Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота
Здравейте, историята ми е невесела. Даже не знам от къде да започна. За това ще го кажа направо : животът ми се срина.

Никога не съм била съвършено щастлив човек - винаги в живота ми е имало и добро и лошо, но от месеци насам е само лошо, лошо. . . чувствам се все по-зле и по-зле, все едно съм болна. Не виждам светлина в тунела, а и силите ме напускат вече. Изморих се да се боря с толкова много проблеми. Тежко ми е вече да нося всички грижи на гърба си.

През живота ми мина човек, преди повече от година, който като че ли ограби всичко красиво и си замина. Не беше добър човек, не го и допуснах до себе си толкова близо, премина за кратко и отмина. Не съм и таяла някакви силни чувства към него.

Обаче този човек май ми открадна късмета.
Аз бях слънчев и позитивен човек. Но съм и много добродушна и си патя от това. Все гледам да помогна на хората, да съм спокойната, уравновесената и мъдрата. Никой до сега не ми е казал едно Благодаря за това.

Така и с този човек - беше тъмен, злобен, нещастен. Протегна ми ръка и аз се опитах да му помогна, да му дам надежда, че нещата ще тръгнат нагоре за него. И те наистина тръгнаха. . . Сега е добре, живее добре, щастлив е, има много приятели. Открадна ми живота.

А аз заех неговото място. Нещастна съм, като че ли всички се отдръпнаха от мен и съм много самотна. Дори близките ми са резервирани към мен. Днес мъжът до мен ми заяви, че не иска да ходим само двамата на почивка.

Не казах нищо, защото си спомних последната ни почивка. През цялото време демонстрираше скуката си и се радваше само когато един път случайно срещнахме негови познати. Дори него успях да отблъсна без да знам с какво. Днес разбрах, че имам нужда от помощ.

Преживявал ли е някой нещо такова? Открадвал ли ви е някой някога късмета? Как да си върна приятелите, усмивката и любовта? ? ? Моля ви, приемам всякакви мнения, критики, съвети, упреци, просто някой да поговори с мен за това!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Анета Михайлова
Здравейте, благодаря ви много, че се включихте!
Човекът, за който говора не е от малцинствата. Чист българин е.
Също така му помогнах, защото той ме помоли, не съм го правила без да е поискано. Беше отчаян, изоставен от всички и много нещастен.Говорихме с часове, убеждавах го, че всичко може да постигне и сам, че е уникален, че има потенциал и трябва само да поиска да се справи.През цялото време беше слаб и уязвим.
Но колкото повече укрепваше, толкова повече ставаше злобен, нахъсан, агресивен. Докато в един момент не обърна тези лоши чувства и ги фокусира единствено върху мен. Аз се отдръпнах и го оставих да си живее живота, имах си достатъчно от всичко в моя живот. И от тогава нещата започнаха да се преобръщат и да си разменяме ролите.
Искам да ви кажа, че не вярвам да ми е правил магии и такива работи, нито пък ще тръгна по врачки и баячки.Опитвам се да се боря, но все по-често се отчайвам.Докато неговият живот в момента е прекрасен.
Последния път когато му казах няколко думи беше при съвсем случайна среща и стана въпрос за рождения му ден, който щеше да е след няколко дни. Пожелах му много щастие и весело прекарване, а той избухна и ме наричаше злобарка, тъпачка, смотанячка и то пред всички хора наоколо.
Останах като гръмната, а и се изплаших много.
Това ли беше същия човек, който плачеше през мен, а аз успокоявах?
Тогава в мен се зароди тая странна идея за размяната на късметите и като че ли той се страхува да не се разменим обратно, както беше в началото, за това като ме види и почва с крясъците и обидите.
Не е завързан късмет, както на много места прочетох, направо си разменихме животите.Не знам как стана.
Знам, че звучи тъпо, разбирам отстрани колко странно е, но май е истина.
6
0
koce
koce
29.01.2014 04:56
Здрасти. По принцип не вярвам в тези неща, но може да ти е направена магия.
3
0
дани
дани
28.01.2014 08:27
ти предизвика ли го със някакво твое деиствие или дума
2
0
Ана
Ана
28.01.2014 06:44
Не ми взе препратката! Явно така е направен сайта.Но това са рейки за самовъзтановяване.Пиши рейки на гугъла,ще ги намериш.
1
0
Анета Михайлова
Намерих в гугъл за рейки, но само неща, които прави специалист. Възможно ли е човек сам да направи нещо, с което да възстанови себе си?
0
0
Ана
Ана
28.01.2014 06:42
Първо - научно доказано е ,че има енергийни вампири,които могат да ти "изсмучат" енергията.Поправи си аурата!Ходи из планината,най бързо се възтановява.
Второ - Когато помагаш на някого без да е те е помолил,ти си вземаш грях на душата или по точно вземаш от неговата карма с която той трябва сам да се справи...
Защо си се набутала между шамарите ?
Сега потърси помощ за самовъзтановяване тука -
4
0
Melissa
Melissa
03.02.2014 22:40
сякаш за един и сьщи става вьпрос. ако не е таина на колко е години. представяш ли си едно и сьщо да сме изживяли?
0
0
Анонимен
Анонимен
28.01.2014 01:39
Спри да се съобразяваш с всички и нещата ще си дойдат по реда!Горе главата и гледай напред,обръщай внимание само на хората които значат нещо за теб!Ако и това не те удовлетвори напълно,се съсредоточи повече в работата си,докато забравиш лошото,от тоя човек!
4
0
Тара
Тара
27.01.2014 22:21
Много е вероятно,причината за злините ти да е точно този човек.И аз като се връщам назад откривам,че едно мое грешно решение да бъда с един мъж обърка целия ми живот.Оттогава тръгнаха бедите.Но да обвинявам само него няма да е справедливо.И това,че сме добродушни и с искрени намерения,няма да ни оневини.Защото сме взели съзнателно решение,а това значи и сегашните последствия са частично наша вина.В моя случай,помня,че в нощта,когато трябваше да реша дали да бъда с този човек или не,сънувах сън с една вещица със светещи сини очи.Събудих се от кошмара,но не послушах подсъзнанието си,което искаше да ме предупреди за опасност.Сега вече съжалявам,но е късно.От друга страна аз вярвам,че Бог има план за нас.Независимо по кой път ще тръгнем,важно е при него да стигнем.Нека Той ти бъде пътеводна светлина в мрака.Във всяко зло има добро.Понякога ние мислим,че да сме щастливи е най-важно.Но Той е наш отец,и единствен знае кое е полезно и добро за нас.В твоя и моя случай,може би това е пътят да израстнем,станем силни,да се смирим,да укрепим духовната връзка.Както казва един поет-посрещни радостта и болката като почетни гости,покани ги и им благодари.Те са ти пратени като водачи от отвъдното.Затова ти казвам,не се бой,не ходи по врачки,не унивай.Твоят път е труден,но накрая жетвата ти ще е богата.Бог да те благослови с любов в сърцето,смирение и надежда:)
11
0
Сис
Сис
27.01.2014 22:20
Здравей личи си че ти е тежко... Аз лично не мисля че някой може да ти открадне късмета... Нещо в теб се е променило и провокира поведението на околните... вероятно не го осъзнаваш какво е то? Помисли си... открий какво се е променило в теб и го поправи. Това трябва да оправи нещата.
4
1