Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Никога не бях сънувала нещо подобно

Никога не бях сънувала нещо подобно

MiaMiaНовак
Никога не бях сънувала нещо подобно
Наистина не ми се е случвало нещо такова, този сън ме обърка. Сънувах, че с друго момиче си сменяме телата. Аз бях в нейното тя в моето. С нея сякаш си познавахме и едновременно бяхме непознати. Ходех на някакви непознати места, но не за дълго. После се върнах там където сякаш и съм била и не съм.

С това момиче се опитвахме да оправим нещата с телата. Чувствах се в затвор. Видях и много хора, млади като горе-долу на моята възраст, половината не ги познавах. Видях едно малкичко калахари със светъл цвят, на което търсеха дом, защото се е изгубило. То беше игриво и гальовно.

Гледах се в огледалото с чуждото тяло. Тя имаше бретон и аз се чудех какво прическа да направя, а по принцип не обичам бротон. После си върнахме телата. Бях щастлива, че отново съм в своето тяло. Озовах се на красиво място. Беше привечер стъмваше се и всичко имаше някакъв оттенък в синьо прекрасно затъмняващо небе.

В някаква пустош имаше много скали и аз вървях с лекота по тях, и другото момиче беше там, бяхме приятелки и се радвахме на пейзажа. Помня, че бях с дълга рокля с тъмен цвят, но широка и се движех свободно в нея. Имаше и лек топъл повей на вятъра, съвсем лекичък. Чувствах се спокойна и обнадеждена.

Не знам какво означава, но ме обърква. Ако някой може да го разгадае, моля!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати