Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Борба ли е този живот, или просия

Борба ли е този живот, или просия

Борба ли е този живот, или просия
Какъв е този мой живот, не знам но взе да ми писва вече, правя какви ли опити за нови контакти, и все съм сам, използван и захвърлен! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Не съм малък, на 26 години съм, обаче съм забравен от всички, изгубих средата си, и останах изолиран от всички, ако не звънна на някой, никой не се сеща за мен, сам съм като кукувица, всеки ден едно и също, на работа и вкъщи, добре че квартирата ми е по-далеч от работното място, и се разхождам сутрин и вечер.

В мен ли е проблема не знам, излиза едва ли не че прося щастие, като някой просяък се чувствам, човек който е неоценен, на който му липсва внимание, и това е ежедневие, и с жените е същата бъркотия, едно сериозно момиче не мога да немеря, тези които познавам или са заети, или са с разбити сърца, и след това си патя аз, ходейки им по капризите, вкрайна сметка не се получава нищо, разочароват ме, или им служа като отдушник

добре че имам две три с които отмалям стреса, но и това търкаляне с подобни парцали взе да ме отвращава.
НАКРАЯ ЩЕ ХВАНА, И ЩЕ РАЗБИЯ НА НЯКОЙ ГЛАВАТА, поне да ме запомнят с нещо, с добро явно не става.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
56
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Димитър
Димитър
10.11.2014 14:50
И при мен е така .В България всичко е обърнато .Простите се мислят за умни ,а умните се възприемат за прости .Бълагрия отиди на лошо вече .
3
0
Инж.Надежда Михайлова
Инж.Надежда Михайлова
09.11.2014 04:48
Е,как може такива глупости от млад човек?А какво да кажат старите?В България е така,младежо.Ако си трудоспособен и здрав психически можеш да вземеш 200 лв.от някого ако нямаш и се опитай да заминеш в чужбина.България е най-бедна защото е най-бедна духовно.Ако си по-интелигентен от тези около теб защо още си тук?Ние не можем да заминем защото сме възрастни и сме пропуснали или не сме могли да направим това на времето,но ти можеш.
0
0
Мъу
Мъу
09.11.2014 12:13
Красавицата е направила пакост. Единствения начин да я накарате да се поправи е да я напляскате. Движете мишката към дупето и освободете подходящата сила при удара. Има различни ефекти според силата му.
0
1
Стефи
Стефи
29.08.2014 13:21
По принцип момчета при вдички е така в общи линии,..И защо ли(лично мнение),...защото света тотално се обарка,мажете станаха жени и обратно,а тези които останаха жени се преварнаха в тяхно жалко подобие и уличници.Като се почне най вече от липдата на морал,култура безпатие,младежи без идеи дисциплина и заетос,...тарсещи удушници в дрога,дискотеки и безразборен секс..Е, какво да се очаква от едно безчуственно пропаднало и безчовечно наследство...С две думи живеем в ,,Последните времена,, ....Всичко това което се случва е вече описано в Библията,...все още е време всеки сам да нспраеи промяната в себе си а от там ще фойде и в обществото и в децата(те са бъдещето).Тогава не бихте имсли проблрми нито с приятелите,нито с ъседите нито да ди нсмерите жена.(не забравяйте че рибата мирише откам главата родители,бащи).Проблема е мащанен,...и не от сега,сега берем плодовете му..Започнете от днес и веднага,...Библията.
0
2
Nadin
Nadin
04.08.2014 17:03
Да изгубиш средата си има много причини и те не са само в околните.
Не брой кой колко пъти ти се обажда а в какви моменти. Разчитали ли са хора на теб и ако не значи можеби не си давал нишани че си готов да помагаш. Гледай позитивните и приятните страни на всяка връзка и се радвай на живота защото като преминеш 40 осъзнаваш колоко много от живота ти е изминал и тогава започваш да го цениш с пълна сила. Не стигай до 40 за това. Има приказка : "много следиш мохабета". Бъди себеси и ще намериш човека. За пояснение аз нямам Фейсбук и не страдам от липса на семейство приятели и комуникация.
3
0
Ivan
Ivan
04.08.2014 00:39
И при мен е така кофти брат
1
0
stempz
stempz
03.08.2014 21:28
проблема момче не е в тебе,а е в мозъчния и духовен вакуум,които се настани на мястото на българския дух,причинен от средата,средствата за масова дезинформация,липсата на семейни и духовни ценности,налагането на личния интерес над всичко и над всеки-ти си просто един от всички тея хора които започват да се осъзнават,че емоционалната,социалната рамка в която живеем не е правилна и води до оскотяване и самоунищожаване.проблема не свършва като разбиеш главата на някой,щото ще докажеш че си безсилен,слаб,а слабите хора стават агресивни,нагли,фалшиви и малки същества.всеки сам избира пътя си и начина на поведение,ако решиш да бъдеш себе си и да бъдеш истински и справедлив,трябва да знаеш че ще станеш много неудобен,знам го от личен опит.
5
0
Jackie
Jackie
03.08.2014 20:19
Малко по-малък съм от теб,но съм същата работа и мен така наречените ми "приятели" не ми звънят да излизам с тях,а в редките случаи когато ми звъннат това е защото имат нужда от помощ.А най-лошото при мен е че аз като ги потърся все си имат работа,все са заети с нещо,а вечерта като вляза във фейсбука ги гледам как преди минути са се тагвали по някакви места с някакви хора.И със момичетата същата работа или ставам вечния приятел,или пък съм кошче за душевни отпадъци.Но да ти кажа ,кой те харесва,харесва,кой не прав му път аз действам по тая логика.Спрял съм вече да търся който и да било,а пък като ме търсят въобще не си дигам телефона,гледам да не се нервирам за глупости щото има много по-лоши неща от това,много,много не го мисля каквото дойде,дойде, :)
1
0