Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота

Този човек ми открадна живота
Здравейте, историята ми е невесела. Даже не знам от къде да започна. За това ще го кажа направо : животът ми се срина.

Никога не съм била съвършено щастлив човек - винаги в живота ми е имало и добро и лошо, но от месеци насам е само лошо, лошо. . . чувствам се все по-зле и по-зле, все едно съм болна. Не виждам светлина в тунела, а и силите ме напускат вече. Изморих се да се боря с толкова много проблеми. Тежко ми е вече да нося всички грижи на гърба си.

През живота ми мина човек, преди повече от година, който като че ли ограби всичко красиво и си замина. Не беше добър човек, не го и допуснах до себе си толкова близо, премина за кратко и отмина. Не съм и таяла някакви силни чувства към него.

Обаче този човек май ми открадна късмета.
Аз бях слънчев и позитивен човек. Но съм и много добродушна и си патя от това. Все гледам да помогна на хората, да съм спокойната, уравновесената и мъдрата. Никой до сега не ми е казал едно Благодаря за това.

Така и с този човек - беше тъмен, злобен, нещастен. Протегна ми ръка и аз се опитах да му помогна, да му дам надежда, че нещата ще тръгнат нагоре за него. И те наистина тръгнаха. . . Сега е добре, живее добре, щастлив е, има много приятели. Открадна ми живота.

А аз заех неговото място. Нещастна съм, като че ли всички се отдръпнаха от мен и съм много самотна. Дори близките ми са резервирани към мен. Днес мъжът до мен ми заяви, че не иска да ходим само двамата на почивка.

Не казах нищо, защото си спомних последната ни почивка. През цялото време демонстрираше скуката си и се радваше само когато един път случайно срещнахме негови познати. Дори него успях да отблъсна без да знам с какво. Днес разбрах, че имам нужда от помощ.

Преживявал ли е някой нещо такова? Открадвал ли ви е някой някога късмета? Как да си върна приятелите, усмивката и любовта? ? ? Моля ви, приемам всякакви мнения, критики, съвети, упреци, просто някой да поговори с мен за това!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Анти-Конти
Анти-Конти
02.03.2014 15:42
Проблема е в главата ти. Събрала си много негативна енергия.
Прихиатри и такива глупости няма да ти помогнат. Опитай със спорт.
0
4
Галин
Галин
02.03.2014 08:00
здравей.просто тегли чертата на всичко.сложи най важната точка.и започни живота си отначало.сигорен съм че си силен човек,и борбенна натура.просто си се предала,и затова разсаждаваш тъка.оставила си се на болката,и разочерованието да те водят в живота.изтрий ги премахниги,и смело напред с гордо вдигната глава.колкото и трудно да ти е,колкото и невъзможно да ти се вижда.ти си си ти,и като теб друга няма.
12
6
съвет
съвет
18.02.2014 13:08
Посети психиатър... Нали съвети търсиш тук-ето ти моя.
2
6
не е нужно
не е нужно
14.02.2014 11:08
има много по тежки съдби,не се отчайвай,просто бъди силна и по позитивна,той е такъв защото е слаб психически,остави всичко зад гърба си,и продължи напред без да обръщаш внимание на хората,ти си по силна от тях
4
3
Костов
Костов
09.02.2014 18:37
Момиче младо гледаи напред и мисли позитивно.Никои не може да ти открадне късмета.Просто гледаи напред и забрави миналото.Живота продължава.
5
5
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.02.2014 22:24
Може да ти е от полза- Как_да_се_предпазим_от_манипулатори
3
0
123
123
31.01.2014 00:24
Винаги съм казвала, че човек е такъв какъвто сам си избере да бъде.
2
2
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.02.2014 19:40
Да, точно така.Той е избрал живот различен от нейния и завистта е поела цялата тежест.Такъв Бог е казал даже да не се поздравява.
2
0
Ани
Ани
30.01.2014 20:21
Здравей и от мен, историята ти мога да тълкувам по два начина,а със сигурност има и още няколко. Единият е,че ти имаш и влагаш някакви чувства към този човек, надяваш се, че един ден ще ти благодари или може би,да се върне при теб,за това се чувстваш предадена и огорчена,нямаш желание за нищо като по този начин отблъсваш дори и приятелите си и роднините.Вторият е,че наистина си доста наивна и се раздаваш наляво и надясно,без да асимилираш, че всичките изброени по горе, просто само те ползват.Нали знаеш приказката,изпадни беда и ще преброиш приятелите си.Всеки човек различно по различен начин приема нещата,и ако не искаш да изпаднеш в трайна психоза,погрижи се за себе си,защото друг няма да го направи.Всичко е в главата,наложи си мисълта,че този човек е един непознат за теб и просто само си му помогнала,излизай навън,запознавай се с нови хора и не го мисли.Света не е свършил,има много по важни неща от случайно срещнати индивиди,като майка,баща,братя,сестри,деца и т.н.Няма човек който да не е бил в твоето състояние,но много хора не си го признават.Желая ти най вече здраве и помни,че рано или късно господ си върши работата,дори и с голямо закъснение!
13
0