Как да му кажа ...

Как да му кажа ...
iЗдравейте. Пиша тук защото искам съвет. Прочетете историята ми и ако искате коментирайте.

Значи аз съм на 15 години, живея един страхотен живот, но с малки изключения. И така влюбих се в най-добрия ми приятел (той е по-голям от мен с 2 години и се познаваме от деца), мисля, че и той ме обича, но нито той си признава, а пък аз се срамувам да му разкажа какво чувствам към него.

Често сме оставяли насаме, говорили сме за всичко, но най-вече той ми говори за любовта(как бил се влюбил в едно момиче, което съм познавала отлично,но той не знаел как да й признае. Харесвал я много отдавна и накрая тези чувства са се превърнали в обич.

Разказва ми също колко е близо до нея дори в този момент,но и колко е далеч. Аз му казах да не се страхува и да й признае чувствата, защото тя т.е.аз също го обичам.

Той каза, че така и ще направи. Искаше да ми каже нещо но се появи брат му и разговора приключи.)и скоро той трябваше да замине при майка си, защото неговите са разделени.

Преди две седмици си писахме в социалните мрежи и момчето ми каза, че щял да идва. Като си дойде аз не смеех да му кажа и едно здрвей :x: , а той говорил с братовчед ми и му казал, че много се ядосва дето не сме близки приятели и няма как да сме заедно.

Аз ще заминавам на гости на едни роднини в чужбина в края на месеца и ще се върна чак началото на септември.

Момчето знае това и от близо няколко дена постоянно е около мен(всички мой приятели мислят че е лудо влюбен и че е голям пъзльо,защото не си признава), но аз не казвам нищо. Един път вече се опитах да направя една крачка напред,а той се върна две.

Знам,че не му е лесно,защото аз не веднъж съм му отказвала да ходим. Може би го е страх,не знам.А аз толкова силно го обичам, та даже започнах да вървя повече с момчета от колкото с момичета,е в това няма нищо лошо те са по добри приятели от момичетата.

Заради него почнах да пуша само и само да види, че искам навсякъде да сме заедно. Ала той нищо не прави както иска.Негов проблем. Красива, готина, направо мацка съм всички момчета се лепят по мен все ще намеря някой да ме утеши.

Но не е така, момчето, което обичам е различно. С всички е голямо газарче и използвач, а с мен не е бил никога гаден от както се помня сме най-добри приятели, а сега дори повече от приятели.

Е, ето на кратко какво става в любовния ми живот.И МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА МУ КАЖА ИЛИ ИЗОБЩО ДА СЕ НАДЯВАМ ЛИ!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
анонимчетУ
анонимчетУ
21.11.2012 16:06
истинската любов не познава границите на живота! късмет с връзката!
0
0
нття
нття
20.11.2012 23:21
Кажи му!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
Хриси
Хриси
09.08.2012 16:19
О,колко хубаво и мило.Много се радвам,желая ви супер много щастие и дълга връзка !!!
0
0
Ekaterina
Ekaterina
25.07.2012 23:23
Предложи ми и аз пиех,беше супер романтично една вечер в гората ме заговори за какво мечтая,но аз го попитах той за какво мечтае и той ми каза ,че мечтае за мен как искал да се събужда до мен и да вижда усмивката ми...Абе много ви благодаря за съветите ,защото без вас нямаше да събера смелост и все пак БЛАГОДАРЯ И УСПЕХ В ЖИВОТА!!!
0
0
Хриси
Хриси
20.07.2012 15:11
Какво стана?
0
0
Ekaterina
Ekaterina
14.07.2012 15:03
Много Ви благодаря за съветите скоро ще му призная пък каквото излезе и доскоро !!!
0
0
аз
аз
13.07.2012 10:29
Здравей мила! Твоята история много ми напомни за ме когато бях на твоите години. Моят съвет е да си бъдеш естествена и непринудна и прави това,което смяташ за правилно заради самата себе си, а не заради момчето, както казваш заради него си започнала да пушиш, което е супр тъпо само и само да си още няколко минути в неговата компания. Бъди себе си и ако го обичаш толкова силно не отивай да се "Утешаваш" при други момчета, защото ще го нараниш, а може и да загубиш доверието му и да не пожелае да бъде после със теб. Аз направих тази грешка и това го отблъсна от мен. Не се притеснявай да заявиш това, което чувстваш към него. Просто бъди искрена, това се цени много и те прави достойна в неговите очи. Пожелавам ти една прекрасна любов и всичко добро!
0
0
Хриси
Хриси
13.07.2012 10:14
Кажи му за чуствата си докато не е прекалено късно.Имах подобна ситуация като твоята и като теб се срамувах да призная и така и нищо не казах...след години разбрах,че е имал същите чувства но вече беше късно. С надяване нестава,ти сама каза,че го е страх..ако продължавате с това "да кажа ли..да не кажа ли.." това лутане може да продължи цял живот.Действай докато не е късно,пътищата се разделят направи го на време за да не съжаляваш ,че не си признала това което чувстваш.Най-хубавото е,че и той чувства и няма защо да се тревожиш дали изпитва същото и т,н. направо му кажи не го чакай него защото момчетата ОТ НАМЕЦИ НЕ РАЗБИРАТ. Ако така я кара ще ти каже след 100 години..Успех :** (и после пиши какво е станало ;д (хъг)
0
0