Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Сънувах изневярата на мъжа ми

Сънувах изневярата на мъжа ми

Сънувах изневярата на мъжа ми
Здравейте, ето какво сънувам и аз. Половината от съня го сънувам вече втори път. Сънувам, че се ядосвам от несвършена работа по почистване.

Излизам навън да прибера синът си, който играе с деца и виждам на улицата много кучета, големи и малки, стигам до него и тръгваме да се прибираме.

В един момент се оказвам в ръка с хванати в мрежа три кучета, а други кучета само гледат. По-едно време спирам и ги изтъркулвам от мрежата по едно нанадолнище, като се оказва, че едното от кучетата е мъртво, а другите две са живи.

Аз ги избутвам с кола, закачена за мрежата. Прибирам се, а вътре насъбрани жени за чистене, които аз ужким познавам, и се почва отново повторението на съня с мъжа ми.

Оказва се, че той ми иневерява и аз разбирам от самата жена и него. Ядосвам се и я нападам, а останалите жени потвърждават, че от 3 години са заедно, всички знаят само аз не. Отвратително е това.

Започвам да крещя и питам приятелките си защо не са ми казали, искам обяснение от мъжа ми и от любовницата му. И така се събуждам. Ужасен е този сън.

За изневярата го сънувам за втори път в близките дни. Искам да допълня само, че до сега не съм хващала мъжа си в изневяра и бих казала, че съм склонна да кажа, че не ми изневерява, отколкото че си има друга връзка. Но този кошмар ?

Нека някой го разтълкува, ако може. Ще му бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
amanda
amanda
16.04.2011 22:00
Това не е вярно. И моят годеник изневерява. Беше сън, а след, а след 2 години го хванах, имаше друга връзка. Това случайно ли е ?
1
0
я
я
13.07.2010 10:29
Преди 4 години сънувах как приятелят ми ми изневерява. Сънят ми беше като порно филмче. Виждах всичко, само не и лицето и. След около 2 месеца сънят ми се сбъдна, след още няколко месеца видях и лицето и на живо. Имахме скандали, той уж все се разделя с нея, а после се оказва, че не е така. Не отдавна сънувах, че сме пред олтара. Аз съм красива булка и в един момент се обръщам, а тя също в бяла рокля, седи зад нас. Имаше нещо като въпрос към него, на който той отговори, че избира мен. Събудих се. Наскоро се скарахме пак заради въпросната мръсница и сега той се държи хладно с мен. Почти не си говорим и се виждаме най - много за час преди да е заспал. Каза ми, че иска да се разделим, но все още не си е хванал пътя. Мисля, че всичко е приключило. Може би трябва по някога да тълкуваме сънищата си буквално.
3
0
ivana
ivana
29.06.2010 19:57
Някой знае ли как да разберем дали наистина ни изневерява.
0
0
bibi miro
bibi miro
24.04.2010 19:34
Мъртвото куче е победен враг. Сънят ти не предсказва лоши неща, по - скоро смятам, че обичаш много съпруга си и изпитваш ужас от мисълта за изневяра. Именно заради това, сънищата ти се повтарят. Аз всъщност смятам, че съпругът ти не ти изневерява.
0
0
evalain
evalain
22.04.2010 09:14
Благодаря за отзивчивостта ти, Нора.
0
0
Nora
Nora
21.04.2010 09:56
Смятам, че сънят ти е хубав, ако тълкувам както на времето баба ми е казвала. Не се притеснявай, съпруга ти не ти изневерява.
0
0