Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не ме е страх да му кажа че го обичам, страх ме е от отговора му

Не ме е страх да му кажа че го обичам, страх ме е от отговора му

Не ме е страх да му кажа че го обичам, страх ме е от отговора му
Здравейте, имам един много голям проблем който просто не мога да споделя на никого и реших да споделя в този сайт за съвет просто не знам какво да правя. . историята. . . . преди няколко месеца се запознах с едно момче на 15 години и ние постоянно си писахме и аз се влюбих.

На 14 февруари (Свети Валентин) бях във една дискусия с него и момичето което харесва или по точно ОБИЧА и той и го призна а тя не го харесва сега са най добри приятели. . . . . . тази ваканция великденската той е в Силистра и 3 пъти излизахме с момичето което му е най добра приятелка и едно друго момиче и той дойде до мен и ме гушна аз само си допрях ръцете до гърба му а той леко ме притисна до себе си за около 10 секунди.

Днес ходихме до едно място пак с неговата най-добра приятелка и онова момиче той беше забавен и си показа мускулите е разбира се аз не съм любопитствала да ги видя и той каза - Само Алекс ли е разумна- сега с него съм много добра приятелка и може би най добра - много се чудя какво ли изпитва към мен - не ме е страх да му кажа че го обичам, страх ме е от отговора му. . . . МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Alex Dimitrova
Alex Dimitrova
23.04.2014 14:04
Ами прави сте но ако му кажа може да ме отхвърли и да не иска да сме приятели нито нещо друго
0
0
SiEs
SiEs
22.04.2014 21:57
Ако те харесва и изпитва същото ще поеме инициатива. Остави нещата да се развият от само себе си. Вижда се че не е срамежливо момче щом се е обяснил вече един път в любов макар и на друга. Ако натиснеш може само да се унижиш. Безсмислено е. Върви жена/девойка да се обяснява само на много много стеснителен младеж който не знае как да си го каже.
6
0
мария
мария
22.04.2014 11:25
при мен беше същата история..аз обаче след известно време му признах, но все още не съм получила отговор..но изгубихме всякаква връзка с него явно това е отговора който той не искаше да ми каже директно...знам в какво положение си..според мен е добре да му кажеш :))
3
1