Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам кошмари с бившата приятелка на мъжа ми, която се самоуби

Сънувам кошмари с бившата приятелка на мъжа ми, която се самоуби

Сънувам кошмари с бившата приятелка на мъжа ми, която се самоуби
Бившата приятелка на мъжа ми ме тормози в съня ми. Имам чувството, че ако тя беше жива, можеше и да се справя с притесненията си спрямо нея, но уви. Самоубила се е малко преди да се запозная с мъжа на живота си, но по това време не са били заедно.

Сега имам всичко, което е искала тя. Дълго време се опитвах да залича следите от нейното пребиваване вкъщи, старая се да не става въпрос за нея. Името й за мен е Табу, защото се страхувам, че мъжът ми няма да я забрави. Всъщност, когато започнахме да излизаме по срещи, го питах дали е имал намерения да се съберат, имал ли е чувства, но той отрече всичко.

И така, сега сме женени и имаме прекрасна малка принцеса. Често сънувам самоубилата се- в прегръдките на любия мъж преди да се оженим, а докато бях бременна (живеехме в чужбина) ме преследваше и ми казваше, че ще умра. Въпреки, че бях уплашена в съня си, тръгвах срещу нея и й казвах, че няма да умра и че не ме е страх от нея. Дълго след това не я бях сънувала. Прибрахме се в България и кошмарите отново започнаха.

Преместихме се да живеем в друг град, но за времето, което бяхме в нашия дом, тя ме посещаваше почти всяка нощ в съня ми. Сякаш, колкото по-близо сме до вкъщи, толкова по-силно ме тормози. Сега я сънувам, сякаш винаги са си били двамата, а аз съм страничен наблюдател- даже и дъщеря ми я няма.

Чудя се какво означава това-дали аз просто не мога да преодолея страха си, несигурна съм в себе си или тя не може да намери покой?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
07744
07744
05.12.2013 00:57
човекът е прав донякъде...ама ти сама си се побъркала на тема педишна,на знам какво щеше да правиш ако тя беше жива.....??????
0
1
Сис
Сис
04.12.2013 20:40
Възможно е да не намира покой и да те тормози... Отиди на църква и запали свещ за упокой... Помоли се за нея душата и да почива в мир и да спре да изпитва страдание. Така ще те остави на мира.
1
1