Как да му кажа

Как да му кажа
Значи, първо здравейте. Искам да споделя една история. Запознах се с едно момче :висок, слаб, с тъмна коса, пъстри очи, абе общо казано много мой тип момче.

Почнахме да излизаме на кафе, той почна да идва у нас, излизаме почти на всякъде заедно, прегръща ме и ме целува обаче, моята приятелка го попита:вие ходите ли, защото аз незнаех как да го попитам.

Той каза : не, защо трябва да ходим, това какво ще рече, защо трябва да ходим ?. Много ми е хубаво когато той е до мен, когато ми говори едно мило мило. Харесва ме, но защо го каза това.

Постоянно ми звъни, търси ме, представи ме на 2 негови приятели като негова приятелка, а не ми е предложил. Майка ми казва вие ходите, но и двамата не знаете. Незнам как да реагирам, незнам как да го попитам незнам.

Искам да съм с него, явно и той го иска, но може би защото преди 1 месец се разделих с приятелят ми. Имахме близо 4 години връзка, дали за това изчаква, дали това е причината ?

Незнам, моля, някой ако има някакъв коментар или нещо, да пише моля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ив
Ив
04.06.2012 23:04
Просто не се е почувствал длъжен да обсъжда каквото и да е било с твоята френдка. Отделно отдавна " ще ми бъдеш ли гадже?" е отживелица. Щом излизате не се криете , целувате се на публични места значи сте заедно. То е близко до акъла не изисква много мислене ;)
0
0
Лора
Лора
02.06.2012 09:33
По всичко личи, че сте гаджета.....Тези остарели разбирания...за ходене ..... ги забрави! Бъдете щастливи и умната!
0
0
Deni
Deni
31.05.2012 22:12
Според мен говори с него бъди искрена с това, което те мъчи и интересува. Дано да бъдете заедно много време, да се обичате, разбирате и най-важното да бъдете щастливи заедно :) !
0
0