Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Диви животни

Диви животни

  • 09.09.14 03:13#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Диви животниНаскоро наблюдавах едно семейство диви свине, бяха на пет метра от мен и ядяха нападалите останки от орехи, които пък катериците горе охотно унищожаваха. Светех им с фенера, те не ме виждаха, та трябваше малко да подвикна да се махат. И друг път съм ги гледал от една овошка малко по-далече. Минават съвсем близо и не те усещат изобщо. Хрупат та им пращят ушите.

    Катериците са извънредно живи животни, техните звуци за първи път чух тази година. Мек, и дори да ти се карат не е нито рязък, нито нападателен. Същински дървесни феи. Движат се и се премятат по всякакви крайни и малки клонки. Могат да са отдолу на клона и надолу с главата, все едно се движат по тавана, и това не е проблем за пъргавината им.

    Съсела също обитава дърветата, той е като дребна мишка и е ужасно шумно за размерите си животно. Когато се движи в шума това наподобява едро животно. Има свойството да прави огромен шум дори по листата на дърветата. Той се забива в листата със скорост и сила. Яде жълъди.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.14 01:47#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Диви животниСкотовъдците са доста известни в Ирландия препоръчвам да ги посетиш.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.14 10:50#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Диви животниВ двора ни редовно идват катерички заради ореха.Една година,всред шума и трева затърсих орехи и каквото видях живо ме заинтригува.Направена хралупа.Отдолу постлан
    голям лист, на него две орехчета и отгоре покрити с лист.В малката хралупка беше по-топло отколкото у нас с парно.Катеричката си беше направила зимнина.А когато се приближавах до нея/тя не е една/ върти очички наляво и надясно, а след това започна да подскача.Красота всред природата.Жалко,че до блока премахнаха дърветата и сега е шум и мърсотия от колите, а катеричките ги няма. :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.14 10:54#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Диви животниИска ми се да напиша тук два реда за овцата, като ено от главните животни, макар и не така диво, както някога. Но за съжаление нямам лични наблюдения.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.09.14 07:34#5********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Диви животниОvis Aries - овесен ариец е льобимо на хищните овчари животно. То обича зависимостта, както си личи от малкото му име, а от второто разбираме, че неговото пространство е 1 ар - 10х10 кв метра. Идеалната кошара. Празника на овцата е деня на зависимостта, а като хордово животно тя смело присъства в човека, или в неговите останки от човек, защото той вече се нарича овца, а не човек. Овчарите обикновено са кучета ли вълци, за разлика от краварите, които са основно вълци. Като чифтокопитно често се бърка със чифутите, които не са точно чифтокопитни. Тя, заедно с други тревопасни животни(които в действителност се считат от нормалните животни за опасни) има рог и копито и в религиите, също така е чест пионер в ритуали и жертвоприношения. Има връзка с Ганьо овчаря, и е била основен бит, както и последваща култура на б_гейските семейства. В Монголия правят вкусна супа от овчи очи - там нещата са съхранени естествени. Господ обича да яде овча лой, тогава той гледа с благи очи на своите деца. Чувал съм да ги наричат овчички, но това умиляване предполага разбиране, милост и съжаление, което ги поставя по-долу от владетеля-овчар, а това, повярвайте никак не е добре за умствените способности.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.14 05:48#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Диви животниМисля, че вече е редно да се напише за злобните диви животни, които са така нагли за кръв, от същата курвенска любов, която всички желаеме, та са се наврели като вълци в овчи кожи, за да крадат всичко. Те бъркат, те дивеят, те беснеят като... българи. Наказват както курва наказва сина си в ъгъла, за да служи за ерекция на новият ѝ любовник, а баща му пребит е пратила в лудница. Услужливата на тази власт лудница е отворила широко вратите си за жертвите на мракобесията. Нищо никога няма да има решение за тях, защото явно в света няма нищо друго освен обичта на психо-садиста към тях. Защото те са точно такива. Та това е техният харем - пълен с нещастници, образуващи армията на вечно недоволните, с път като магистрала към наркотици и самоубийства. Това са мъже-психопати във властови позиции, уважавани и силни, зли и защитени и по този начин - в семейства. Те са непрестанно в защитни сексуални взаимоотношения и може би страдат от болестта на онзи италианец - приапизъм. Да се отдадем на беса и злобата, които вливат в нас, изнасилвайки ни постоянно. Те имат нужда да е*ат нещо, търсят се жертви. Това е като елит от наказатели. Извършили сме престъпление срещу тях и те справедливо ни наказват. Време е да си изберем какво сме им сторили. Прости диви български животни. Като селяни, които причиняват из на селване. "Искам да ме изнасилиш" казва българката, искам грубо, заради удоволствието от болката, което получавам. И ето как тя ни е довлякла 500 годишно иго. Тя е просто животно на удоволствията и блудната сила, с прости мъже, като в просто село - ганьовката. Игото не е свършило, крастава маймуно, посредник на кура-психопат - малък домашен диктатор с работа.

    Темата ми за изселването ще е на друго място. Без да ме интересува кой точно причинява/отмъщава си това.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest