Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
дедо Тодор Живков беше шеф поради името си - Тодорова неделя, Тодорка Боева и други
Анонимен коментира:
Признавам за зомби-вегетарианството, нали съм бил някога, та знам как яростно се защищават от мен чрез съвкупления. Заплаха съм откак се помня. Благодаръ.
Анонимен коментира:
Да ти го кажа с две думи - ти се опитваш да ме е*еш, а си жена. Не е редно, трябва аз да те е*а. Не мислиш ли? И това е начин да ме оп-оп в гърба - ти искаш да ме ограбиш и умъртвиш. Успяваш донякъде и аз се превръщам в убитак. Ето ти една магистрала между кръста, женският знак и кръста на гроба. Знака на гроба е най-тежък. Аз не съм говорил глупости или неверни неща, а ти си се опитала да заблудиш и омаеш ясното съзнание с користните си цели.
Анонимен коментира:
И понеже търсиш психични отклонения(друсан), защо не погледнеш сексуалното наказание? Във всите му видове. Психо е сексуалният наказвач - забрана на секс и наказателен такъв. А как може да се ограби живота на един човек, откъм гърба му има много примери, тези грабят също и евентуалните сексуални контакти, изживявайки ги егоистично. Как един ограбен по този начин човек да има отношението което изискваш? Всъщност какво изискваш ти? Да не правя връзка между кръста, кръста на гроба, и кръста от женският знак? Ти изискваш блокаж в мене, да се замъгля и упоя и да не виждам това очевидно нещо с общ корен думата "кръст". Ето че ти правиш опит да престъпиш менталното ми здраве.
Анонимен коментира:
Я ми обясни нещо за кражбите и грабежите и как така са много добре органзирани, а също и дали имат някакво въздействие в гърба(грабя) на обекта на престъпление. Какво искаш от мен? Нямаш ли си банда за гърбене, каква жена си ти?!
Анонимен коментира:
Те редовно имат контакти с така наречените "уредени". Тази дума идва от съществителното "уреди", а с малка промяна става на същинското "уроди". - Уредих се с мацка.
Анонимен коментира:
Как точна и полезна кратка информация! Лесно смилаема и разбираема, вдишва се леко и приятно като мирис на розов цвят!
Анонимен коментира:
Кажете на убитаците как да им бъдат със слонски размери. От това имат нужда, за да ни довършат. Ще го правят с простата майка, която рече че всеки трябва да си плаща. Татовците и майка България. Нормални крастави патогенни мозъци.
Анонимен коментира:
Ето това е приказка за милиони - намясто, затапващо, дори звучи могъщо, ако не е меркантилно хитро, подло, но задължително носещо ПОБЕДА!!!
Анонимен коментира:
Еал съм ви във вярата - кръстовете са на гробищата и това е най-тежкото им значение. Женската милост също се съобразява с изгодата си, така че и тук няма безкористност. Кръст и горе кръг.
Анонимен коментира:
Борбата срещу тези защитни неща е сложна работа. И заради великана, и заради обикновеният обръщател, който е убеден в правилната си насока, и заради куп други неща, които трябва да се елементаризират, за да бъдат ясно всмукани от гъбите и корените на дърветата.
Анонимен коментира:
Ти си много красив, Мартине! Отива ти да си вампир и да караш скъпа кола, да любиш скъпо маце, което е твое, докато имаш силата да я задържиш. Не се отказвай и не искай помощ!
Анонимен коментира:
Владетелите нямат нужда от интелект, а от по-земни неща - пари, пички, коли, злато, власт, роби...
Анонимен коментира:
Тва е то живота - да можеш да се трае, па макар и само три минути!
Анонимен коментира:
Бълхарите вярват в тях открай време, дори си имат къщи за гости. В съвместното си съжителство са разбрали, че трябва да ги настанят някъде, а като техни стопани се очаква оня свят да работи и за тях. Примерно да им докарва пришълци, които да платят "сааамо" нощувката си. Те казват за себе си, че били гостоприемни. Те са повече гостоприемници, отколкото гостоприемни, но на гостоприемни се образуват техните гости в специалните къщи.
Анонимен коментира:
Ето ено сигурно нещо - хубаво е да има навсякъде зад решетките сигурност.
Анонимен коментира:
Това е всъщност мъж и се казва Петката, или Петкан.