Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Кой кой е? (сляпа баба)

Кой кой е? (сляпа баба)

• 11.09.14 12:34#1********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Кой кой е? (сляпа баба)Виждате ли хората, които обръщат внимание на написаното от вас? Когато те го правят, то се транспортира информация за тях при вас - те се представят.
    Веднага може да се определи дали някой ви харесва, или не. Предполагам, че същото любопитство кой стои зад някой ник и аватар е и от отсрещната страна.

За съжаление колкото повече се взираме в това да разберем кой кой е, толкова повече бихме могли да се объркаме по-нататъка. Не е приятна грешката, която би могла да се получи, когато четеш някого и възприемаш неговото представяне, а в същото време друг чете твоето написано и също възприемаш и неговото представяне. Защото винаги се опитваме да усетим човека, който стои зад написаното.

И така тайните остават само за тези с добре развити и ненакърнени сетива. Или защото са егоисти, или за да могат да ни заблудят и изманипулират.

Ами ако някой се е прикрил зад някакъв фалшив образ, за да лови определени?
    Така всички се оказваме сами - самци и самки, и само просветените знаат какъв е театъра.

ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.14 07:04#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Ето това е да умееш.Умника му с умник, как лекичко да разбереш откъде излиза
    хляба.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 04:55#3********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Има една диаграма, изучава се в някои университети, която показва каква е посоката на движение на баба ви. За да можете някак си да живеете, то е необходимо вашата посока да е различна, там е оказана каква е горе-долу. Но ако баба ви все пак по някакъв начин е нататъка с пълна газ, то незнам вече накъде... ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 05:25#4antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Бабата сигурно е милионер и притежава собствени залежи. ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 01:06#5********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)така, вече знаем кой е мильонера, чиито сънища се образуват природно от спано полеОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 02:58#6********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Въпроса ми към теб, Мише(защото тепърва започвам да трупам първият си милион), е как се започва с правенето на 1, 2, и 3, след като естественото е в началото да нямаш средства, които да натрупваш, работейки усърдно. 1,2,3 e каквото е обяснил Учителя Пешо. Знаем, че при повсеместната проституция, тоест подбора(който направи наистина красиви момичета), не е възможно началото. Следва, че трябва да се престъпят правилата на проституцията. Което ни прави престъпници в не малко очи и мисли, а това не може да не ни влияе и здравословно(дори лоша карма може да образува).

Началото ми изглежда така: правиш кражба и влагаш в жена, където тя си има специално вместилище. От това произлиза едно или две. Малко вероятно е три, защото си твърде неопитен.

ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 03:35#7antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Къде са очилата на бабата.Мястото е много важно Синьо,мястото.Както при тебе-
    синьо е един цвят,приложен навсякъде.Кой е приложителят.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 05:11#8********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 07:48#9antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Ще плуваме ли или ще летим? ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 08:00#10********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Аз съм тук вследствие на Ани http://sanovnik.bg/n4-31684-Цветотерапия_или_защо_харесваме_определени_цветове Писала е това преди година.

Между другото, ако не знаеш какво е манекенка на бельо - по снимката можеш да си представиш, както аз правя...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 09:02#11antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Много лошо пише за черния цвят.Защо тогава свещениците са в черно облечени.  ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 01:25#12********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Мише, само с теб ли си пишем вече в тоа форум? И тук таме по някой/някоя..

страшно безсмислие настана...

ено време не беше така - ах какви времена!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 05:41#13antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Дали няма някой да заплува кроул. Явно английския не е космически език, а ние
    се стараем да се забравим.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 07:19#14БарниБарниРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Кой кой е? (сляпа баба)Мхм,прав си.На този Форум само ти си му достатъчен :y: .Останалите не струват.

Но дебелашките ми шеги настрана.
    Не за това съм тук.
    За тебе аз съм средновековен войн,който е изостанал във времето и се съгласява с кралете и тези,които имат ранк,тоест аз съм тъп конформист.....емиии...ето ти и видео,какво правя,докато съм в замъка.
    Специално за тебе е това:
    http://www.youtube.com/watch?v=5zUMN88wP7I

http://www.knightsofmiddleengland.com/knightsofmiddleengland-com/_img/slider/6knight.jpg" alt="" />
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 07:50#15********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Сега ще ти помогна - теб майка ти те е пратила тук да спамиш и да налагаш глупост, защото времената сега са такива. Освен това да усвоиш нещо от младите поетеси, ако изобщо се интересуваш от граматика или бг реч.
    Но ако оспамиш и натиснеш навсякъде(всъщност не знам коя е пъдарката) няма да остане никаква светлинка. Освен това трябва освен да се съгласяваш и окуражаваш, да прилагаш и малко знания за общото благо, а то не е да сме тъпи и залупени.

Благото е като благородните животни - дори и в бг да си мислим, че това са магаренца, прасенца и други от двора, то всъщност са сърнички и елени.

Творците обичат да се държат настрана от силите и насилието, само така могат да творят свободни.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 09:49#16БарниБарниРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Кой кой е? (сляпа баба)Хааа...благородни животни....точно пък животните за храна и женски се трепят и убиват едно друго,айде ся.Провери си логиката на всички твои коментари,изперкал пеликан,вече ме е страх от тебе.
    http://rs1img.memecdn.com/oh-please-father-i-know-that_o_1553247.jpg" alt="" />
    Заяждам се с тебе защото ти си болен,луд,смешен,грешен,несмислен pedobear.Ти ме обиди,а аз не прощавам лесно на такива хора,като тебе,отдавна те разбрах Ирландски смешнико,рядко не отмъщавам.А с теб ще се заяждам докато не ми се-Извиниш-за обидите.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest