Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кошмарите на моята приятелка

Кошмарите на моята приятелка

Кошмарите на моята приятелка
Тази история е за тези, които вярват в свръхестествени неща, защото ако не вярвате, вероятно ще ме помислите за луда. Не знам от къде да почна.

Като за начало, проблемът не е мой, а на една много добра моя приятелка така, че не знам всичките детайли, но мога да ви кажа основните неща, и много искам да и помогна.

Всичко започна няколко седмици назад с така да ги наречем нейни "кошмари". В началото бяха разходки из гробища и едно момче молещо я за помощ. После се събуждаше рязко и не помнеше много.

Нещата се влошиха след като същото момче се появи следващата вечер и все по - често го сънуваше. Той и казваше, че се нуждае от нейната помощ и че с нея са свързани и всичко, което му се случи на него, се случва и на нея. Тя беше доста притеснена. Но проблемат не е до тук.

Преди няколко дни и се наложи да отиде до града, в който момчето и казало, че живее ( сестра и учи там и тя отиде да я види). Докато беше там, излязла с кака си в един мол, и там го видяла, същото момче от съня си.

Никога до сега не се бяха виждали на живо, а той и се усмихна и и посочи белега си. Тя имаше същия белег на същата ръка когато я одра котката и и сега той го имаше.

След този ден той пак и се появил на сън и и казал, че я е видял. На скоро каза, че почва да усеща по някога като силна енергия, все едно той е до нея.

Тя е доста притеснена и не знам как да й помогна, така че помислих, че тука можете да ми помогнете някакси. Моля ви, без тъпи коментари. Сериозно е.
Ако искате също можете да ми пишете на valito_smile@abv.bg.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Loveyou199
Loveyou199
29.04.2011 17:48
Според мен трябва да се поинтересува с родителите и кое е това момче, няма нищо лудо в тази история. Аз сънувам подобно, но както и да е. Късмет.
0
0
Ели Граменова
Напълно съм съгласна, трябва да разбереш какво иска от нея и ако е по силите и да го осъществи.
0
0
Алекс
Алекс
26.04.2011 19:48
Здравей, Валя! Мисля, че е редно да се осъществи някаква връзка с това момче, да бъде предизвикан и да се покажи отново. Приятелката ти трябва да разбере какво иска той от нея. Съвсем не мисля, че е луда, историята е много интригуваща, въпросът е да се разбере какво става.
0
0