Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Духовете никога не спят

Духовете никога не спят

Духовете никога не спят
Много странно, но аз имам починала сестричка. Тя е по-голяма от мен с 6 години и е имала нещастието да почине като бебе. Умира по лекарска грешка, без да я познавам. И така де 6 години по-късно след скръбта аз се раждам.

Още от началото съм родена с някакви затруднения, но това не ми се е отразило на живота. Детството ми беше изпълнено с много детски смях, но една случка няма да забравя.

Бях на 4-5 годинки когато отидохме на гости на наши роднини. Те си имаха куче, което беше боксер - много едро и голямо почти колкото мен. То по принцип си беше агресивно, но преди не беше показвало злоба, докато същата вечер когато бяхме на гости на тези роднини кучето ми скочи и ми съдра блузата.

Бях в кръв, но телесната повреда беше нищожна с това, което чуствах тогава. Оказа се, че в същия ден когато кучето ми беше скочило, преди 6 години моята сестричка е починала.

Този факт ме озадачи. Когато пораснах и започнах да си задавам много въпроси като: Има ли наистина духове ? Искам само да добавя, че майка ми не беше отишла на гроба на сестра ми в деня на случката, за да й запали свещ или да й остави цвете. Не я обвинявам, случва се човек да забрави, но цялата тази история си остана в памета ми.

Много хора казват, че духа на сестра ми се е преродил в мен. Когато си го казвам някак си странно се чувствам, но някой ако има мнение по моята история нека я сподели.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
хахаха
хахаха
01.03.2013 21:04
"Много странно, но аз имам починала сестричка. Тя е по-голяма от мен с 6 години"
"Бях на 4-5 годинки когато отидохме на гости на наши роднини."
"Оказа се, че в същия ден когато кучето ми беше скочило, преди 6 години моята сестричка е починала."

Ако ще лъжеш, то поне се постарай да изпипваш детайлите. :D
1
0
niki
niki
13.05.2011 18:54
В този сайт има една статия за растенията и животните, че имат някаква памет. Поразрови и може да е нещо подобно. Късмет.
0
0
galina
galina
03.04.2011 03:15
Странно, но факт моята история е същата като твоята, с изклиочение на кучето. Преди няколко дни и аз се почуствах странно както казваш, имам чувството, че моята сестричка се е преродила в мен. Наистина нямам обяснение за това.
0
0
Viliana
Viliana
29.03.2011 16:43
Да, аз обичам да се занимавам с изкуство, обичам да рисувам, не умея да свиря на инструменти, но пеенето ми се отдава. Прозвучахте ми доста интересно. Бих искала да разбера само как знаете, че съм човек с талант за изкуството ?
0
0
тойxx
тойxx
29.03.2011 16:28
Няма как сестра ти да се е преродила в тебе. А колкото до тебе, пази се, много имаш излъчване, което не се нрави на лошите сили. Имаш изострени сетива когато си сред природата, виждаш и усещаш нещата по друг начин. Съветът ми е: гледай лошото в очите, покажи, че си по-силната. Ако ти не позволиш злото да те доближи, то не може с пръст да те пипне. Запомни го, имаш нежни ръце, използвай ги за изкуство като за начало музикален инструмент, от там ще черпиш сила. Успех и не забравяй, пази се.
0
0
plamena
plamena
28.03.2011 13:28
Наистина много тъжна история, заради лекарски грешки много хора са пострадали.
0
0