мен ме нямаше от Петък до Неделя-Днес.
    Бях на семинар.....доста объркващо говорят хората там.Града е хубав,момичетата също,доста оглеждаха мене и баща ми,но както и да е,едва ли те интересува какво съм правил и защо съм бил там.
    Интересно ми е защо те нямаше,все пак си редовен на това място,дори по-редовен от мен.
    Но както и да е,ако искаш отговаряй.
    Добре дошъл Ирландецо/Игландке.
    Лека,че утре съм на мъчилище.А съм недоспал от 2 дена."


    Момичета, съмнява ме, че това момче е нещо не както се представя.
    Бих желал да се разкрие, "за да разберем що за птица е".
    Викторе, кажи мола "майчино мляко"!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.08.22 09:56#11Потребител#318658Потребител#318658НовакРегистрация: 24.08.22Град: ВарнаОтговори: 23от: Писмата от War007Понякога има такива индивиди, където се насирам от смях да им чета коментаритеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest