Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.

Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.

  • 08.09.14 06:06#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Да направим елементарен и честен анализ на нашите чувства при бедствия в чужди държави. Нека се запознаем в какви битки участваме, за да получим... ментално удовлетворение. Или ако сме по-способни дори нещо материално и плътско.
    Измежду всички молитви у нас за политици у затворите, удовлетворенията при природните бедствия като наказание, изпъква едно ярко чувство на дълго търсена победа срещу икономически развитите страни и по-точно земетресението в Япония, при което цунами разруши ядрена централа. Е такава вътрешна радост ние рядко получаваме, виждайки възможност да не сме безкрайно изостанали.

    А когато някой не желае да споделя тези победи, то той не би могъл да си намери място в нашето сплотено около такава софра общество. Става враг на държавата и народа. Ментално недоразвит. С придобитото убеждение, че го налага психопат, който тежи на главата му с идеята че е по-висш, а и уместен. Дори човек би си помислил че това прилича наистина на див циганин с висш чин в отдел човешки ресурси на тази страна. Подкрепата на Любов за тези неща е явна, и с нейна помощ те са реалност.

    Малко хора бихме могли да заявим, че не желаем да участваме в това гето, в този затвор от песове пазачи, който да насочва нашия потенциал към вечно обучение в престъпление и наказание. Можем само да го заявим, тъй като нямаме правото, нито силата да викаме на кравар, или пък да смеем да се караме на куче, каквото отнасяме всеки ден по улиците. Полицията със своите пипала, в която е втъкана мафия е наредила света ни такъв - непроменим. Щастливата курва България с най-големите мъже на света - първи престъпници на божите правила - тук гордостта е висше себеизразяване, а култа е повсеместна социална йерархия.

    "Нека им, така им се пада и тази беда е справедливо възмездие!" e най-честата мисъл, която народа получава като предан служител в огромната административно-военна фирма с бюджет. Защото всеки неин поданик е служител по един или друг начин.

    Hide сега, може да не признавате това. Идеята ми не е да ви злепоставям пред "началството".

    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 12:54#2Джак СпароуДжак СпароуНовакРегистрация: 06.09.14Град: ВарнаОтговори: 17от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Така ето и мнението на един доблестен пират,шегата на страна този път,защото това е сериозно.
    Народът ни е Заспал,не се обединява,всеки гледа себе си и не му пука за никого.Малцина са тези вярващи,които наистина се надяват,трудят се и успяват по честен път,а тези олигуфренчета на които родителите им са станали богати по нечестен път си мислят,че са върха на хранителната верига и техните изродчета си мислят,че са над всички.Ай майната им на такива,за какви се имат,какво са постигнали в живота си.
    Че и тази наша посланичка дето е дошла отвъд океана,за каква се има тя,че да ни диктува ---Как да живеем Българите в България,че тя иска да ни изсели и обрича 90% от нас,за това,че не сме за тук---Чупката,ако това беше дори,дориии нашата съседка Гърция,до сега Тази Патка да си е взела партакешите и да я няма,ама не....нашите политици,тези които ни управляваха не струват,те лъгаха,мамеха,но защо народът ги е избрал си нямам пукната идея.
    Всички тези сега заслужават на площада и айде като Генерал Пиночете всичко до един.
    Ние какво правим сега?Нищо....дори голяма част от нас не знаят в каква тиня сме паднали,а тези,които са успели да излязат от нея донякъде са малко и не правят нищо,а дори да правят са малкооо на брой спрямо "черните овце"
    А относно 555 Иван Ирландецо,да знаеш че си страхливец,ако ще се правиш на луд и няма да се биеш,дори и тази война да не се случи никога и нищо да не стане,само с този твой коментар показа какъв си пъзльо.
    Но кой съм аз да съдя хората,та аз съм един глупав пират спрямо теб.
    Затова отивам да си се наливам с ром.....айде Au Revoir.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 01:16#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Философията е наука,която не всеки я владее,но затова пък може да коментираме
    без да се притесняваме.О,времена о, нрави е казал еди койси,а аз ще кажа.Ние
    сме родени овце и такива ще си останем,защото не приемаме явното.А то е:- Да
    обичаме ближния както себеси.Това е отговорът на всичките ни нещастия.Нашата
    всезнаеща гордост ни натика в последната дупка,та разни самозванци да ни се представят за богове.А Той Бог е един.И това трябва всеки да знае.Но не на всеки
    е дадена дарбата вяра.Това е въпроса.Не да се крием, а да се говори.Но не да се
    ломотят разни врели-некипели,а истина.Тя може да е и истина според неговото
    виждане,според неговото ниво на развитие,но винаги ще е истина,защото лъжата
    плува на повърхността и не обръща внимание на задълбоченото мислене и реалност. :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 02:52#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Естествено, че няма да се бия сред хора, които ме правят на неспособен на това като ме обезоръжават и олекотяват редовно!
    Нито ще изпълнявам повелята на некакво си гето, обучено чрез наказания!
    Още повече, че открито заявявам, че това е народ-мафия, а аз явно не съм се приспособил към този начин на живот!

    Пирате, нашите манипулатори са смели и рискуват, което явно уважаваш, те преместват тази омраза и гняв във различни географски точки по света.
    Твоето мнение изразява твоята служба като подчинен. Ние заработваме и създаваме беди, военни конфликти и природни бедствия. За всичко това ни се плаща със "ментална справедливост" от нашата бедна администрация.

    Само във фермерска страна може да се говори за хора-овце, което определя и овчари с властни атрибути - гега и куче. Това говори за зависимост, вие казвате че сте зависими. Поради овчаря това е задължително - той определя зависимост, което може да се разглежда като психичен проблем. Което отново издига психиатрията във властта.

    Въз основа на показване на нашите награди от световни бедствия аз ще въвлека във адмнистративно-военен конфликт нашата страна заедно със всеки неин поданник, който има от така широко разпространените убеждения, което поставя над мене психично болен престъпник. Като онзи латиноамериканец, който някъде спомена, пирате.

    Ще обясня и начин по който се получава това легално - свързано е с честотата на доказване на мъжеството върху по-слабия пол. С което верните кравари, овчари, ченгета и разни други явно нямат проблеми, отново като онзи латиноамериканец.

    Дами, вие искате ли любимия ви да е луд? Той е всъщност мъртъв. Да не давам линк към сайт за запознанства с надпис "майки се нуждаят от курове, намери близка...". Добре дами, ще си ги получите по един или друг начин. Това се опитвам да направя, не съм звяр. Твърдя, въз основа на психологичен анализ, че се предпочитат хора приличащи на груб и властен сомалиец с мачете. На които подражават и нашите(вашите) истински мъже, регулирали ни спрямо своето себеизразяване. Строителите на Терористична България.

    Но да се върнем отново към нашите вражи страни. Отварям сайт с новини за бедствия и веднага подреждам приятелски(угодни нам) и неприятелски(получил удовлетворение) места...

    Това го правя с цел да се защитя и да изпълня повелята на природата да избягам от враговете си и да се размножавам. А враг е всеки, който ме прави на болен и луд и неспособен да осъществя това обикновено и естествено нещо.



    Майната ви, вмирисани българи и меркантилни властни слуги, вървете в гроба с вашият срам, не за моята любов и просперитет, а за тези на по-интелигентни държави, макар да е достатъчна само една, за да се справи с тази земна бактериална патогенна зараза.


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 03:08#5Джак СпароуДжак СпароуНовакРегистрация: 06.09.14Град: ВарнаОтговори: 17от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Точно на това се надявах.
    Благодаря,че си разкри характера,доста изводи мога да си направя от тези неща,които написал.
    Сега вече съм убеден,че мога да ти вярвам и да съм ти приятел.Както от самото начало бях написал.
    Остава да разкрия само още двама трима.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 03:20#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.мисля, че това няма да ти се отрази добре здравословноОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 03:42#7antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Шпиономанията е вредна на суша.Рома свърши ли?



    ЖЕЛЕЗНАТА ПТИЦА
    mihala

    За да си волен-
    трябва да си щедър...
    За да си искрен-
    трябва да мълвиш...
    За да узнаеш,
    че света е ведър,
    върви напред
    и...без да му спориш.

    Приемай своя път
    сред тази радост...
    Узнавай всеки миг
    в една отрада,
    оставяйки
    живот в живот ил,
    смърт в смъртта...

    Живей така,
    както живеят хората,
    политнали на своите крила.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 05:11#8********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Както ти споменах, Михала, аз съм обработено модерно зомби с променящи се началници. Така е от много време. Това означава, че вече имам своите ментални увреждания, и поради това, че не съм могъл да съм достатъчно щедър. Обясни ми как бих могъл да изпълня твоето хубаво пожелание?

    Но аз не съм звяр и ще ви помогна, усещам как вече го правя. Ще ви помогна да изпълните своят култ към тъпкача, тоз комуто живота е дарил със здраве, ум, богатство и любов! С тази цел се старая да намеря и обознача вашите ерогенни зони, за mахимално ваше удовлетворение. Все пак аз ви служа, защото, както казахте не съм достатъчно щедър, за да съм волен.

    Усещанията от бедствието в Япония, сигурен съм, донесе продължителен оргазъм на доста Българи. Мракобесието е могъща еротична причина. Но в любовта с течение на времето е възможна и промяна на силната фигура, при все че баланса не е възможен, защото е вреден за самата любов, както говорят моите наблюдения и опит.

    Съдейки по честото въздействие върху ми, приличайки на терористично по своята бруталност и сила, мога да покажа от какво имате нужда, за да се чувствате щастливи. Така излиза, че моето лечение е невъзможно и просто мога да оставя неудовлетворен нещата някъде, където шпионите доносници сe страхуват, но се връщат мъже.

    А е толкова лесно, Михала, но явно българският интелект не може да разбере сложното му нещо. Просто трябва да направя първата крачка, за да имам теб, и теб, и теб... като... кур. И всяка ена ще се казва или Българин или България, като ще трябва да приеме моята същност, да я приеме за свое себе си и да бъде щастлива с новият си мъж.
    Защото Тя ясно е отбелязала чак в гените му на какво иска сама да прилича - на руина. Труд трябва!

    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 06:16#9antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Нивото на развитие е достатъчно показателно за същността на човек.Ако един желае едно, а друг друго, ще трябва да бъдем достатъчно неегоистични за да приемем
    виждането на другия, ако то е по-добро или е такова за по-голяма част от
    обществото.Все пак във всичко ,човек е мислещо същество и може да отбира
    според своите критерии, добро от зло.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 07:45#10********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Не, не може, защото патогенността на изначалните сигнали, водещи събитията има тежест, за разлика от нещата, които нямат тежест. Примерно думите на някой, който не е могъл да участва барабар с мъжете в установяване на волята им върху жените. И поради това, почети психиатрология, те биват съотнесени долу на страната на жените. Те не се казват човек, в смисъл, че са просто едни тъпкани от свини нещастници. Те нямат избор, дори могат да служат и за пари под формата на опитни участници в некакви висши далаверски схеми.

    Пак да поясня, че не съм чудовище, но и не мога да приема съдбата на душица. Ще ви обесня защо.

    Нека преди това да видим позициите, които имат вашите мъже, спрямо нещастниците, но и нечии женски позиции... така се явяваме неуспешно убитите, но шибани - тези, които са биле някога храната на Amore(ям ора).

