Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота
Здравейте, историята ми е невесела. Даже не знам от къде да започна. За това ще го кажа направо : животът ми се срина.

Никога не съм била съвършено щастлив човек - винаги в живота ми е имало и добро и лошо, но от месеци насам е само лошо, лошо. . . чувствам се все по-зле и по-зле, все едно съм болна. Не виждам светлина в тунела, а и силите ме напускат вече. Изморих се да се боря с толкова много проблеми. Тежко ми е вече да нося всички грижи на гърба си.

През живота ми мина човек, преди повече от година, който като че ли ограби всичко красиво и си замина. Не беше добър човек, не го и допуснах до себе си толкова близо, премина за кратко и отмина. Не съм и таяла някакви силни чувства към него.

Обаче този човек май ми открадна късмета.
Аз бях слънчев и позитивен човек. Но съм и много добродушна и си патя от това. Все гледам да помогна на хората, да съм спокойната, уравновесената и мъдрата. Никой до сега не ми е казал едно Благодаря за това.

Така и с този човек - беше тъмен, злобен, нещастен. Протегна ми ръка и аз се опитах да му помогна, да му дам надежда, че нещата ще тръгнат нагоре за него. И те наистина тръгнаха. . . Сега е добре, живее добре, щастлив е, има много приятели. Открадна ми живота.

А аз заех неговото място. Нещастна съм, като че ли всички се отдръпнаха от мен и съм много самотна. Дори близките ми са резервирани към мен. Днес мъжът до мен ми заяви, че не иска да ходим само двамата на почивка.

Не казах нищо, защото си спомних последната ни почивка. През цялото време демонстрираше скуката си и се радваше само когато един път случайно срещнахме негови познати. Дори него успях да отблъсна без да знам с какво. Днес разбрах, че имам нужда от помощ.

Преживявал ли е някой нещо такова? Открадвал ли ви е някой някога късмета? Как да си върна приятелите, усмивката и любовта? ? ? Моля ви, приемам всякакви мнения, критики, съвети, упреци, просто някой да поговори с мен за това!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Вяра
Вяра
27.01.2014 18:55
Гледай филма "Тайната" . Ще ти помогне. Прочети книгата "Подсъзнанието може всичко". Усмихвай се,дори да няма за какво,дори да няма на кого.Усмихвай се. :) Кое е първо -щастието или усмивката? Всичко ще се оправи.Успех!
4
0
Мари
Мари
27.01.2014 17:08
Използвала ли си счупени предмети? (И те носят нещастие.)
1
1
Зетабета
Зетабета
27.01.2014 16:20
Здравей!Всеки човек изживява подобно разочарование в живота,разкъсван от съмнения и противоречия,а това е знак,че човекът е претърпял еволюция в развитието си и е готов да влезе в нов етап от своя живот и не винаги всичко е рози и усмивки...Липсата на късмет е знак,че не всичко около теб е подредено и ясно,че не всеки може да продължи редом с теб.Сигурно ще се наложи да подредиш нещата и благодари,че ненужните хора и ситуации те напускат.Самотата дарява мъдрост,мъдростта-правилно решение,решението води до освобождение,а то от своя страна носи щастие...Живота е прекрасен!Нали!?...
7
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
27.01.2014 14:16
Намирисва ми на магия.От малцинствата ли е въпросния господин?
6
0
Фифи
Фифи
27.01.2014 13:23
Ако продължавате да мислите така ,никога няма да се измъкнете в положението в което се намирате.Сама казвате че сте позитивен човек,но от това което описвате по никакъв начин не ме убеждавате ,че е така.Я се вземете в ръце и започнете да живеете пълноценно.Ангажирайте се с нещо което ви доставя удоволствие,да се срещате с хора да мислите само положително.Аз ви гарантирам ,че много скоро ако спазите тези съвети ще се почувствате много по-добре.
3
0