Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Харесвам го, но не мога да му кажа

Харесвам го, но не мога да му кажа

Харесвам го, но не мога да му кажа
Здравейте. Имам един много сериозен проблем.
От много време харесвам един съученик (почти 4 години вече). По едно време мислех, че чувствата ми са утихнали, но не бе баш така.

От около месец започнах да чувствам нещо по - силно към него, но не знам как да му кажа. Ужасно ме е срам!Вече от 3 - 4 дни го сънувам и в сънищата ми винаги разговарям с него, а иначе ужасно ме е срам и когато ме погледне цялата се изчервявам. :love: :yawn:

Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да правя и дали да му признавам какво чувствам към него. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Христиана Симеонова Спасова
Христиана Симеонова Спасова
08.02.2012 19:39
Според мен трябва да говориш с него и да видиш каво ви свързва.После го покани на среща или кино.После можеш да му признаеш какво чувстваш.Но ако не можеш да му кажеш докато класната е с гръб към вас напиши на един лист това което чувстваш или за по лесно остави белешка на чина му когато влизаш в клас.А ако не смееш да направиштова което ти написах порсто сподели сподели с приятели а ако те не искат да те слушат защото всеки път говориш за това когато се събирате го сподели с дневника ти.Е желая ти да се справиш с това от сърце.Сигурна сигурна съм че си привлекателно момиче. С топли вести:Хриси с
0
0
Дари
Дари
04.01.2012 05:03
Имам подобен проблем.
Още не съм го преодоляла, но съм на мнение, че трябва да преодолееш този страх и да му кажеш.
Нали знаеш...ако не опиташ никога няма да разбереш. :)
Нищо няма да загубиш като му признаеш, а ако не ти отвърне ще го преживееш и след време ще срещнеш нов човек, с когото ще си щастлива. :)

Успех!
0
0
kiro
kiro
04.01.2012 01:08
ako te sram da se ka4i6 na vlaka toi shte zamine bez teb,taka 4e ne se sramuvai da si kaje6 kakvi sa ti 4ustvata.kasmet mom4eto
0
0