    Но защо да приемаме само една роля, когато можем да сме толкова много - им потентните - от които се черпи потенция; лудите и болните, които служат за здравето на елита; излъганите, които пълнят редиците на ЛГБТ... Това е съдба от детството, когато в битки се е решавало кой ще живее и кой ще е храната.

    Ето този циганин/слуга/шпионин сега провокира тази насока на моите постове. Очаквано той ще се сдобие с награда, която всяко живо куче знае какво да прави. Защото е по-приспособен за този начин на живот.

    Не съм чудовище, защото сте живи, при това много са и щастливи, не съм душица, защото се опитвам да ви направя подходяща беда, но която трябва да послужи и за моя изход от тази долна ситуация, която, както знаем няма изход хъ хъ хъ.

    Тук идва и страшното - аз всъщност съм прав, защото се опирам и на широко разпространени ценности, позволяващи ено здраво и щастливо съществуване, което искам за себе си.

    Но конфликт идва и от сърдечната фраза на българката - мъжете са добре, ако са добри тъпкачи, но не са ли, то няма спасение за тях. Това не важи навсякъде, например Дания, където мъжете биха могли да са щастливи без да са пеераси или яки тъпкачи. Но в една култова страна като тукашната това няма стойност. Знаете за изпитите през които ние преминаваме в това отношение - ще става ли от нас хора или не. Който се добере, разбира се, нали и за това трябват качества...

    Ето защо преставам да имам доверие и във наложената ни полицейска влас. Но запазвам това в организацията Интерпол, поради нейният символ - меч пробил земята. Заедно с подземните хтоноси.

    Още?

    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 08:09#11antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Твоите разсъждения водят до неизвестни за мен висини.Признавам,че не
    съм запозната с психо и тем подобни психиатрии.Това е поле за изява,
    според мен, на лекари. Може би ти ще ме осветлиш повече, не мога да
    те оборя по никой от тези въпроси и нямам това намерение. Не витая и
    на съм изследвала висините и отражението им върху психиката на човек.
    Смятам,че човек не може да надскача себеси, защото може да изпадне
    в психическа безтегловност, а това предполага,според мен, изменение
    в действията му, което може да надскочи неговите дадености като материя.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 08:18#12********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Трябва да познавате своите директори, за да ви е добър живота, доколкото може.
    Ще обърна на друго място внимание на мозъчната проекция на щастие, без да са постигнати реално нещата, или едно фалшиво щастие.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 08:42#13********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Добре, нека се върнем към нашите желания за удари по Америка, Япония, Норвегия... които са обвързани с нашата държавна принадлежност, която пък ни е дарила с дълг, който ние може би изплащаме по един или друг начин.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 10:01#14antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Всеки от пиедестала на своята трибуна се чувства различно
    и така отреагирва. :yawn:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.14 03:14#15********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Имам един апель:

    поради леко съмнение, че моите проблемчета са в резултат от психонормална активност от бг естество, нека някоя по-големшка клиника да земе всичките тези хора поне под наблюдение, защото се опасявам, че ако това е така, то техните бъдещи действия, основани и на миналите, биха били ако не непредсказуеми, то със сигурност опасни.

    Мисля, че австрийска школа е подходяща в случая, не съм звяр, няма да ви дам на сомалийците :y: ...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.14 07:44#16********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Рекох аустрийска, а не английска! Сега ше ги докарам:

    По време на престоя ми в тази немскоговоряща страна във много малки селца, но и в по-големи се чуваше без явна причина звук от сирена. Преди 3 години. Сигурно секи ден и повсеместно. От тези, от които м-р Роузуотър закупи. От извесно време имаме военен конфликт в Украйна. Твърдя, че мисълта на много хора е свързвала този звук със бомбардировки и отдавнашната световна война. Това малко ли много е повлияло да се осъществи в реалността това нещо. Имало е и други причини, може би неясни засега, но казвам, че тези страни са участвали в предизвикване на конфликта.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest