Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Спомен за човек от предишен живот

Спомен за човек от предишен живот

Спомен за човек от предишен живот
Здравейте,
разказвали са ми, че когато съм била около 2, 3 годишна съм споменавала все едно и съшо име и съм казвала, че "Бади" ще дойде, все съм го чакала.

Сега вече съм голяма и не помня, че съм чакала някого като малка, но в съзнанието ми се е запечатил един образ на едно младо момче като на снимка, помня детайлите, лицето му, помня начина му на държание, той е моята духовна половинка, помага ми когато съм в напрежение или тъжна, дава ми съвети.

Той е нещо като мой втори глас, когато затворя очи го виждам, спомням си за него, дори го сънувам, чувствам го телепатично. Много пъти съм сънувала сънища, в които има много непознати места и неща, обикновенно старинни, стари пожълтели снимки на хора, които не познавам.

Когато съм в компание все чувствам, че нещо ми липсва,един човек го няма, знам, че това е онзи образ, но осъзнавам, че него го няма и незнам кога ще се появи.

Ако някой е преживял същото или ако може да ми обясни какво се случва, нека ми пише. Не съм луда, а просто чувствам, че има такъв човек и го чакам
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Дони
Дони
19.06.2016 12:31
На мен ми се е случвало същото. Даже още по-силно, защото го помня много ясно. Виждах го до към 5тата си година, казваше се Лянчо. Приличаше на Карлсон (както го рисуват в детските книжки) и много добре помня, че не съм си го ПРЕДСТАВЯЛА (както съм си представяла разни други хора или просто съм си играла), а го ВИЖДАХ. И до днес в съзнанието ми е като истински съществуващ реален човек от живота ми. Като приятелче от детството, с което вече не се виждам. Всеки, според мен си има различно обяснение. Ти си го обясняваш като човек от минал живот, аз пък мисля, че е бил духче на починало дете, което само друго дете може да види. И когато другото дете порасне в един момент просто спира да го вижда.
2
0
галя
галя
22.09.2013 16:56
а аз понякога когато се запознавам с някой имам чуството че съм го познавала и преди и знам точно какво ще излезе от познанството , знам кой е човека и нещата който ме очакват , понякога когато имам дилема знам какво точно да направя , когато имам проблем знам кога да се притеснявам и знам кога ще ми се разреши и много пъти съм мислила защо е така .пример , когато се запознах с мъжа ми още същата вечер знаех че ще се омъжа за него и че ще имам 2 деца и знаех какви ще са и точно това ми се случи , знаех че ще се разделим и се опитах да не се обвързвам с него но той беше много настоятелен и неможах да устоя и ето ме сега с 2 деца и разделени незнам какво е това спомени от минал живот или поглед в бъдещето ,но не им обръщам внимание по лесно ми
9
0
Haseki
Haseki
22.09.2013 00:56
Не съм преживявала същото, но племенника ми нарича баба си от най-ранна детска възраст "бади", а мене "диди". Веднъж гледах един индийски филм и бях поразена, когато чух (филмът беше се оригинален говор и със субтитри), че "бади" било "баба", а "диди" - сестра на някой от индийските говори. Нищо чудно да сме били едно голямо индийско семейство в минал живот :))
7
0
200
200
19.09.2013 17:20
Щом ти дава и съвети, най-вероятно е твоят ангел пазител, но не и сродната ти душа, иска ти се но това са художествени измислици, както каза преди мен друг човек.
Ние хората сме склонни да си набиваме в главата неща, които не са реални и да предизвикваме сънища и емоции.
Предполагам до такава степен си навила това нещо на пръстта, че си започнала изключително много да вярваш в "специалния" принц, душевната връзка и вечната любов, като никоя друга.
На всеки му се иска да притежава нещо по-специално от всички останали или да бъде нещо повече от тях.
Това е нормално. Слез на земята.
3
5
Anonimen
Anonimen
11.07.2016 19:13
Spored men vie se burkate ,az vyarvam v tova ,zashtoto mi se e sluchvalo i to ne vednuj s edin i susht chovek ,no za da ne me pomislyat za luda ne sum go spodelyala
1
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
17.02.2013 15:10
глупости, да се подлагаш на хипноза от шарлатани, не се подвеждай за такива неща! Как може да има хора, които още вярват, че могат да ти помогнат чрез магии, хипноза и тъй нататък! Щом имаш такова специфично чувство и щом смяташ да чакаш-добре, все някога съдбата ще ти поднесе щастието!
0
2
Мила
Мила
16.04.2014 09:51
Какво общо имат магиите с хипнозата... Хипнозата е научно доказана, и доста сериозно я използват при лечения на депресии, пост травматичен стрес и т.н.т.
3
0
...
...
17.02.2013 13:09
На мен много често ми се случва да си мисля за случка,която няма как да е станала в този живот. Така, че вярвам ти, мисля че е възможно това. А замисляла ли си се, че това момче може да не е от минал живот, а от този? И че съществува някъде там и усеща същите неща като теб? Имаше една книга... не помня как се казваше за деца, които можеха да контактуват така помежду си! Ако това мое предположение е вярно.. трябва да го намериш имате някаква специална връзка помежду си!
3
0
Диляна
Диляна
03.02.2013 11:31
Може би просто си имала въображаем приятел като малка. Децата имат много богато въображение и понякога дотолкова му вярват, че го бъркат с реалността.
Не мисля, че е разумно да се самонавиваш, че това е човек, който помниш от минал живот и ще срещнеш отново. Дори да е образ от предишна реинкарнация, надали и в този живот ще се появи. Това, че две души пътуват заедно през вечността е по-скоро романтична художествена измислица.
2
2
V.
V.
02.02.2013 18:03
ХАХ. И при мен е така,неговият образ още от малка ми е в съзнанието. Всичко е както при теб и аз също се чудя дали е от предишен живот или ще стане част от моето бъдеще.
3
0