Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кошмар или нещо подобно

Кошмар или нещо подобно

Кошмар или нещо подобно
Сънувах, че отивам на екскурзия с класа си. Бяхме в някакво село, доста красиво при това. Бяхме настанени в една малка къщичка. Видях приятели, които не съм виждала отдавна, даже говорих и по телефона с друга своя приятелка, която после също дойде.

Имаше някакви пробни за дрехи насред нищото. Аз си изгубих обувките и после се едни момчета се гмуркаха в нещо като река, по-скоро подземни води, за да ги намерят. После се озовах в едно безкрайно поле и имаше състезание по лека атлетика, в което и аз се включих.

Тичах много бързо и финиширахме в близост до някаква стара сграда. В нейния двор намерих нещо като учебник по информационни технологии и в него пишеше името и фамилията ми и ще съм пострадала при пожар. Даже в съня си получих съобщение от майка си, в което ме пита защо има името ми в този учебник, но аз не ѝ отговорих. Точно тогава стара сграда пламна и не успях да избягам.

Не знам какво е станало после, но се озовах в предишното си училище. Бях със слънчеви очила, вървях и плачех. Седях до хора, които за първи път виждам и им казвах защо нося тези очила и как с ръцете си съм прикривала очите си повреме на пожара.

После и майка ми дойде. Тя каза, че тези белези ще останат и вече няма да съм красива. Чудеше се защо ми се е случило това... и се събудих. Имам прекалено богато въображение мисля аз, но все пак можете ли да ми кажете как точно се тълкува... Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
14.08.2013 18:02
Очаквате нещо хубаво :)
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
13.08.2013 14:09
Скоро ходили ли сте някъде с класа? Щом си плакала насън не се притеснявай - това е на хубаво в реалността.
0
0