Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Магия или нещо подобно

Магия или нещо подобно

Магия или нещо подобно
Здравейте, по принцип много се чудех дали да пиша, но вече наистина имам нужда от помощ. По принцип не вярвам в тези неща, но вече не намирам обяснение. От известно време може би от някъде от 8 месеца насам не мога да спя спокойно изпитвам страх, не ми върви в нищо, всичко с което се захвана се проваля. Понеже живеем 3 семейства в една къща(всички сме роднини), на всеки му се случва нещо.

Едни нямат пари, други постоянно са по болници. Една приятелка ми втълпи, че може би ни е направена магия, вече вярвам във всичко. Бих искала да попитам някой знае ли как мога да разбера дали има нещо такова и ако има как можем да се отървем от него? Благодаря ви и моля ако няма да казвате нищо положително, по-добре не казвайте нищо !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
LoraKR
LoraKR
14.12.2015 19:58
Благодаря :)
0
2
Пламена M.
Пламена M.
14.12.2015 17:07
Напълно е възможно, а може да се е натрупала прекалено много негативна енергия. Направете прочистване на дома. Претърси къщата - магиите се подхвърлят, т.е. - ако намериш яйце, прежда или други предмети на нетипични места, като таван, под стълби или пъхнато по някакъв начин под къщата - не го пипай с ръце. Магията се изхвърля на кръстопът или в река. Все пак е добре, ако предметът е странен, да се посъветваш с врачка как да се отървеш от него, защото има много видове магии ( турската е най-мръсна). Успех!
4
0
maria
maria
14.12.2015 00:28
Щом изпитваш страх,този страх идва от някъде. Разбери от къде идва този страх и може би ще решиш проблема.
3
0