Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНощен ужас 1
Нали е прекрасно? Заклали са го под дървото. Сигурно са кръцнали артерията на крака, за да се напишка и напои корените.
Анонимен7 – Банши
- ... и по културно на опашката за мнения, моля! Вие там не се пререждайте и не люпете семки!
АнонименМоята България
Това е резултат от любовни трикове, в които има много силни играчи, както знаем едни по раните си, а други по скалповете на пояса. Механизмите са нещо изключително важно за разбирането на движението и причинно следствената връзка. Руският гений е учил в математико-механически университет, а след като доказа онази работа, каза, че управлявал света. Той отказа 1 000 000 долара, за да не може някоя кукла да го топли през студените северни нощи. Защо направи така? Защото агентките проучват всички хора кой как върши оная работа. Те казват за подредените и победени от тях и техните интимни приятели: "има или няма шанс". След като информацията е затвърдена, то това се превръща в съдба по шаблонна преценка. Той се е представил зле, което значи, че никога няма да се представи добре, защото един милион от небето е твърде рядко явление, за да се вземе предвид. Това не го е решил той, а информационно-ценностната система e решила, че не заслужава това нещо. Жените не позволиха той да е здрав, богат и щастлив, поради съпротивата и омразата си срещу "слабаците в леглото". Благодаръ за вниманието. Всъщност има какво още да кажа, както винаги. Ако си гледала(съмнявам се) достатъчно порно, то би знаела какви са тези секс агентки - често са на много ниско ниво, което отговаря на средностатистическа жена. Те са така тромави и негъвкави, че е съвсем нормално за тях да нямат нито креативност, нито подвижност за осъвременяване на информацията. Да не говорим пък за редовни посещения да проверят как стоят нещата. Това е.
АнонименМоята България
ясно ми е какво провокирам - как се справям сам с това си е мой проблем, не се грижете и притеснявайте за което. Когато искаш нещо да се промени е необходимо да се запознаеш с механизмите, довели до тази реалност. Те понякога не са тези, които на всички ни биват представени, ето защо опитите за промяна са неуспешни и остава единствено смърттта. Тя носи промяна, но не мислите ли, че също така е и творец на голяма част от тези неща? Публично изказаните причини почти винаги прикриват реалните, които са изписани с малки букви. Извини ме Поли, но мисля, че изказваш точно публични неща, с което се замъглява търсенето по следа, и резултата е известен - нищо и половина.
АнонименМоята България
абсолютно нормално - някой си пуска тема и мълчи при почти всеки опит за разговор
АнонименМоята България
сега всъщност се сетих за името Българѝя
АнонименВлизане в чужд сън
Има едни, гледал съм ги на филм - лунни хора. Живеят по пещери и се явяват понякога, за да проникнат в хора. Завладяват съзнанието им и те са като във транс. След това или ги изяждат или ги причисляват към себе си. Пробвай по техният начин.
АнонименВлизане в чужд сън
Да, зове ме, но аз съм емоционално зависимо от Тато Шофьорски(да владеел) зомби, освен това съм във релси, както се изисква от мен. За сигурност съм и глух и не чувам, а ако чуя, то губя ориентация... Не съм свободен да направя това, въпреки, че съм зоофил и си падам по кравата Милка.
АнонименВлизане в чужд сън
Добре, момиче, приложи почукването на духа! :y:
АнонименКакви са признаците момче да харесва момиче
иска да ѝ направи снимка? http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/013/3/d/3d56d25046a33115ac992fa5e51ebf30-d5re5dy.jpg" alt="" />
АнонименКакви са признаците момче да харесва момиче
момиченце, ако не предприемеш нещо, то този, който харесва момчето ти ще си го заима постепенно като своя невеста
АнонименЛюбовта е живот
Знаеш много добре, че това е и смърт. Съществата просто имат ерекцията, силата, както и резачката, за да достигнат вас. Като не се срещаш със смъртта лично по-добре не се изказвай по въпроса. Щото като дойде момента да я избегнеш и ти кажем как, то се получават идиоти във власт, нещо като ебящи се малки деца.
АнонименЛюбовта е живот
мирослава говори за порнографията. Всички боклуци могат да шибат, поради техните жертви от същата нация мангали. Това е свят на кучета, не на хора, така че може да кажеме правилното и уместно: бау бау бау бау...
АнонименЛюбовта е живот
Чак пък всичко ... не е необходимо, освен за грабеж. Има любов с грабеж и смърт, но когато не можеш да убиеш, за да захраниш онази кръвнишка сила, която ни прави силни и уверени, привлекателни и магнетични - има ли любов която да не е любов на гъзове, на прости и ментално бедни хора, на свити и ограничени..., но пак да е със стил и нещо по-приятно, да не е завличаща надолу в пропасти и кал, в утайки. Не такава водеща до пазарските торби и автобуса рано сутрин до завода, а ... Май няма силна без убийство, значи трябва да си намерим някой да умре, или пък да дадем от себе си по малко от живота... дъра бъра дъра бъра... Но се пак - искате без смърт, но говорите за вечна...май е най-добре лесбиики тънки и красиви да се занимават със това. А тогава... без баналността как е?
Анонимен6 – Историята на първият и последният
диана, мисля, че вече някой друг чете темите ти. късмет с новите!
Анонимен6 – Историята на първият и последният
като загуби дядо си така ли рече на убиеца?
Анонимен6 – Историята на първият и последният
Виждам, че не съм успял да те уязвя достатъчно, за да кървиш душевно раздрана. И пишеш глава след глава..
Анонимен6 – Историята на първият и последният
Вече е събота, а няма нищо от следващата 7-ма част. Диана, какво правиш - любов ли? Как си хитра да се сетиш за това в събота!