Беше златен човек

Беше златен човек
Зимата на 2016 година през 18 Февруари научих нещо много лошо. Докато бях на училище. В началото не вярвах казвах си не не може да бъде как? И така това което научих е че певецът Панделис Панделиди е починал в катастрофа. Веднага ми стана тъжно прибрах се в къщи и започнах да плача. Знам че е певец но освен това е човек като всички нас.

Да той беше този момент който видях как свири на китара и се запалих и аз да свиря на китара.

Беше човек, който бе много чувствителен, Говореше направо без загадки, говореше истината абе човек винаги склонен да ти помогне без да му пука какво ще му коства, истински приятел, също така бе много наивен и бързо се отчайващ се от любовта. Той много добре знаеше какво има в живота си че около него имаше опасности, лъжи, интриги. Той бе един от най добрите, защото всичките му песни са истински написани от него стиха и музиката, лични истории и чувства което е преживял.

Той бе пример за мен като човек защото отговаря на мой те качества на характер. Беше златен човек. Добър, откровен, не бе лицемер, имаше сърце нещо което нямат много хора. . . Почивай в мир и нека истината да се покаже и лъжите да изчезнат и интригите! Затова бъдете истински а не лицемери!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати