Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Харесвам го, но не мога да му кажа

Харесвам го, но не мога да му кажа

редакция:
Харесвам го, но не мога да му кажа
Здравейте. Имам един много сериозен проблем.
От много време харесвам един съученик (почти 4 години вече). По едно време мислех, че чувствата ми са утихнали, но не бе баш така.

От около месец започнах да чувствам нещо по - силно към него, но не знам как да му кажа. Ужасно ме е срам!Вече от 3 - 4 дни го сънувам и в сънищата ми винаги разговарям с него, а иначе ужасно ме е срам и когато ме погледне цялата се изчервявам. :love: :yawn:

Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да правя и дали да му признавам какво чувствам към него. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Христиана Симеонова Спасова
Христиана Симеонова Спасова
Според мен трябва да говориш с него и да видиш каво ви свързва.После го покани на среща или кино.После можеш да му признаеш какво чувстваш.Но ако не можеш да му кажеш докато класната е с гръб към вас напиши на един лист това което чувстваш или за по лесно остави белешка на чина му когато влизаш в клас.А ако не смееш да направиштова което ти написах порсто сподели сподели с приятели а ако те не искат да те слушат защото всеки път говориш за това когато се събирате го сподели с дневника ти.Е желая ти да се справиш с това от сърце.Сигурна сигурна съм че си привлекателно момиче. С топли вести:Хриси с
08.02.2012 19:39
Дари
Дари
Имам подобен проблем.
Още не съм го преодоляла, но съм на мнение, че трябва да преодолееш този страх и да му кажеш.
Нали знаеш...ако не опиташ никога няма да разбереш. :)
Нищо няма да загубиш като му признаеш, а ако не ти отвърне ще го преживееш и след време ще срещнеш нов човек, с когото ще си щастлива. :)

Успех!
04.01.2012 05:03
kiro
kiro
ako te sram da se ka4i6 na vlaka toi shte zamine bez teb,taka 4e ne se sramuvai da si kaje6 kakvi sa ti 4ustvata.kasmet mom4eto
04.01.2012 01:08