Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Магия или нещо подобно

Магия или нещо подобно

редакция:
Магия или нещо подобно
Здравейте, по принцип много се чудех дали да пиша, но вече наистина имам нужда от помощ. По принцип не вярвам в тези неща, но вече не намирам обяснение. От известно време може би от някъде от 8 месеца насам не мога да спя спокойно изпитвам страх, не ми върви в нищо, всичко с което се захвана се проваля. Понеже живеем 3 семейства в една къща(всички сме роднини), на всеки му се случва нещо.

Едни нямат пари, други постоянно са по болници. Една приятелка ми втълпи, че може би ни е направена магия, вече вярвам във всичко. Бих искала да попитам някой знае ли как мога да разбера дали има нещо такова и ако има как можем да се отървем от него? Благодаря ви и моля ако няма да казвате нищо положително, по-добре не казвайте нищо !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
LoraKR
LoraKR
Благодаря :)
14.12.2015 19:58
2
Пламена M.
Пламена M.
Напълно е възможно, а може да се е натрупала прекалено много негативна енергия. Направете прочистване на дома. Претърси къщата - магиите се подхвърлят, т.е. - ако намериш яйце, прежда или други предмети на нетипични места, като таван, под стълби или пъхнато по някакъв начин под къщата - не го пипай с ръце. Магията се изхвърля на кръстопът или в река. Все пак е добре, ако предметът е странен, да се посъветваш с врачка как да се отървеш от него, защото има много видове магии ( турската е най-мръсна). Успех!
14.12.2015 17:07
4
maria
maria
Щом изпитваш страх,този страх идва от някъде. Разбери от къде идва този страх и може би ще решиш проблема.
14.12.2015 00:28
3