Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Бившата ми приятелка ме съсипва!

Бившата ми приятелка ме съсипва!

Бившата ми приятелка ме съсипва!
Вече не мога! Може би сте чели историята ми неволи с приятелки. Тази история продължава отново и отново и отново. С приятелката ми се разбрахме че никой и никои няма да ни разделят но ето че пак се повтаря! Не мога да говоря с приятелките ми тая смотана валя пак ме прекъсва. Все иска нейните приятелки само за себе си.

Дразня се от тъпото и правило че ако ние не сме приятелки и нейните приятелки не трябва да са мои! И много имат такива правила! Държи се гадно като я питам нещо тя казва тебе пък какво те интересува и ми се прави на важна!

Не ми дава да разговарям с другите ми приятелки! Постоянно я чувам как говори за мен! ! Затова с диди и деси сме в лоши утношения!

Диди се държи гадно все едно съм последния човек с който иска да бъде приятел а Деси все едно съм досадна и иска да каже махай се не ми трябваш! Обидно ми е! ! ! Опитва се да ме съсипе! Исках да и стана приятелка само защото не можех да издържа на обидите и на раздялата от приятелите ми обаче как да го кажеш на такъв използващ звяр? Знаете ли тя никога не ми е била пр. Защото като се разделихме на нея не и пукаше и си отиде при другите приятелки!

Дори да кажете че другите(диди и деси) не са ми истински приятели аз ще знам че те са истински просто валя ги променя а тя е много обедителна всички лапват въдицата! ! ! Искам да променя това! ! ! Искам си приятелите без валя да ги командори и без да ги настройва срещу мен! ! ! Но как?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Деничка
Деничка
08.02.2014 21:16
Аз съм в същата ситуация! Има една която настройва всички срещу мен, не само приятелите ми но и абсолютно всички които познавам! Опитва се да ме изолира. Това е много гадно. Съветвам те да я набиеш!
0
0
Suni Dani
Suni Dani
22.10.2013 18:24
и ако те питат защо така, тогава им обясни, трябва да поговорите да обсъдите ако не можете в училище заради присъствието на "шефката" поне по скайп, белжки..без да разбере
1
0
Suni Dani
Suni Dani
22.10.2013 18:22
Щом те не те искат и слушат шефката си, и ти не им се кланяй, намери си по-подходящи приятели, или не им обръщай внимание и да видим дали те ще те потърсят.Тест за дали са ти наистина приятелки..
1
0
anito
anito
22.10.2013 17:46
Абе мила те ако даржаха на теб нямаше да са подвеждаха така от дригите на колко си години не видях да пише .виж поговори с тях ако не си. Намери други приатели явно си мн малка и оште мислиш лапешки не се опитвам да те обидя просто си ощте мн глупава мила за да приемаш нещата на сериозно
1
0