Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах жена,която никога не съм виждала..

Сънувах жена,която никога не съм виждала..

Сънувах жена,която никога не съм виждала..
Здравейте
Ето го и моят сън(това беше преди 1 година), който ме накара да си задам доста въпроси, на които нямам отговор все още.

Преди 1 година (беше събота срещу неделя) сънувах, че съм в село при баба ми. Причината, за да съм там беше, че дядо ми е починал. На вратата се позвъня и аз отворих и какво да видя..

Жена, която е като две капки вода с баба ми на пръв поглед. Поиска да говори с баба ми, усмихна се, влезе при нея и след 5 минути излезе. Изпратих я на вратата и последва разговор.

Поиска да и отида на гости някой ден, отново ми се усмихна и си тръгна. Събудих се. До тук нищо интересно. Започнах да си мисля коя е жената. Замислих се за приликата с баба ми и какво се оказа.

Това е починалата сестра на баба ми, която никога не ме е виждала и познавала както и аз нея. Беше ми показана нейна снимка(след няколко дни) и да те много си приличаха. Това малко ме стресна. Как така я сънувам след като не съм я познавала ?

Обадих се на майка ми още сутринта и споделих. И какво последва..Майка ми каза, че на тази дата, когато аз съм я сънувала е починала и че същия ден е Задушница.

Въпроса ми е дали някой от вас може да ми каже как така сънувам човек когото не познавам, не съм виждала и то на датата когато е починал и какво е искала да ми каже с това"ела ми на гости някой ден" ??

От тогава се сещам за това и не мога да си дам отговор на въпросите ми..

Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Андалусия
Андалусия
10.05.2012 16:36
Пропуснах да кажа и че щом търси баба ти и е говорила с нея може би посланието е по-скоро за нея, но ти трябва да го научиш...
0
0
Андалусия
Андалусия
10.05.2012 16:35
Може би трябва да поразпиташ вашите за нея. Щом ти е странно,че си точно ти сънуващата я, според мен тя също знае че ще ти се стори странно. Тоест мисля че сестрата на баба ти цели да привлече вниманието ти, да те учуди колкото е възможно повече за да може да обърнеш по-голямо внимание на посланието и. Може би трябва да научиш нещо за тази жена :)
0
0
Morena
Morena
09.05.2012 20:29
Да не преразказвам направо ще ти кажа да прочетеш книгите на Вадим Зеланд.
0
0
Nina
Nina
09.05.2012 17:33
Благодаря за коментарите :)
0
0
alex_7727
alex_7727
09.05.2012 17:30
Аз съм чувала, че не е на хубаво, когато починал те вика при себе си.Какво като не си я познавала? Нали имаш връзка с баба си, тази жена ти е нещо като баба.Според мен наистина има връзка, че си сънувала това на датата, на която жената е починала.Може да е някакво послание, но тъй като не съм много веща в това, няма да се задълбавам и още повече да те обърквам.Дано да съм ти помогнала с нещо!!!! :) Успех в разгадаването на съня ти!!!! ;)
0
0
bob4encety6
bob4encety6
09.05.2012 13:55
С това "ела ми на гости някой ден" може да означава да отидеш на гроба и, но това е мое мнение.
0
0
Nina
Nina
09.05.2012 11:07
Благодаря ти детелина11 :)Искам да разбера дали няма някаква връзка с това че я сънувам в деня когато е починала и защо точно аз я след като нямам нищо общо с тази жена.
Благодаря ти за коментара ;)
0
0
kamelia
kamelia
09.05.2012 10:59
аз мисля че няма нищо страно в това всеки ден стотици хора сънуват непознати в съня си ,а това че е била сестра на бабати и те вика на гости мисля че не е хубаво така поне съм чувала но спокоино мисля че са суеверия ако мъртвите ставаха досега нямаше никои да е умрял
0
0