Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Обичам го, но ме е страх да му споделя

Обичам го, но ме е страх да му споделя

Обичам го, но ме е страх да му споделя
Здравейте! Искам да споделя проблема си и очаквам помощ. От 1 месец сънувам момчето, което харесвам той ми казва, че ме харесва и се държи добре с мен.

В училище той също се държи добре, но някак винаги като говоря с него той гледа надолу. Незнам дали ме харесва. Аз го харесвам страшно много даже съм влюбена.

В съня ми го сънувам, че постоянно ме гледа, а аз искам да го целуна, но ме е страх. Не знам какво да правя, защо се повтаря този сън всяка нощ ?

Моля ви, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
41
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
cvar4o
cvar4o
18.01.2012 21:59
Щом гледа надолу ясна е работата ;-) Действай !
0
0
Татяна
Татяна
17.01.2012 15:22
Майка ми винаги ми е казвала "за да те хареса едно момче, колкото по-малко внимание му обръщаш, толкова повече ще иска да се интересува от теб"
Ако наистина искаш той да се влюби в теб, не му говори постоянно, не му досаждай, оставяй го на мира от време на време, а междувременно постарай се външия ти вид да не е прекалено кичозен, а се направи чаровна, подчертай най-хубавото в себе си. Повиши успеха си и му покажи, че си умна и красива, че ти си различна от всички останали момичета, тогава той няма начин да не те забележи. Повярвай ми, наистина ще те харесва... ;)
0
0