Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам бившата на приятеля ми

Сънувам бившата на приятеля ми

Сънувам бившата на приятеля ми
Драги читатели,разказвам това с надеждата да ми помогнете да разгадая това.Всеки път когато затворя очи сънувам бившата на приятеля ми(тази с която той ми изневеряваше,преди доста време и преди нещата да станат задълбочени.

Сънувам я и сякаш съм в надпревара с нея...в всяко едно отношение,сънувах как имах всичко,а тя ми го отне.Сънят ми беше объркан. Бяхме в нещо като бунгала едно до друго,тя беше там с него аз бях сама после дойдоха моята най-добра приятелка и сестра и и само докато видях най-добрата си приятелка я прегърнах силно и от очите ми капеха сълзи.

Тя каза ,че ще им го върнем понеже тя е такава и не позволява нищо да и се опре още по-малко да вижда най-добрата си приятелка така..след това сънувах,че в някакъв бар всички говорили за мен дори са кръстили питие на моето име и съм отишла да проверя какво става и той пак беше там и тя също, бяха на различни маси тя стоеше и ме гледаше.

А на мен не ми пукаше бях по-добра от нея..знаех го и знаех,че тя не представлява заплаха за мен,но защо тогава сънувам това постоянно! ...ако някой знае какво значи това,ще съм ви благодарна да ми кажете
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Р.Йолова
Р.Йолова
26.05.2013 10:45
Аз също бих искалА да знам какво означава да сънувам бившата на приятеля ми ...
44
6